Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la pacanele: Game of Thrones
Jocuri ca la pacanele: Game of Thrones
5.0

Jocuri ca la pacanele: Game of Thrones

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
MicrogamingFantezie10 Decembrie, 201496.4%NUDANU20.250 x

Game of Thrones jocuri pacanele

“Winnings are coming”! Game of Thrones este unul dintre cele mai populare seriale de televiziune din istorie, in ciuda unui ultim sezon cel putin controversat. Din fericire, slotul Game of Thrones a fost scos cu mult timp inainte, iar D&D n-au avut nicio contributie la designul si povestea acestui joc ca la pacanele.

Dar asta nu inseamna ca slotul n-are problemele sale. Sigur, e fascinant, mai ales pentru fani, insa senzatie e ca se putea realiza mult mai mult, cel putin din punct de vedere grafic. Simbolurile par rudimentare, dar muzica si clipurile din cadrul functiei gamble salveaza jocul.

Simboluri

Ne-am fi asteptat ca Microgaming sa se implice mai mult in dezvoltarea acestui detaliu, dar simbolurile din Game of Thrones sunt reprezentate de logo-urile celor patru case importante din serial – Baratheon, Stark, Lannister si Targaryen, plus patru simboluri de carti – J, Q, K si A. Figura Wild, care poate sa fie si Stacked Wild-uri, este data de logo-ul serialului, in timp ce Scatter-ul e reprezentat de Tronul de Fier, imaginea puterii in Game of Thrones.

Jocuri ca la pacanele: Game of Thrones
Simboluri prezente in Game of Thrones

Functii speciale

Trei simboluri Scatter aduc “speciala”, insa Game of Thrones ofera si un premiu de consolare. In cazul in care vedem pe ecran doar doua logo-uri ale serialului, atunci primim un premiu aleatoriu.

Revenind la “speciala”, aceasta consta intr-un numar variat de rotiri gratuite, fiecare cu un multiplicator adiacent. Daca alegem Casa Baratheon, avem 8 rotiri gratuite cu multiplicator 5x si 3 simboluri grupate cu stema familiei. In cazul in care mergem pe Casa Lannister, ne pomenim cu 10 rotiri gratuite cu multiplicator 4x si 4 simboluri stacked cu stema familiei, in timp ce fanii Casei Stark pot alege sa mearga pe 14 rotiri gratuite cu multiplicator 3x si 5 simboluri stacked. Ultima varianta este Casa Targaryan, cu 18 invartiri “moca”, cu multiplicator 2x si 6 simboluri stacked.

In cazul oricarui castig de la orice invartire, ai posibilitatea sa-ti testezi abilitatile de “oracol” si sa iti pariez banii cu functia “gamble”. Partea interesanta e ca aceasta functie e pe patru nivele, si anume 3-Eyed Raven, The White Walker, The Direwolf and The Dragon, toate cu clipuri originale din serial.

Plati Game of Thrones

Varianta de joc cu 243 de linii (fiindca mai exista si alta pe 15 linii) are un RTP de 96.4%, o imbunatatire fata de ce exista pe piata, unde majoritatea jocurilor au situat acest procentaj la 96%. Se pot obtine castiguri mari si-n cadrul “specialei”, dar de obicei ti se returneaza undeva pana in 50x miza. Nu foarte mult, evident, insa castigurile acestea mai micute sunt si destul de dese.

Jocuri pacanele pe mobil: Game of Thrones

In afara de clipurile extrase din serial, Game of Thrones n-are inovatii grafice ce ar putea sa solicite memoria dispozitivelor mobile. Scos in 2014, slotul n-a mai primit un upgrade, iar rotirile de baza functioneaza la o viteza normala, fara intreruperi cauzate de complexitatea slotului.

Verdict

La fel ca ultimul sezon din serial care a facut senzatie, jocul Game of Thrones are aspecte care dezamagesc. Ma refer aici in primul rand la simbolurile de baza, unele care sunt mai degraba anoste. Sigur, fanii seriei s-ar putea sa fie capabili sa treaca fara prea mari probleme peste acest aspect.

Slotul plateste destul de bine, are o “speciala” interesanta, unde poti alege, iar functia “gamble” aduce ceva in plus fata de alte jocuri. Per total, cred ca pot spune ca “Urzeala Tronurilor” este un slot satisfacator din toate punctele de vedere, dar de la care nu ne-am supara daca am primi un upgrade cat de curand.