Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis online: Fortune Spells
Pacanele gratis online: Fortune Spells
5.0

Pacanele gratis online: Fortune Spells

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGTFantezie26 Octombrie, 201496.09%NUDADA5.000 x

Fortune Spells jocuri pacanele

In lumea cazino-ului norocul joaca un rol foarte important, iar Fortune Spells este genul de joc car e te indroduce in lumea lui. Cu o grafica moderna, EGT te introduce in padurea fermecata, de unde poti sa iesi cu un castig pe masura. Este fix genul de joc pe care il cauta cei mai multi amatori de jocuri de pacanele, pentru ca are speciale, wild si ofera castiguri pe masura. Pe langa aceste bonusuri ce tin strict de jocul in sine, mai sunt si altele. Jackport Cards este unul dintre ele, cat si functia Gamble, unde singur iti faci norocul.

Simboluri

Fortune Spells este un joc care merge mult pe tema magiei si unde alaturi de simbolurile clasice, inalnite si in alte jocuri, se intersecteaza cu lumea unei paduri mercate. Pe cele cinci role pot sa apaa noua simboluri diferite, toate fiind considerate obisnuite. Pe langa acestea mai exista si varianta sa apara simbolul Scatter, cel care poate aduce dupa sine 12 rotiri gratuite.

10, Q, J, A si K sunt simboluri cunoscute si de la alte jocuri. Specific Fortune Spells, exista alte patru simboluri speciale pe care doar aici le poti vedea. Astfel, ciuperca, spiridusul, magicianul si zana sunt cele care aduc dupa sine si cele mai multe castiguri.

Reguli de joc si gameplay

Intre lumea magica si realitate nu este decat un pas. Fortune Spells este jocul la pacanele care ne introduce in lumea de basm. Poti incepe sa iti construiesti averea padurii inca de la prima rotire, premiile incepand sa apara pe panou inca de la literele magice si continuand pana la simbolurile specifice jocului, ce pot aduce castiguri substantiale. Vrajile magice din padurea fermecata pot aduce castiguri importante. Este important ca in functie de simbolul rezultat consecutiv pe doua sau trei din cele cinci role. Dintre toate aceste simboluri, unicornul este cel care declanseaza jocurile gratuite. Este nevoie de cel putin trei astfel de simboluri, ce pot sa isi faca aparitia pe toate rolele.

Functii speciale

Fortune Spells este unul dintre jcurile ce ofera si speciala. Unicornul reprezinta simbolul norocului in tematica jocului. Acesta poate fi repartizat intr-un numar de la 1 la cel mult 5. Pe fiecare rola in parte, la cel putin trei aceste simboluri pe aceeasi rotire se declanseaza speciala. Aceasta ofera 12 jocuri gratuite. Modalitatea de castig depinde foarte mult de simbolul special expansiv. Astfel spus, in momentul in care se declanseaza jocurile speciale, se selecteaza automat unul din simbolurile speciale.

In functie de valoarea acestui simbol, castigul poate sa fie diferit. Daca in timpul rotirilor gratuite, pe rola pica simbolul selectat, acesta se intinde pe toata rola. Cu cat simbolul este mai pretios, scade si numarul minim pentru realizarea unei plati. Vrajitorul si zana asigura un castig si la cel putin doua astfel de simboluri expansive.

Pacanele gratis online: Fortune Spells
Functia Jackpot Cards in Fortune Spells

Plati pacanele Fortune Spells

Castigul este partea care priveste pariorul, dar pentru ca aceasta sa fie mai mare, este nevoie ca pragul de pariere sa fie pe masura. Astfel, exista cinci praguri de pariere, jucatorul avand ocazia de a paria de la 10 si pana la 200 de fise pe rotire. Raportate la un prag minim de pariere, de zece fise, castigurile sunt urmatoarele:

Cartile magice carora le sunt repartizate 10, Q, J, A si K pot aduce de la 5 pana la 150 de fise, fiind nevoie de cel putin trei simboluri consecutive, de la stanga la dreapta, pe linia de plata. Ierahia vorbinf, pe o scara ascendenta, urmeaza ciuperca si spiridusul. De aici este nevoie de cel putin doua simboluri consecutive pe linia de plata, oferind posibilitatea unui castig minim de cinci fise. O intreaga linie de plata valoreaza 750 de fise.

Cele mai valoroase simboluri sunt reprezentate de vrajitor si de catre zana. Zana ofera castiguri intre 5 si 2 000 de fise, in timp ce vrajitorul este cel mai valoros simbol obisnuit. Cel putin doi consecutivi pe linia de plata inseamna 10 fise, in timp ce o linie integrala de plata inseamna 5 000 de fise.

Jocuri pacanele pe mobil: Fortune Spells

EGT propune o serie de jocuri avansate, grafica si ea una pe masura, deci automat jocul de cazino online se poate juca pe mai multe dispozitive. In afara celui de baza, cum este desktop-ul, dezvoltatorul a permis ca Fortune Spells sa ruleze si pe mobil, pe toate sistemele de operare. Indiferent ca vorbim despre un mobil cu sistemul Android sau despre unul cu Ios.

Este acelasi lucru si in cazul tabletelor, IPAD-urilor. Acestea vor rula, dar grafica este putin schimbata, in sensul ca butoanele de declasanre a unei rotiri si a selectarii pragurilor de pariere o sa apara in dreapta ecranului, acestea putand fi selectate datorita touch screen-ului.

Verdict

Daca iti place sa ai parte de un joc la pacanele cu o tematica interesanta ce poate fi gasit la cazinouri cu licenta ONJN, atunci Fortune Spells se incadreaza perfecta in aceasta categorie. Posibilitatea unei speciale atractive face sa fie mult mai atractiv, sansele de castig marindu-se, date fiind jackport-urile ce-si pot face aparitia. Un alt plus il reprezinta avantajul de a avea functia Gamble. Datorita acesteia, castigurile mai mici de 7 000 fise pot fi dublate prin intoarcerea unei carti, de culoare rosie sau neagra.

Un alt avantaj al acestui joc il reprezinta Unicornul. Trei asemenea simboluri pe rotire inseamna declansarea specialei, dar in acelasi timp el tine si loc de wild.