Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Madame Destiny Megaways
Pacanele gratis: Madame Destiny Megaways
5.0

Pacanele gratis: Madame Destiny Megaways

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Madame Destiny Megaways

Dupa lansarea primului joc ca la aparate Madame Destiny, providerul Pragmatic Play vine cu varianta Megaways. Madame Destiny Megaways este un joc de pacanele gratis lansat pe 28 ianuarie 2021 si e dispus pe o matrice cu 7 randuri X 6 coloane cu pana la 200.704 moduri de a castiga. Cu o tema de vrajitorie, slotul vine cu functia Castiguri in Avalansa, Rotiri Gratuite si Multiplicatori, dar exista si o caracteristica Ante Bet. Este un joc de pacanele de volatilitate ridicata, RTP-ul este de 96.56%, ceea ce duce la un castig maxim pe rotire de 5000x miza. Afla mai multe in recenzia noastra Madame Destiny Megaways.Simboluri

Amplasat intr-o padure intunecata invaluita de mister si ceata, simbolurile de pe grila de joc include cartile de joc A, J, Q, J si 10, fiind cele de valoare scazuta, dar simboluri de valoare ridicata, cum sunt cele specifice tematicii: Bufnita, Pisica Neagra, Sticla cu sange, Lumanari si Carti de Tarot. Bufnita este cel mai bine platit simbol – ofera de 20x miza pentru 6 bucati. Madame Destiny este insasi simbol Wild si le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter-ului (bila de cristal). De asemenea, Wild-ul ofera un multiplicator de 2x, atunci cand face parte dintr-o combinatia castigatoare.

Pacanele gratis: Madame Destiny Megaways
Pacanele gratis: Madame Destiny Megaways

Reguli de joc si gameplay

Jocul ca la aparate Madame Destiny Megaways vine cu 6 role si 7 randuri si pana la 200.704 linii de plata. Deoarece foloseste motorul de pacanele Megaways de la Big Time Gaming, rolele 1 si 6 pot afisa pana la 7 simboluri fiecare, in timp ce rolele 2, 3, 4 si 5 pot contine pana la 8 simboluri. Cu cat mai multe simboluri, cu atat mai multi Megaways. Acest lucru este determinat aleatoriu la fiecare rotire, iar combinatiile castigatoare sunt create prin aterizarea minim doua simboluri Bufnita si 3 pentru celelalte pe rolele adiacente, incepand cu prima.

Pariul per rotire variaza intre 0.80 RON si 500 RON, iar pentru a seta miza va trebui sa faci click pe butoanele – si + din partea dreapta jos a ecranului. Exista si o functie de redare automata a rolelor, unde poti opta pana la 100 de rotiri si unde poti seta limite pierdere/castig. De asemenea, exista optiuni Turbo, daca preferi un joc rapid si oprire automata tamburilor, folosind tasta “Space”. Este un joc de pacanele online de variatie mare, care iti poate aduce pana la 5000x miza pe rotire.

Functii speciale

Jocul de pacanele online Madame Destiny Megaways vine cu 3 caracteristici bonus, precum Rotiri Gratuite, Castiguri in Avalansa, Multiplicatori si o optiune Ante Bet. Hai sa vedem cum le putem castiga.

Castiguri in Avalansa

La fel ca in multe alte jocuri de pacanele Megaways, exista aceasta caracteristica. Cand obtii o combinatie castigatoare, simbolurile care au creat plata dispar si sunt inlocuite cu altele noi. Acest lucru iti permite sa obtii castiguri consecutive in aceeasi rotire, iar functia se incheie cand nu mai obtii noi castiguri.

Rotiri Gratuite

Pentru a initia secventa bonus cu rotiri gratuite ai nevoie de minim 3 simboluri Scatter oriunde pe role in aceeasi rotire. Vei primi o plata de 5x, 10x, 20x sau 100x in functie de numarul de Scatter. Inainte de a incepe runda bonus, o roata a norocului se va roti, iar cele doua segmente contine rotiri gratuite si multiplicatori. Vei castiga un numar aleatoriu de runde bonus (pana la 12) si multiplicatori (pana la 25). Poti obtine rotiri suplimentare pentru alte 3 simboluri Scatter, numarul lor fiind nelimitat.

Caracteristica Ante Bet

Poti utiliza functia Ante Bet la alegere. In coltul din stanga jos va trebui sa faci click pe sageata pentru a o declansa. Miza va creste cu 25%, dar asta creste sansele de a initia functia Free Spins, deoarece numarul de simboluri Scatter care pot cadea pe tamburi se dubleaza.

Plati pacanele gratis: Madame Destiny Megaways

Madame Destiny Megaways este un joc de pacanele online cu volatilitate ridicata, ceea ce inseamna ca vor predomina castigurile mici, dar exista posibilitatea de a obtine un castig mare intr-un interval scurt de timp. RTP-ul este de 96.56%, fiind o rata de castig peste media de piata. Cel mai mare castig la pacanele Madame Destiny Megaways este de 5000x miza totala intr-o singura rotire. Acest lucru este posibil in timpul functiei cu rotiri gratuite cu multiplicatori.

Cat plateste fiecare simbol?

  • 6 X Bufnita = 20 x miza
  • 6 X Pisica neagra = 3.75 x miza
  • 6 X Sticla cu sange = 2 x miza
  • 6 X Lumanari = 1.5 x miza
  • 6 X Carti de Tarot = 1.25 x miza
  • 6 X A = 1.25 x miza
  • 6 X K, Q, J, 10 = 1 x miza

De asemenea, toate combinatiile castigatoare ce contin simbolul Wild vor fi multiplicate cu 2x, in timp ce 3, 4, 5 si 6 Scatter platesc de 5x, 10x, 20x si 100x miza totala.

Plati pacanele gratis: Madame Destiny Megaways
Plati pacanele gratis: Madame Destiny Megaways

Jocuri pe mobil cu pacanele gratis: Madame Destiny Megaways

Asa cum era de asteptat, producatorul de jocuri ca la aparate Pragmatic Play creeaza pacanele online perfect compatibile pentru dispozitivele mobile. Astfel, jocul ca la aparate Madame Destiny Megaways poate fi redat pe un telefon mobil sau o tableta Apple/iOS, dar si pe versiunea desktop (Windows). Grafica de inalta calitate si gameplay-ul este complet optimizat pentru ecranul mai mic al unui smartphone, dar din punctul meu de vedere, arata mai bine pe un laptop sau PC, deoarece simbolurile asezate pe grila de joc cu 7 randuri si 6 coloane se vad in detaliu.

Verdict

Jocul ca la aparate Madame Destiny Megaways este varianta Megaways a slotului original Madame Destiny. Cred ca este un joc de pacanele online destul de simplu pentru un slot care foloseste motorul de la Big Time Gaming, deoarece vine doar cu o functie de castiguri in avalansa, rotiri gratuite si multiplicatori (nu creste odata cu obtinerea de castiguri consecutive). Una peste alta, cred ca merita o rotire si la fel ca sute de alte jocuri de pacanele gratis Madame Destiny Megaways este aici in varianta demo pentru testare sau pe bani reali la cazinourile recomandate de noi cu licenta de la ONJN.