Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Dragon Reborn
Pacanele gratis: Dragon Reborn
5.0

Pacanele gratis: Dragon Reborn

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGTFantezie25 Aprilie, 201796.22%NUDADA2.000 x

Dragon Reborn jocuri pacanele

Lumea dragonilor a fost mereu interesanta. Fie ca intr-adevar a existat asa ceva sau a fost fictiune, au existat filme, carti sau documentare pe aceasta tema. EGT propune un joc la pacanele unde lupta cu dragonii este tema principala. Dragon Reborn este un joc relativ nou, abia daca a ajuns la doi ani de cand a fost lansat. Este un joc clasic pentru EGT, cu 5 role si 20 de linii de plata. Exista 12 simboluri diferite, zece dintre ele sunt obisnuite, iar WILD si Scatter sunt cele doua simboluri considerate speciale.

Pe cele cinci role sunt stivuite 15 simboluri, iar in functie de locul lor pe ecranul de joc pot genera anumite castiguri. Aceastea sunt mari sau mici, in functie si de pariul existent pentru fiecare rotire. Pragurile de pariere sunt decente, pentru toate tipurile de jucatori. Cel mai putin poti paria 20 de credite pe rotire (0.20 bani) si cel mai mult 400 credite (4 lei).

Simboluri

Nelipsitele simboluri J, K, Q, A fac parte si din componenta Dragon Reborn. Sunt considerate simboluri clasice, pentru ca mai exista si alte sase simboluri obisnite care dau si tema jocului. Slot video ce are drept tema epoca cavalerilor si a dragonilor, acesta mai are si alte simboluri. Oglinda fermecata, scutul si sabia, luptatorul brav, vrajitoarea sau goarna aurie, toate acestea sunt simboluri ce fac parte din slotul video Dragon Reborn.

Nu sunt singurele pentru ca pe langa cele zece simboluri obisnuite, Dragon Reborn propune alte doua simboluri speciale. Acestea sunt ochiul de dragon, care reprezinta Wild-ul si oul in care sta puiul de dragon si care este pus intr-un suport auriu. Acesta din urma este simbolul Scatter si declanseaza jocurile gratuite. Poate sa apara pe rolele 2, 3 si 4, oferind, in functie de inspiratie, intre 10 si 25 de jocuri gratuite.

Pacanele gratis: Dragon Reborn
Tabel simboluri Dragon Reborn

Reguli de joc si gameplay

Regulilor jocurilor de pacanele sunt comun. Cele mai multe dintre ele se ghideaza dupa aceleasi reguli si una dintre ele este orginea simbolurilor pe linia de plata. Pentru ca un castig sa fie validat, este nevoie ca acestea sa fie in ordine consecutiva pe linia de plata si de la stanga catre dreapta ecranului. In functie de simbolurile care sunt stivuite, castigul este unul pe masura.

Dragon Reborn este un slot video unde putem alege pragurile de pariere in functie de buget si de aspiratile pe care le avem. Recomandat este sa nu pariati mai mult decat va permiteti, tocmai din acest motiv puteti alege un pariu intre 20 si 400 de credite pe rotire.

Speciala este si ea prezenta, pentru ca jocurile gratuite sa fie activate este nevoie ca simbolul Scatter sa fie prezent in aceeasi rotire, pe rolele 2, 3 si 4.

Functii speciale

Speciala se declanseaza datorita simbolului Scatter. Acesta apare strict pe rolele din mijloc, 2, 3 si 4 si este reprezentat de imaginea unui dragon la stadiul de embrion. Spre deosebire de alte jocul de la EGT, Dragon Reborn propune o speciala diferita. Activata aceasta speciala, in partea dreapta a ecranului sunt oua pe care jucatorul trebuie sa le colecteze. In functie de simbolurile ascunse in spatele acelor oua, se pot declansa intre 10 si 25 de rotiri gratuite.

Astfel, doua J-uri descoperite primele inseamna 10 rotiri gratuite cu acest simbol drept extra wild. Q-ul inseamna 15 rotiri gratuite, cu acelasi simbol drept extra wild. K-ul inseamna 20 de rotiri gratuite si A-ul este cel mai valoros, dar trebuie ca jucatorul sa descopere cinci asemenea simboluri in spatele acelor oua. Se vor declansa 25 de rotiri gratuite si A-ul ca simbol extra wild. Speciala se poate repeta, 3 simboluri Scatter oriunde pe rolele 2, 3 si 4 redeclanseaza jocurile gratuite.

Existenta WILD-ului este obisnuinta in jocurile de la EGT. In Dragon Reborn acesta este reprezentat prin imaginea ochiului de dragon. Apare oriunde pe rolele 2, 3, 4 si 5 substituind toate simbolurile, exceptandu-l pe cel Scatter.

Plati pacanele Dragon Reborn

Toate jocurile de la EGT sunt facuta dupa aceeasi structura. Practic, partea grafica este asemanatoare. Astfel, vor exista intotdeauna cinci praguri de pariere. Aici, la slotul la pacanele Dragon Reborn, se pot paria sume intre 20 si 400 de credite pentru fiecare rotire. Un pariu mai mare nu garanteaza un castig, dar daca acesta vine, este considerabil superior unuia venit pe un pariu de 20 credite pe rotire. Astfel, la 400 credite pariate pe rotire cel mai mare castig al jocului este de 40 000 credite. Este nevoie ca pe intreaga linie de plata sa vina cinci simboluri care il reprezinta pe luptatorul brav (barbatul).

Jocuri pacanele pe mobil: Dragon Reborn

Dispozitivele mobile au devenit indispensabile zilelor noastre, asa ca producatorii s-au adaptat. Cum EGT a produs foarte multe jocuri cu putin timp in urma, s-a luat in considerare si accesarea lor de pe telefon, tableta sau Ipad. Avantajul este ca nu exista restrictie, indiferent daca acel dispozitiv are sistem de operare Android sau IOS, Dragon Reborn poate fi rulat.

O mica modificare a fost facuta, spre deosebire de jocul clasic. Meniul nu mai are apare in partea de jos a ecranului, ci in partea dreapta. De acolo se pot ajusta pragurile de pariere, se activeaza functia Gamble sau cea de rotire automata.

Verdict

Precum toate jocurile unde RTP-ul nu este convingator, se recomanda ajustarea mizei. Dragon Reborn nu este un joc care sa genereze castiguri foarte mari. Principiul sau pare sa fie simplu, castiguri mici si dese. Din punctul acesta de vedere nu trebuie sa ne asteptam la castiguri fabuloase frecvente. Totusi, cantariti bine decizia inainte de a juca, pentru ca Dragon Reborn are si o functie Gamble, aceasta permite dublarea ultimului castig.

Cred ca toti ne dorim sa putem juca la pacanele intr-un mod cat mai comod. Nu ne dorim sa auzim tipete sau discutii in jurul nostru. EGT a dezvoltat o parte importanta dintre sloturile video si pentru varianta mobila, astfel ca putem juca de acasa, direct din scaun stand pe canapea folosindu-ne de o tableta sau un telefon mobil.