Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele online: The Magic Cauldron - Enchanted Brew
Pacanele online: The Magic Cauldron – Enchanted Brew
5.0

Pacanele online: The Magic Cauldron – Enchanted Brew

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele online: The Magic Cauldron – Enchanted Brew

Hai in Casa Vrajitoarei si descopera un joc ca la aparate cu multe potiuni magice si carti misterioase in slotul The Magic Cauldron: Enchanted Brew si poti castiga pana la 5.000 x miza totala dintr-un Spin! Slotul a fost dezvoltat de producatorul de jocuri Pragmatic Play in luna mai a anului 2021 pe o matrice cu 7 randuri x 7 coloane, folosind mecanicul de plata Cluster Pays (grupuri de minim 5 simboluri). RTP-ul este excelent, de 96.44%, iar volatilitatea este ridicata. Exista multe functii speciale, castiguri in cascada, modificatori sau multiplicatori, pe care te invit sa le descoperi in recenzia noastra completa The Magic Cauldron Enchanted Brew!

Pacanele online: The Magic Cauldron - Enchanted Brew
Pacanele online: The Magic Cauldron – Enchanted Brew

Simboluri

Pe matrice vei intalni 4 simboluri Pietre Pretioase de valoare mai mica, de culori diferite: albastre, rosii, verzi si mov. Simbolurile care platesc mai mult sun reprezentate de 4 Sticle cu Potiuni: verzi, albastre, mov si galbene. Sticla cu Potiune de Aur ofera castigurile cele mai mari. Cartea de vraji este simbol Wild – le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Unicorn Wild (Sticla cu Potiune in forma de Unicorn cu aripi).

Reguli de joc si gameplay

Jocul ca la aparate The Magic Cauldron: Enchanted Brew este jucat pe o matrice 7 x 7 si foloseste mecanul de plata Cluster Pays. Pentru a forma o combinatie castigatoare ai nevoie de grupuri de 5 sau mai multe simboluri potrivite oriunde pe grila de joc. Poti incerca slotul cu mize cuprinse intre 0.80 RON si 400 RON – utilizeaza butoanele + si – de sub role, de langa butonul de Spin pentru a ajusta pariul. Consulta tabelul de plata, unde vei obersa platile pentru fiecare simbol in numerar, facand click pe pictograma “I”, aflata in partea stanga jos, langa butonul de sunet. Exista si o functie de redare automata, care permite intre 10 si 1.000 de rotiri, precum si un Mod Turbo.

Functii speciale

Exista multe functii speciale in jocul de pacanele online The Magic Cauldron: Enchanted Brew, pe care le vom explica ceva mai jos si modul de declansare al fiecarei dintre ele.

Functia Castiguri in Cascada

Dupa obtinerea unui castig, se declanseaza functia Castiguri in Cascada (mod de joc colapsabil). Simbolurile care au creat combinatia castigatoare sunt eliminate de pe grila de joc si inlocuite cu altele noi. Functia continua atata timp cat vrei crea un nou cluster castigator.

Caracteristici progresive

In stanga grilei de joc vei vedea un Cazan plin cu potiune. De fiecare daca cand obtii un castig, grupul de simboluri este adaugat acolo. Daca adaugi 25 de simboluri, vei declansa o caracteristica progresiva. Poti juca pana la 5 caracteristici pe rand, daca reusesti sa colectezi 125 de simboluri castigatoare. Iata ce presupune fiecare:

 • Functia Beffudlement – toate simboluri de valoare mica se transforma in simboluri cu valoare mare
 • Functia Invisibrew – toate simbolurile de valoare redusa sunt eliminate de grila si are loc o noua rotire
 • Functia Enlarging Ale – un bloc de simboluri colosale 3 x 3 sau 4 x 4 este adaugat pe grila
 • Functia Balm of Transfiguration – un simbol de valoare mica este ales aleatoriu, iar toate se transforma in acelasi simbol de valoare mare.

