Jocuri ca la aparate: The Wish Master

Evaluare joc:
Producator: NetEnt
Data lansarii: 24.06.2014
RTP: 96.60%
Variatie: Medie
Schema: 5*20
365Rank 64
Grafica 4 / 5
Sunet 4 / 5
Divertisment 3 / 5
Runde Bonus 1 / 5
Total 3 / 5

5 motive sa incerci acest slot

  • 5 caracteristici speciale
  • RTP mare
  • Animatii uimitoare
  • Castigul maxim
  • Grafica solida
5
Role
20
Linii de plata
2000 RON
Pariu maxim
9000000 RON
Castig maxim
Nu
Speciala
Nu
Jackpot

The Wish Master jocuri pacanele

In anul in care a fost lansat Aladdin in cinematografe, cu Will Smith in rolul duhului din lampa, putem spune ca si The Wish Master a revenit in prim-plan. Lansat in 2014 de NetEnt, acest slot este plin de detalii pe care nu prea le intalnesti la alte jocuri ca la pacanele.

In primul rand, e foarte interesant faptul ca n-are o “speciala” propriu-zisa, dar dispune de o functie ce poate declansa pana la trei caracteristici particulare in acelasi timp. Echipat cu animatii si simboluri uimitoare, The Wish Master chiar iti indeplineste orice dorinta in materie de sloturi online.

Simboluri

Principalele simboluri din jocul The Wish Master sunt inspirate din folclorul arab. Avem, asadar, vulturul cu diamant mov, un crab cu diamant verde, puma cu diamant portocaliu si cobra cu diamant roz. Simbolurile care platesc mai putin sunt cele cu insemne de carti – J, Q, K si A.

Pentru Wild, avem o imagine unica, o forma distorsionata a duhului, care reuseste sa inlocuiasca oricare alt simbol. Scatterul este reprezentat de un pergament.

Functii speciale

Pentru a intra in asa-numita “speciala”, avem nevoie de un singur pergament. Acesta va acorda 10 rotiri (nu gratuite, atentie!), iar duhul va alege aleatoriu una dintre cele cinci caracteristici speciale. Avem la dispozitie: Extra wild, unde toate simbolurile care corespund cu simbolul indicat in inventar sunt inlocuite cu simboluri Wild, Wild Reel, care transforma toata rola in care a aparut Scatterul intr-una plina cu simboluri Wild, Expanding Wild, cand fiecare simbold Wild care aterizeaza pe rola se extinde pentru a acoperi toata rola, Multiplier, atunci cand toate castigurile de pe linia de miza sunt inmultite cu x2 sau x3 (pot fi activati simultan, ducand la un castig inmultit x6), si Random Wild, cand doua simboluri Wild apar aleatoriu pe role dupa fiecare invartire, suprapunandu-se peste orice simbol de pe role.

Pot exista in acelasi timp pana la trei caracteristici speciale. De fiecare data cand apare una noua, jucatorul primeste in plus cinci rotiri. Daca al patrulea pergament isi face aparitia, atunci caracteristica selectata ia locul celei aparute prima data.

Plati pacanele The Wish Master

Cu un RTP excelent, The Wish Master asigura multe plati mici si medii. Nici nu e greu, in conditiile in care automat primeste 10 rotiri cu o caracteristica speciala la fiecare pergament aparut pe role. Singura problema ar fi ca nu exista invartiri gratuite, deci creditul se poate duce la vale atunci cand dam peste o perioada nefasta.

Jocuri pacanele pe mobil: The Wish Master

The Wish Master incepe cu un intro interesant, care te introduce in atmosfera jocului. Nu e foarte complicat, dar seteaza cumva tonul slotului. De aceea, chiar daca e din 2014, jocul s-ar putea sa le faca probleme celor care au deschise prea multe aplicatii, utilizand astfel memoria dispozitivului.

In rest, The WIsh Master ruleaza excelent si merita incercat atat pe mobil, cat si pe tableta.

Verdict

Trebuie sa recunoastem ca lipsa rundelor gratuite ne-a cam taiat elanul la inceput, dar cu cat am descoperit mai mult jocul, cu atat ne-am dat seama ca The WIsh Master e un slot de calitate, care poate aduce profit. Toata chestia cu caracteristicile speciale e unica, iar aceasta detasare de “specialele” clasice ne-a facut un bine.

Evident, RTP-ul de 96.60% ajuta ca absenta invartirilor gratuite sa nu se simta prea mult la buzunar. In esenta, The Wish Master e un joc care merita incercat cel putin o data, macar pentru gandirea “outside the box” adusa pe aceasta piata.