Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele demo: Speed Cash - pacanele cu masini - Cazino365
Pacanele demo: Speed Cash
5.0

Pacanele demo: Speed Cash

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Play'n GoDistractie29 noiembrie 201294.12%NUnuNU10.000 x

Prinde viteza la pacanele online Speed Cash si poti castiga Jackpot-ul! Slotul Play n Go vine cu o singura linie de plata, 3 role X 3 randuri si simboluri cu bani. Exista si Wild, acesta fiind si cheia catre cele mai mai recompense. RTP-ul (rata de castig) este de 94.12% cu 3 monede, in timp ce volatilitatea este ridicata. Incearca jocul ca la aparate Speed Cash gratis!

Simboluri

Speed Cash contine este format doar din 4 simboluri. In ordinea valorii, avem Monede, Teanc de bancnote, Lingou de aur si Masina – este Wild si le inlocuieste pe toate celelalte. Vezi in paragrafele de mai jos ce valoare are fiecare!

Prezentare Pacanele demo: Speed Cash

Reguli de joc si gameplay

Este un slot simplu, cu toate butoanele de control la vedere, incusiv tabelul de plati (vezi in partea dreapta). Poti seta miza din pictograma „moneda”. De asemenea, jocul ca la aparate are o functie de redare automata de pana la 100 de rotiri, unde poti seta limite de castig si de pierdere. Pentru a castiga, ai nevoie de 3 simboluri asezate pe singura linie de plata existente. Citeste in continuare recenzia noastra pentru a afla mai multe detalii interesante.

Castig Pacanele demo: Speed Cash

Caracteristici bonus

La pacanele Speed Cash exista un Jackpot progresiv. El poate fi castigat doar folosind miza maxima – valoarea lui apare in coltul din dreapta sus. La momentul redactarii recenziei, acesta era de peste 9.000 de RON. Pentru a intra in posesia lui trebuie sa formezi o linie cu 3 simboluri Wild (Masina).

Cum castigi la pacanele online Speed Cash?

In functie de cate monede folosesti (1, 2 sau 3) valoarea premiului creste. Cele mai mari recompense vine cu 3 monede. Se castiga atunci cand 3 simboluri de acelasi fel aterizeaza pe linia de plata (1), adica pe mijloc. Cel mai mare premiu este in Jackpot – este progresiv. Wild-ul te va ajuta sa obtii mai multe castiguri, deoarece la inlocuieste pe toate celelalte simboluri.

Premii la pacanele Speed Cash cu 3 monede

  • 3 x Lingou de aur = 600 de monede
  • 3 x Teanc de bancnote = 120 de monede
  • 3 x Monede = 45 de monede
  • 3 x oricare 3 simboluri = 18 monede

Jocuri ca la aparate Speed Cash pe mobil

Jocul de pacanele online Speed Cash se poate incerca pe orice dispozitiv mobil. Indiferent daca preferi o tableta sau un telefon iOS sau Android, grafica va fi aceeasi, ca pe versiunea desktop (laptop, PC). Cu o conexiune buna la internet, vei avea o experienta placuta si intensa de acasa, de la serviciu sau de unde te-ai afla.

Verdict

Speed Cash este un slot extrem de simplu, fara rotiri gratuite sau alte bonusuri moderne. Singurul plus este Jackpot-ul progresiv, dar care nu este atat de usor pe cat pare de castigat. Design-ul este modest, simbolurile sunt simple, iar coloana sonora aproape ca nu exista. Asta nu inseamna ca nu merita incercat, mai ales ca exista cateva plati bune – poti juca gratis Speed Cash pe site-ul nostru!

Ce este Speed Cash si cum functioneaza?

Speed Cash este un slot online dezvoltat de Play’n GO. Este un joc clasic de tip slot cu trei role si o singura linie de plata. Scopul jocului este sa obtii combinatii castigatoare de simboluri pe linia de plata. Pariul poate fi ajustat, iar rolele pot fi apoi actionate pentru a incepe jocul. Daca obtii o combinatie castigatoare, vei primi un premiu in functie de valoarea simbolurilor si de pariul tau.

Care sunt simbolurile speciale din Speed Cash?

Speed Cash este un joc simplu, cu simboluri clasice de slot, precum masini de curse, dolari, trofee si simbolul Speed Cash. Simbolul Speed Cash este cel mai valoros si functioneaza si ca simbol wild. Acesta poate inlocui orice alt simbol pentru a forma combinatii castigatoare.

Exista caracteristici speciale sau runde bonus in Speed Cash?

Nu, Speed Cash este un slot clasic si nu are caracteristici speciale sau runde bonus. Jocul se concentreaza pe experienta traditionala a sloturilor cu trei role, fara functii aditionale complicate.