Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri pacanele: Rise of Merlin
Jocuri pacanele: Rise of Merlin
5.0

Jocuri pacanele: Rise of Merlin

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Rise of Merlin jocuri pacanele

Slotul Rise of Merlin este inspirat din serialul „Merlin”, o productie despre magie si vrajitori. Cei de la Play’n Go s-au gandit la fanii acestui serial si au creat acest joc in 2019, care te va duce intr-o lume mistica, plina de magie si aventura. Acest slot exceleaza din puncte de vedere grafic, audio, dar si in ceea ce priveste castigurile.

Slotul este structurat pe 5 role si 3 randuri, fiind 10 linii de plata. Simbolurile pe care le vom intalni in acest joc sunt cartile de joc de la 10 la A si multe obiecte care au legatura cu magia, precum: bufnita, dragon de gheata si de foc, Merlin si glob de cristal auriu.

In ceea ce priveste miza si castigul, iti pot spune ca miza este una extrem de accesibila oricarui buget, respectiv 5 bani, iar maxima este de 500 RON. Castigurile variaza in functie de valoarea monedei, monede si de linii. Poti juca acest slot, fie pe bani reali sau virtuali pe Unibet Cazino.

Simboluri

Simbolurile slotului Rise of Merlin te duc in lumea de fantezie a serialului si pe ecran se vor regasi un numar de 10 simboluri. Prin urmare in joc vom intalni cartile de joc A, J, Q, K, A, dar si simbolurile specifice magiei: bufnita, dragon de gheata si de foc, Merlin, glob de cristal auriu.

Simbolul Scatter este reprezentat de globul de cristal auriu si functioneaza ca un Joker, avand functie de wild, adica poate inlocui toate celelalte simboluri. Trei sau mai multe simboluri de acest tip activeaza rotirile gratuite. In timpul rotirilor gratuite, un simbol aleatoriu va fi ales pentru a deveni simbol extins ceea ce inseamna ca va ocupa din ce in ce mai multe pozitii pe role.

Fiind un slot cu 10 simboluri, 10 linii de plata si 5 role, castigurile vor fi mari, in functie de simboluri, iar sanse tale de castig cresc considerabil.

Jocuri pacanele: Rise of Merlin
Simboluri si Plati Rise of Merlin

Reguli de joc si gameplay

Cu toate ca este un slot nou, regulile de joc sunt cat se poate de simple. Toate butoanele pentru a incepe jocul sunt in partea de jos, de unde puteti selecta miza, liniile, valoarea, castigul per rotire si soldul tau curent.

Rise of Merlin face plata atat cu doua simboluri, respectiv bufnita, dragon de gheata si de foc, Merlin si glob de cristal auriu, dar si cu trei simboluri conectate per linie, precum cartile de joc A, J, Q, K, A. Pentru a realiza un castig trebuie ca cele doua sau trei simboluri sa fie conectate de la stanga la dreapta.

In ceea ce priveste rotirile gratuite, acestea sunt declansate de aparitia aleatoriu pe panou a trei, patru sau cinci scattere reprezentate de globul de cristal auriu, care iti vor aduce initial 8 runde gratuite.

Functii speciale

Functia speciala la Rise of Merlin o constituie Jokerul, care tine loc de Scatter si care iti va aduce initial 8 rotiri gratuite, daca pe panou vor aparea pe oricare din rolele 1,2,3,4,5 minim 3 Scattere (glub de cristal aurit).

Partea interesanta acum vine! In timpul rotirilor gratuite, un alt simbol este selectat si se va transforma in Simbol Extins. Cu cat apar mai multe simboluri de acelasi fel, cu atat castigurile vor fi pe masura. Ele nu trebuie sa fie alaturate pentru a realizat o combinatie castigatoare, insa e nevoie de doua sau trei simboluri, in fuctie de tabelul de plata.

Slotul are de asemenea functia Gamble, care va ofera sansa de a multiplica cu x2castigul realizat per rotire, daca ghicesti colarea (rosu sau negru), care poate fi jucata de 5 ori la rand. Pe langa asta, poti ghici felul carti (inima neagra, rosie, romb sau trefla) care multiplica castigul per rotire cu x4.

Plati pacanele Rise of Merlin

Face parte din categoria sloturi ce nu ofera castiguri mari dese, avand o rata de castig de 96,58 %, mai degraba vor preomina cele mici, insa Big Win, Mega Win si Super Win iti vor creste bugetul considerabil. Totul depinde de miza pariului efectuat, iar miza poate varia in functie de la un buget la altul, insa e importanta sa joci responsabil.

De exemplu, daca joci pe miza maxima de 500 RON per rotire, simbolurile A, J, Q, K, A iti vor aduce acelasi castig (x3=500 RON). De asemenea, doua simboluri bufnita, dragon de gheata si de foc vor fi platite cu 500 RON, in timp ce doua simboluri Merlin si glob de cristal auriu vor fi platite cu 1000 RON.

Poti selecta miza, nivel, valoare fisa in functie de buget, iar cu cat cele 3 sunt cat mai sus cu atat castigurile vor fi pe masura.

Jocuri pacanele pe mobil Rise of Merlin

Scos pe piata in 2019, Rise of Merlin s-a comportat excelent atunci cand l-am incercat pe mobil. Grafica nu este deloc complicata, iar nimic din calitatea imaginii sau a sunetului nu se vor pierde. Poti juca acest slot atat de pe mobil, tabelete sau Ipad. Este excelent pentru momentele in care vreti sa va amintiti de serialul „Merlin” si sa incercati un slot simplu, plin de magie.

Verdict

Fiind un joc nou dar clasic, Rise of Merlin nu este un slot care nu este atat de captivant precum alte jocuri din acelasi an, insa, fiind inspirat dintr-un serial celebru, fanii lui vor fi incantati sa descopere lumea vrajitorilor.

Cu un RTP de 96,58 %, nu se anunta castiguri mari dese, predominand cele mici, insa asta nu insemana ca nu sunt.

In ceea ce priveste rotirile gratuite, speciala ofera doar 8 rotiri gratuite, un minus din punctul meu de vedere, dar un plus este aparitia unui simbol extins in timpul rundelor gratuite si care poate aduce castiguri mari.