Daca reusesti sa obtii un al 5-lea modificator, se acorda 1 din urmatoarele 2 caracteristici:

 1. Potion of Darkness – toate simbolurile de valoare mai mica sunt eliminate de pe tamburi si urmeaza o noua cascada formata doar din simboluri de valoare mai mare, iar fiecare cascada ce urmeaza este alcatuita doar din simboluri de mare valoare.
 2. Unicorn Dust – 3 sau 4 Unicorn Wild sunt adaugate in pozitii aleatorii pe grila. Acestea vin cu un multiplicator atasat initial de 1 sau 2x. Daca Unicorn Wild face parte dintr-o combinatie castigatoare, aceste ramane pe grila, dar se muta intr-o noua pozitie si valoarea multiplicatorului creste cu 1.

Aterizeaza mai multe simboluri Wild si poti obtine multiplicatori de pana la 20x. Functia se incheie atunci cand nu mai obtii castiguri.

Caracteristica Elixir Wild

Aceasta functie se poate declansa in mod intamplator, la orice rotire, cand nu s-a format un castig, iar apoi intre 4 si 8 wild-uri sunt adaugate pe pozitii aleatorii pe grila si urmeaza o noua rotire.

Functia Moon Seed Mark

La fiecare rotire, 1 dintre simbolurile de valoare mica este inconjurat de un chenar albastru, iar daca obtii o combinatie castigatoare formate din simboluri marcate in acest fel si urmeaza o explozie, care lasa in urma simboluri Wild.

Tabel de plata la pacanele online: The Magic Cauldron: Enchanted Brew

Rata de castig (RTP) este de 96.44%, ceea ce este peste media de piata la jocuri ca la aparate, iar volatilitatea este ridicata. Asta inseamna ca poti fi destule rotiri in care slotul sa nu dea nimic sau sesiuni in care pot fi obtinute castiguri mari mai repede decat te-ai fi asteptat. Castigul maxim pe rotire este de 5.000 x miza totala, iar cea mai probabila modalitate de a intra in posesia unui astfel de premiu este in functia Unicord Dust, acolo unde multiplicatorii pot ajunge pana la 20x.

Cat plateste maxim fiecare simbol in jocul ca la aparate The Magic Cauldron: Enchanted Brew?

 • 15-49 Potiune cu aur = 500 x miza
 • 15-49 Potiune mov = 200 x miza
 • 15-49 Potiune albastra = 100 x miza
 • 15-49 Potiune verde = 50 x miza
 • 15-49 Pietre pretioase = intre 2x si 10x
Plati pacanele online: The Magic Cauldron - Enchanted Brew
Plati pacanele online: The Magic Cauldron – Enchanted Brew

Jocuri pacanele online: The Magic Cauldron: Enchanted Brew pe mobil

Design-ul clar si gameplay-ul simplu fac ca jocul ca la aparate The Magic Cauldron: Enchanted Brew sa fie perfect de redat si pe dispozitivele mobile. In ciuda aspectului 7 x 7, slotul poate fi incercat in conditii excelente, acesta fiind complet optimizat si pentru ecranele mai mici ale unui telefon mobil sau tablete Android/Apple. Totul este foarte simplu si poti sa joci pacanele pe smartphone, la fel ca in versiunea desktop (laptop, PC).

Verdict

Cu siguranta, jocul ca la aparate The Magic Cauldron: Enchanted Brew este un slot care nu te lasa sa te plictisesti, acesta fiind dinamic, interactiv, cu multe caracteristici bonus. Fiind un joc de volatilitate ridicata, functiile speciale nu vor fi usor de declansat, dar odata ce reusesti acest lucru, castigurile in cascada, modficatorii si multiplicatorii pot crea castiguri uriase, de pana la 5.000 x miza totala. Noua ne place functia Unicorn Dust, deoarece exista un multiplicator care poate ajunge pana la 20x. Incearca si tu pacanele gratis The Magic Cauldron: Enchanted Brew pe site-ul nostru sau intr-un cazino din online cu licenta de la ONJN.