Pacanele gratis: Frog Story
5.0

Pacanele gratis: Frog Story

Joaca pe bani reali
100% pana la 1.500 RON + 150 Rotiri Gratuite
25 RON Freebet Fฤƒrฤƒ Depunere
100% pรขnฤƒ la 1500 RON la prima depunere + 400 Rotiri Gratuite la 20 Hot Blast
Bonus de pana la 1.000 RON + 230 de rotiri gratuite fara rulaj.
100% pana la 1.500 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt
Pana la 8.000 RON + 1.000 Rotiri Gratuite
Producator Gen Data lansarii RTP Cumpara speciala Rotiri Gratuite Dublaj Castig maxim
EGT Fantezie 20 Septembrie, 2015 95.87% NU NU DA 3.000 x

Frog Story jocuri pacanele

Cele mai interesante si palpitante jocuri la pacanele sunt acelea care au la baza o tema specifica. Frog Story este unul dintre ele, avand la baza o noua tema a povestirilor din copilarie. Printul transformat in broasca ale caror reusite se vor transformat, de data aceasta, in castiguri. La patru ani de la producerea acestui joc, nu este unul foarte popular in lumea cazinourilor, asta si pentru ca are un mod de desfasurare atipic fata de alte jocuri la pacanele.

Frog Story nu are speciala, in schimb, pe rolele 2, 3 si 4 poate fi stivuit simbolul WILD, care se intinde pe intreaga rola. Prezenta a cel putin un simbol Wild concomitent, pe cele trei role, este rara.

Simboluri

Basmele din copilarie au avut la baza, de cele mai multe ori, o printesa, un print. Acestea doua sunt simboluri tematice si pentru Frog Story, Vrajitorul care putea sa desfaca fiecare vraja este un simbol al jocului la pacanele. Lumea basmelor da frau liber imaginatiei, de aici se pot explica usor simbolurile tematice ale Frog Story, precum sticla cu potiunea magica, cufarul unde acestea se tin si castelul. Pe langa aceste simboluri specifice unui joc cu o tema precisa, pe ecranul de joc apar si clasicele simboluri J, Q, A si K. Colorate, acestea sunt prezente pe ecranul celor mai multe jocuri produse de EGT.

Pacanele gratis: Frog Story
Tabel simboluri Frog Story

Reguli de joc si gameplay

Prima regula a jocurilor la pacanele este sa ai bani, evident. Suma este convertita in credite, Iar acestea in pariuri. In partea de jos a ecranului sunt cinci praguri de pariere, intre 20 si 400 de credite pentru fiecare rotire. In functie de valoarea acestui pariu pentru fiecare rotire, castigurile pot creste. O alta regula importanta, pentru ca un castig sa fie valid, este ca pe linia de plata sa fie cel putin trei simboluri identice, dar intr-o ordine clara, de la stanga catre dreapta. Spre deosebire de alte jocuri, la Frog Story, castigul realizat permite stivuirea altor simboluri.

Simbolurile care au validat primul castig dispar de pe ecranul de joc, iar in locul lor sunt coborate alte simboluri. Daca si aceasta vor lega un castig, atunci acesta este inmultit cu 2 si din nou se repeta acelasi scenariu. Astfel, in timpul fiecarui joc de baza, dupa ce apar pe ecran combinatii castigatoare, toate premiile sunt platile si simbolurile castigatoare dispar. In locul lor cad simbolurile de deasupra lor. Daca sunt combinatii castigatoare, se inmultesc cu multiplacator toppling reels, care porneste de la X2.

Ecranul de joc al Frog Story este unul clasic, unde exista 5 role verticale si alti trei tamburi orizontali, unde sunt stivuite 15 simboluri. Acestea pot fi identice sau diferite. Pe rolele 2 , 3 si 4 isi pot face aparitia simbolurile WILD, care se extind pe intreaga rola.

Functii speciale

Doua dintre simbolurile existente in cadrul temei jocului la pacanele Frog Story sunt considerare speciale. Acestea sunt Scatter si Wild, fiecare cu o atributie diferita. In alte sloturi video, cand spui Scatter, te referi la acel simbol, care intr-un numar de minim 3 sau 2, dupa joc, declanseaza jocurile gratuite. In Frog Story lucrurile nu stau deloc asa, pentru ca cel putin trei simboluri Scatter ofera un castig si nimic mai mult. Practic, este un simbol la fel ca celelalte.

Singurul simbol care isi pastreaza functia pe care o are este cel Wild. Aparitia acestuia se poate face exclusiv pe rolele din mijloc, 2, 3 si 4. Un singur asemenea simbol aparut pe o rola, se extinde pe toata suprafata acesteia.

Functia GAMBLE este mereu prezenta intr-un joc produs de EGT. Aceasta presupune parierea sumei castigate in ultima rotiri. Poti dubla aceasta suma daca activezi functia si ghicesti culoarea cartii cu fata in jos care apare pe ecran. Aceasta poate sa fie de culoare rosie sa neagra.

Plati pacanele Frog Story

Valoarea pariului pentru fiecare rotire influenteaza si valoarea castigului rezultat. Direct proportional cu aceasta valoare a pariului castigurile pot atinge pragul maxim. Sunt cinci praguri de pariuri, 20, 40, 100, 200 si 400 de credite. Pentru un joc cu 20 de linii fixe de plata, Frog Story nu are castiguri foarte mari, dar modalitatea sa de desfasurare poate ajunge sa aiba. Totusi, pentru o singura linie de plata, cel mai mare castig existent este de 200 000 credite. Acest mare castig este acordat daca pe fiecare dintre cele cinci role apare simbolul Scatter. Este un simbol care, spre deosebire de cele speciale, poate sa apara o singura data pe fiecare rola.

Jocuri pacanele pe mobil: Frog Story

Lumea sloturilor video a avansat enorm in ultimii ani, iar producatorii au fost nevoiti sa tina pasul cu tehnologia. Astfel, EGT, producatorul Frog Story ofera posibilitatea celor ce aleg jocurile sale, sa joace si pe dispozitivele mobile. Sunt si exceptii, iar acest slot video este una dintre ele. Nu permite rularea lui pe dizpozitivele mobile, varianta desktop fiind singura functionala. Asta iniseamna ca Frog Story se poate juca exclusiv pe calculator.

Verdict

Spre deosebire de foarte multe jocuri ale acestui producator, Frog Story este din start unul dintre cele mai slabe. Platile decente apar foarte rar si de cele mai multe ori, platile mici si dese sunt sub asteptarile unui joc cu 20 de linii fixe. Intr-adevar, are si parti bune, faptul ca simbolurile castigatoare intr-o rotire dispar si permit stivuirea altora, care, daca sunt si ele castigatoare se inmultumesc cu 2, 3, 4, s.a.m.d, este un lucru bun. Un alt plus este modul de desfasurare al simbolului Wild si anume, extinderea sa pe intreaga rola.

Concluzia generala este ca Frog Story nu se ridica la asteptarile unui joc la pacanele cu 20 de linii de plata. Exista variante mai bune ale jocurilor cu aceleasi caracteristici, jocuri care apartin de acelasi producator, EGT.