Free cookie consent management tool by TermsFeed
Jocuri ca la pacanele: Crystal Ball
5.0

Jocuri ca la pacanele: Crystal Ball

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Crystal Ball jocuri ca la pacanele

Slotul online Crystal Ball prezinta o calatorie in timp, pana in epoca medievala, cand singura putere era pazita de vrajitori si magi. Aceasta este tema jocului de pacanele Crystal Ball, un slot video dezvoltat de Gamomat, care vine cu cateva grafice simple si cu o functie de rotiri gratuite.

Crystal Ball este un joc ca la aparate cu 5 role, 3 randuri si 5 linii de plate fixe. Simbolurile de pe role sunt mari, dar exista suficient spatiu in spatele lor, pentru a crea o viziune inspaimantatoare a unei paduri in timpul noptii, cu fulegere deasupra.

Simboluri

Exista 4 simboluri legate de tema, iar acestea sunt: vrajitorul cu par alb (cel mai bine platit simbol), unicornul, o potiune verde si o bijuterie albastra. Pe langa ele, exista si simboluri carti de joc A, K, Q, J, si 10, avand o valoare mai scazuta.

Simbolul bila de cristal portocalie are rol atat de simbol Wild (inlocuieste toate celelalte simboluri, cu exceptia Scattet, pentru a crea combinatii castigatoare), dar si de simbol Scatter (ofera 10 runde gratuite).

Jocuri ca la pacanele: Crystal Ball
Simboluri Crystal Ball

Reguli de joc si gameplay

Cu 5 linii de plata fixe, Crystal Ball este un slot simplu, clasic, cu un pariu de la 0.25 de bani si pana la 500 RON per rotire, pe care il puteti selecta din butoanele “-/+, din partea stanga jos. Puteti selecta printr-un simplu click “Pariu Maxim”, joc automat, de pana la 250 de rotiri, unde puteti selecta limite de castig si de pierdere. Nu ramane decat sa dai “Spin”, facand click pe pictograma verde din coltul drept jos, iar daca vrei sa verifici valoarea fiecarui simbol si modul, tabelul de plati si modul de declansare a rundei bonus, da click pe butonul albastru din stanga jos.

Toate castigurile incep de la rola cea mai din stanga si platesc de la stanga la dreapta pentru simboluri identice pe role adiacente. Este nevoie de minim 3 simboluri carti de joc pentru a realiza un castig si doua pentru simbolurile speciale, specifice temei.

Functii speciale

Crystal Ball este un joc de pacanele care se bazeaza pe o caracteristica de rotiri gratuite. 3,4 sau 5 simboluri Scatter pe role declanseaza 10 rotiri gratuite. La inceptul “specialei”, un simbolul va fi ales ca simbol bonus, iar toate simbolurile pot deveni bonus. In jocurile gratuite, in cazul in care „Vrajitor” este simbolul bonus, mai multe simboluri Wild pe o linie se considera a fi o combinatie de „Unicorn” daca este cel mai mare castig pe linia respectiva.

Cand cel putin 2 sau 3 simboluri bonus apar pe role diferite (in functie de simbol, un castig trebuie format), dupa evaluarea castigului pe liniile normale de castig, rolele cu simboluri bonus sunt transformate in role complete cu simboluri bonus.

Pentru orice castig realizat, puteti alege intre un joc de carti sau scara, sau, desigur, colectati castigurile. In cazul jocului scari, un castig te va urca pe treapta superioara, in timp ce, daca pierzi, vei ateriza pe o treapta inferioara. In cazul jocului de carti, trebuie sa ghiciti culoarea cartii, rosu/neagra, iar daca ghiciti culoarea, castigul va fi dublat, iar daca nu, veti pierde tot.

Plati pacanele Crystal Ball

Slotul video ofera o variatie destul de mare, avand un RTP de 96,12%. Nu este joc ca la aparate cu plati foarte mari, insa, exista cateva castiguri importante.

Cel mai mare castig este de 1000x miza ta, pentru 5 simboluri vrajitor cu par alb, urmat ca valoare de unicorn, care ofera pana la 400x pariul pe linie folosit, pentru 5 simboluri de acelasi fel.
Cea mai mica plata o va face, dupa cum va asteptati, cartile de joc, iar pentru 5 simboluri de acelasi fel, ofera pana la 7x miza ta.

Va puteti dubla castigurile prin jocul de risc, fie prin jocul scari sau jocul carti. Puteti obtine venituri suplimentare, daca ghiciti culoarea cartii sau daca urcati pe o treapta inferioara.

Jocuri pacanele pe mobil Crystal Ball

Crystal Ball este un slot online disponibil atat pe dispozitivele mobile, cat si pe tablete. Rolele se misca la fel de rapid ca pe versiunea desktop, iar nimic din grafica si animatii nu se va pierde, vor fi la fel de pline de magie si mister. Se va schimba putin gameplay-ul, respectiv amplasarea butoanelor de control, insa, totul ramane la fel de simplu si clasic.

Verdict

Crystal Ball urmeaza design-ul mai multor sloturi Gamomat, dar merit incercat, deoarece caracteristica bonus cu runde gratuite ofera un pic de creativitate si poate ajunge la plati importante, mai ales ca vine cu o rata de castig de 96,12%. Faptul ca exista un joc de risc, prin cele doua optiuni: joc de carti si scari, este un plus si o modalitate de a-ti creste bugetul, daca esti inspirat.