Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele online: Secrets of Atlantis
Pacanele online: Secrets of Atlantis
5.0

Pacanele online: Secrets of Atlantis

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Secrets of Atlantis pacanele online

Secrets of Atlantis este un slot video cu 40 de linii de plata fixe, 5 role si 4 randuri si care plateste in ambele sensuri, atat de la stanga la dreapta, cat si invers. Acest slot online spune povestea orasului Atlantida, care prezinta tot felul de creaturi marine si o sirena misterioasa.

Actiunea are loc pe fundul oceanului, respectiv insula numita Atlantida, jocul de pacanele prezinta simboluri colorate din lumea subacvatica, dar si numeroase caracteristici, respectiv: Highlight, Nudge Wild, simboluri colosale Re-Spin.

Jucatorii de cazino care rotesc acest slot, vor putea gasi adevaratele secrete ale Atlantidei si vor avea sansa de a castiga cateva premii decente, deoarece are un RTP mediu spre mare, de 97,7 %.

Incearca slotul gratuit pe Cazino 365 si poti descoperi misterele antice pe care le are orasul scufundat Atlantida, unde se gasesc multe imagini spectaculoase!

Simboluri

Slotul online dispune de simboluri redate frumos, de la o meduza, o broasca testoasa si un grab, cu o valoare scazuta si simbolurile bine platite care includ bijuterii de diverse culori, inconjurate de o rama de aur si o perla intr-o scoica, care, de asemenea, este un simbol valoros.

Exist si simbol Wild (sirena) denumit Nudge Wild si poate ateriza pe role in doua moduri: complet sau partial, iar astea inseamna castiguri uriase.

Pacanele online: Secrets of Atlantis
Simboluri Secrets of Atlantis

Reguli de joc si gameplay

Acest joc de pacanele e structurat pe cinci role, are patru linii si nu mai putin de 40 de modalitati de castig. Combinatiile castigatoare sunt realizate din trei, patru sau cinci simboluri similare, plasate in vecinatate, incepand de la stanga la dreapta, dar si invers.

Inainte de a incepe aventura, trebuie sa selectati pariurile. Utilizati „Valoare moneda” pentru a regla dimensiunea monedei, care poate fi de la 0.05 si pana la 5.00. Apoi selectati „Nivel”, care poate fi de la 1 la 10. De asemenea, exista posibilitatea de a selecta pariul maxim disponibil facand clic pe butonul „Miza Max”. Daca nu vrei sa invarti manual rolele, poti face clic pe „Joc Automat, unde poti selecta de la 10 la 1000 de rotiri. Pentru a incepe jocul de cazino apasa „Spin” pe butonul din centrul ecranului.

Pentru a verifica tabelul de plata complet, apasati butonul „i” din stanga ecranului. Acest lucru va va oferi, de asemenea, informatii despre liniile de plata si functiile bonus, astfel incat sa stiti cum functioneaza Secretul Atlantidei.

Functii speciale

Slotul online dispune de caracteristici interesante si atractive pentru orice jucator de cazino, deoarece functiile disponibile platesc destul de bine.

In primul rand, vorbim despre functia Highlight. Aceasta functie consta in faptul ca in cadrul fiecarei rotiri, rolele 2,3 si 4 vor fi marcate in mod aleator. Atunci cand toate cele trei role vor fi marcate, la finalul rotirii re-invartirea Colossal Symbol va fi declansata.

In al doilea rand, exista functia Re-Spin cu simboluri Colossal. Aceasta functie consta in faptul ca in cadrul rotirii speciale, toate cele trei role mediane se transforma intr-o singura rola formata din simboluri ce formeaza un bloc 3×4. Acest simboluri vor fi afisate in intregime sau partial, in functie de modul cum se va opri rola. Daca simbolurile joker colossal aterizeaza doar partial, ele vor fi fortate si toate rolele vor fi acoperite in intregime.

Ultima functie interesante este Nudge Wild. Aceasta functie consta in faptul ca poate aparea partial sau complet. Daca apare doar o parte din Nudge Wild, atunci va fi deplasat in sus sau in jos, acoperind toata rola. Daca apare in intregime se va transforma in Colossal Nudge si se va deplasa in sus sau in jos, acoperind toata rola

Plati pacanele Secrets of Atlantis

Jocul de cazino poate aduce castiguri uriase, miza fiind intre 1 RON si 1000 RON per rotire si exista nu mai putin de 40 de linii de plata fixe. De asemenea, faptul ca se pot realiza castiguri atat de la stanga la dreapta cat si invers, ofera posibilitatea jucatorilor de cazino multiple modalitati de plata.

Simboluri mai slab platite in Secrets of Atlantis includ creaturi marine acoperite intr-o bula: o meduza, o broasca testoasa si un grab. Simboluri bine platite include bijuterii de diverse culori, inconjurate de o rama de aur, iar o perla intr-o scoica e de asemenea un simbol valoros.

Castigul maxim in Secret of Atlantis este de 320 000 de fise, insa trebuie sa joci la pariul maxim posibil pentru a obtine cea mai mare plata.

Jocuri pacanele pe mobil Secrets of Atlantis

Ca si alte jocuri de cazino NetEnt, Secrets of Atlantis este optimizat complet pentru a juca pe mobil. Se incarca direct in browserul tau mobil, indiferent daca utilizati sistemul de operare iOS sau Android. Slotul online ruleaza rapid si nu va consuma foarte mult din bateria telefonului sau a tabletei. Indiferent daca joci pe mobil sau tableta, de oriunde ai fi, Secretul Atlantidei se va incarca in cateva secunde pentru a-ti oferi o experienta grozava.

Verdict

Slotul online Secrets of Atlantis are mai multe caracteristici suplimentare care pot aduce castiguri mari, insa faptul ca lipsesc rundele gratuite este un minus, dar compenseaza prin functia Re-Spin, Highlight si prin faptul ca jocul ca la aparate plateste din ambele sensuri, respectiv de la stanga la dreapta dar si invers.

Procentajul teoretic RTP este stabilit la 97,7 %, ceea ce clasifica slotul online ca fiind un joc de pacanele cu o rata de volatilitate medie spre mare. Vei putea gasi orasul pierdut al Atlantidei si poti sa iei acasa niste comori de mult timp ratacite!