Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele online: Moon Princess
Pacanele online: Moon Princess
5.0

Pacanele online: Moon Princess

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Moon Princess jocuri pacanele

Moon Princess (Printesa lunii) este un slot video de actiune de la Play’n Go, unul dintre cei mai buni dezvoltatori de pacanele online, joc care ne aminteste foarte mult de desenele animate Sailor Moon, specifice japonezilor.

Moon Princess este un joc de pacanele care se joaca pe o grila de 5 x 5 si are 20 de linii de plata, ceea ce inseamna ca sansele tale de castig sunt mai mari. Simbolurile apar pe grila pentru a forma combinatii castigatoare.

Toate randurile si coloanele sunt active si simbolurile pot face parte din mai multe combinatii castigatoare. Moon Princess include un simbol joker (Luna), trei simboluri printese (Love, Star, Storm) si o gama de elemente de fantezie, intr-o lume in care castigurile sunt asigurate de puterea fetelor, plina de culoare.

Jocul are un multiplicator care ajunge pana la 20x si integreaza o runda bonus cu rotiri gratuite si alte elemente speciale aduse de cele 3 printese din joc.

Simboluri

Moon Princess are in total 8 simboluri, care in combinatiile castigatoare aduc castiguri uriase. Astfel, in joc te vei intalni cu cele 3 printese Love, Star si Storm, simbolul joker reprezentat de luna si alte 4 simboluri fanteziste (clopotel, inima, steaua si un semn japonez).

Tot ce trebuie sa faci este sa conectezi minim trei simboluri egale pana la un numar de cinci. Castigul variaza in functie de simbol, de aceea cel mai mare castig il va da simbolul joker (luna).

Simbolul joker înlocuieste orice alt simbol pentru a ajuta la realizarea combinatiilor castigatoare. Atunci cand simbolurile joker raman singurele simboluri de pe grila, sunt eliminate si astfel se declanseaza rotiri gratuite!

Pacanele online: Moon Princess
Simboluri Moon Princess

Reguli de joc si gameplay

Moon Princess este un joc video de fantezie care se joaca in sistemul de 5 pe 5. Simbolurile apar pe grila pentru a forma combinaTii castigatoare, iar castigurile sunt realizate obtinand 3 sau mai multe simboluri pe un rand, pe orizontala sau verticala. Toate randurile si coloanele sunt active si simbolurile pot face parte din mai multe combinatii castigatoare.

Combinatiile castigatoare sunt eliminate dupa ce sunt colectate si simbolurile ramase coboara pentru a forma, posibile noi combinatii castigatoare. Simbolul joker apare la simbolul din mijloc cand o combinatie castigatoare formata din 3 simboluri este eliminată din grilă. Un multiplicator de castiguri se mareste la fiecare noua coborare, multiplicator care poate ajunge pana la x20.

Functii speciale

Moon Princess este plin de functii speciale care te tin în priza si fac jocul interactiv.
In primul rand vorbim despre puterea fetelor, reprezentata Love, Star si Storm, unde fiecare printesa are capacitaea de a ajuta la realizarea combinatiilor castigatoare.

  1. Love – Un set de simboluri este ales si se transforma intr-un alt simbol.
  2. Star – Unul sau doua simboluri joker vor fi adaugate pe grila.
  3. Storm – Doua seturi de simboluri sunt distruse si eliminate de pe grila.

Rotirile gratuite sunt declansate dupa eliberarea intregii grile de simboluri, insa trebuie sa alegeti una din cele 3 optiuni disponibile: Love (4 rotiri), Star (5 rotiri) si Storm (8 rotiri), iar castigurile in timpul rotirilot gratuite poate creste pana la maxim x20.

Rotirile gratuite poate fi extinse daca se incarca la maxim contorul de pe ecran, respectand aceleasi reguli descrise anterior. Daca grila este eliberata in timpul rotirilor gratuite, castigati un premiu instant de 100x a pariului total!

Daca slotul nu face plata, atunci ai sansa sa pui mana pe un premiu si mai mare. Moon Princess dispune de un jackpot progresiv care va fi declansat din intamplare. Tot ce trebuie sa faci este sa ghicesti 3 carti din 12 de acelasi tip (trefla, caro, cupa si pica). Valoare premiului difera in functie de valoarea celor trei carti dezvaluite.

Plati pacanele Moon Princess

Cu un RTP de 96,50 %, pot spune ca slotul nu anunta castiguri mari dese, insa asta nu inseamna ca nu exista. Bineinteles, ca la orice slot, conteaza miza, respectivul bugetul pe care il detii.
Si ca sa intelegi mai bine, iti voi arata un exemplu pe o miza de 10 RON:

  • Cea mai mica plata o va face simbolul reprezentat de cerc (semn japonez) si steaua albastra – 5X = 20 RON
  • 5X inima si clopotel = 30 RON
  • 5X oricare printesa = 50 RON
  • 5X printesa Storm, Love, Star = 100 RON
  • Cel mai bine platit este simbolul Joker – 5X = 500 RON

Castigurile sunt realizate obtinand 3 sau mai multe simboluri pe un rand, pe orizontala sau verticala. Toate randurile si coloanele sunt active si simbolurile pot face parte din mai multe combinatii castigatoare. Poti obtine mai multe castiguri pe aceeasi rotire, deoarece simbolurile sunt eliminate dupa ce sunt colectate si simbolurile ramase coboara pentru a forma, posibile noi combinatii castigatoare.

Jocuri pacanele pe mobil Moon Princess

Moon Princess functioneaza atat pe Android, cat si pe iPhone, fiind de asemenea compatibil cu majoritatea tabletelor si poate fi jucat pe mai multe cazinouri licentiate de ONJN. Nimic din lumea printeselor razboinice al acestui joc nu va suferi modificari, iar experienta va fi aceeasi. Butoanele de control vor suferi mici modificari, modificandu-si pozitie pe ecran, fiind foarte usor de inteles.

Verdict

Daca esti fan animeuri iti recomand sa joci acest slot, insa din puncte de vedere al castigurilor, platile variaza foarte mult in functie de miza si chiar si asa nu sunt spectaculoase. Aspectele pozitive ar fi ca exista 3 jackpoturi progresive, care atrag orice jucator, runde gratuite care pot multiplica castigul per rotire pana la x20 si in ultimul rand multe modalitati, fiind 20 de linii de plata, ceea ce inseamna mai multe sanse de castig pentru tine.