Pacanele gratis Thumbelina s Dream
5.0

Pacanele gratis Thumbelina s Dream

Joaca pe bani reali
110 Rotiri Gratuite fara depunere
100% pana la 1.500 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt
Depune 50 RON și primești 100 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
Bonus de bun venit pana la 2.000 RON
250 RON fără depunere la validarea contului
Producator Gen Data lansarii RTP Cumpara speciala Rotiri Gratuite Dublaj Castig maxim
EGT Fantezie 25 Aprilie, 2017 96.16% NU DA DA 250 x

Pacanele gratis Thumbelina s Dream

Alatura-te lui Peter Pan in jocul de pacanele Thumbelina s Dream de la EGT, un slot de poveste, cu Rotiri Gratuite, 4 Jackpot-uri progresive si Gamble! Actiunea are loc pe o matrice cu 6 role, respectiv 3x3x3x6x6 si 225 linii de plata fixe, asezate pe un lac plin de nuferi. Citeste in continuare recenzia noastra si afla mai multe detalii interesante, inclusiv cum poti castiga pana la 1.000 X miza totala pe rotire!

Simboluri

Pe grila exista o serie de insecte, precum o Lacusta, o Broasca, o Cartita, un Soricel si o Pasare. De asemenea, vei gasi si carti de joc A, K, Q, J si 10, dar si Wild-uri – apare sub forma unei Zane pe tamburii 2 si 5 (se extinde pe pozitiile alaturate din dreapta si din stanga si le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter-ului (Peter Pan – activeaza Rotiri Gratuite).

Reguli de joc si gameplay

Thumbelina s Dream vine cu o grila de joc interesanta, cu 6 role si 225 de linii de plata. Poti paria intre 0.50 RON si pana la 200 RON – Miza poate fi ajustata din partea dreapta a grilei, de sub butonul de rotire, in functie de buget. Poti, de asemenea, sa te informezi cu privire la plati si regulile slotului online accesand butonul din coltul din dreapta jos. Poti opta pentru fuctia de redare automata sau poti opri tamburii oricand doresti printr-un simplu click pe role, in functie de preferinte. Nu ramane decat sa te bucuri de de acest joc de pacanele de poveste.

Functii bonus

10 jocuri bonus se activeaza atunci cand pe rolele 4, 5 si 6 aterizeaza 3 simboluri Scatter! Pe langa asta, primesti si un castig initial de 1x, iar cu alte 3 simboluri Scatter, activezi rotiri gratuite suplimentare (nu exista limita). De asemenea, pe tamburi vor veni mai multe simboluri Wild pentru mai multe combinatii castigatoare.

Ce speciala are Thumbelina s Dream
Pacanele gratis Thumbelina s Dream – Rotiri Gratuite

Cum castigi la pacanele online Thumbelina s Dream?

Exista nu mai putin de 225 de moduri de a castiga la pacanele Thumbelina s Dream – o combinatie castigatoare se formeaza atunci cand 2, 3, 4, 5 sau 6 simboluri de acelasi fel aterizeaza de la stanga la dreapta, pe role consecutive, incepand cu primul tambur. Dupa cum vei observa in tabelul de plati, simbolurile au o valoare cam mica, insa se vor realiza mai des castiguri. O sansa mai mare de a incasa un premiu consistent exista in Rotiri Gratuite, acolo unde Wild-uri pot ateriza mult mai mult pe role. De asemenea, poti duca la dublaj pentru a compensa rotirile necastigatoare, dar iti asumi un risc sau, daca esti destul de norocos, poti revendica un jackpot.

Cat plateste maxim fiecare simbol?

·        6 x Pasare = 3 x miza

·        6 x Cartita = 2.5 x miza

·        6 x Soricel = 2 x miza

·        6 x Broasca = 1.6 x miza

·        6 x Lacusta = 1.6 x miza

·        6 x A, K = 1.2 x miza

·        6 x Q, J, 10 = 1 x miza

Cum plateste slotul Thumbelina s Dream
Pacanele gratis Thumbelina s Dream – Tabel de plata

Jocuri ca la aparate Thumbelina s Dream pe mobil

Orice dispozitiv, precum un smartphone sau o tableta poate accesa jocul de pacanele online Thumbelina s Dream pe mobil. Navigarea este simpla, usoara si rapida, iar totul merge perfect, acesta fiind compatibil cu sistemele de operare Android si iOS. Intr-un stil similar cu slotul pentru desktop, poti ajusta pariurile si iti poti monitoriza bankroll-ul, doar ca aceste optiuni sunt plasate pe butoane diferite, insa nu este nimic complicat.

Verdict

Thumbelina s Dream arata interesant in ceea ce priveste grila de joc, dar cam atat. Nu impresioneaza ca design, dar nici ca functii bonus: principala caracteristica Rotiri Gratuite nu vine cu niciun multiplicator, iar prezenta Wild-urile pe role nu este sigura. Credem ca este un slot bun pentru cei care au de rulat un bonus sau pentru amatorii de pacanele care nu vor sa isi asume riscuri mari: mizele sunt accesibile, iar combinatiile castigatoare se formeaza aproape la fiecare rotire.