Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Troll Hunters 2
Pacanele gratis: Troll Hunters 2
5.0

Pacanele gratis: Troll Hunters 2

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Troll Hunters 2 jocuri pacanele

La aproape sase ani de la lansarea jocului original Troll Hunters, Play’n Go a hotarat ca este vremea unei continuari, bazandu-se pe o comunitate tot mai mare de iubitori de jocuri fantasy. Grafica este imbunatatita, soundtrack-ul este absolut genial, iar mecanica jocului a ramas aceeasi. Cam tot ce-si poate dori un fan atunci cand primeste un upgrade la un joc pe care-l indrageste.

Pentru cei neinitiati, titlul jocului poate sa fie putin derutant, deoarece trollii nu apar decat la secventa bonus, dar Troll Hunters 2 este cu siguranta un joc distractiv, interesant si care merita incercat.

Simboluri

Spuneam ca trollii nu prea sunt prezenti in joc, asa ca cine sunt personajele principale? Pe ecran vom avea trei trei razboinice vikinge, gata de batalie, echipate cu tot ce trebuie – casca, sabie, goarna, topor si un ciocan. Evident, acestea sunt restul simbolurilor pe care le vom vedea in joc.

Wild-ul este reprezentat de un cub auriu si poate sa inlocuiasca oricare alt simbol din joc. El va prelua figura unui troll in timpul functiei speciale.

Pacanele gratis: Troll Hunters 2
Simboluri Troll Hunters 2

Functii speciale

Cand am incercat prima oara Troll Hunters 2, am crezut ca avem nevoie de lectii prelungite pentru a pricepe ce se intampla. Dar cu putina atentie, totul devine logic si usor de inteles.

Multiplier Wins

Multiplier Wins este secventa din jocul principal care ne ajuta sa ne multiplicam castigurile, dar care ne poate conduce, in acelasi timp, si spre functia bonus. In stanga ecranului, avem un contor cu trei secvente care va elibera simboluri x2 si x3 pe ecran, aleatoriu, atunci cand se va umple. Pentru a efectua acest proces, combinatii de simboluri ale razboinicelor vikinge trebuie sa apara pe ecran.

In acelasi timp, tot in stanga, dar ceva mai sus, avem indicatorul de multiplicator. El porneste de la x1 si creste cu fiecare combinatie castigatoare din timpul unei invartiri. El se va reseta cand nu vor mai exista combinatii castigatoare in timpul respectivei rotiri.

Fiecare asociere de trei simboluri va lasa in urma un simbol Wild pe pozitia din mijloc si va disparea de pe ecran. Acel Wild coboara in stil Cluster si poate forma alta combinatie. Daca e parte dintr-o asociere mai mare de trei simboluri, atunci Wild-ul dispare si el definitiv.

Free Spins

La fiecare rotire, avem cuvantul “BONUS” scris pe ecran, in spatele simbolurilor (nu mereu pe aceeasi pozitie). Pentru a declansa functia speciala cu rotiri gratuite, trebuie sa golim randul “BONUS”. Evident, pentru ca acest lucru sa se intample, trebuie sa avem combinatii castigatoare in locurile potrivite. Odata activata functia, avem de ales intre trei variante, fiecare cu un numar de rotiri (5, 7 si 9) si un multiplicator adiacent (x1, x2 si x3). De-asemenea, completarea contorului in timpul Free Spins va duce la un Win Spin cu un 2×2 troll Multiplier Wild. De data asta, contorul este alcatuit din cinci sevente. Completarea contorului in timpul unui Win Spin reactiveaza secventa si nu va reseta multiplicatorul de castig.

Plati pacanele Troll Hunters 2

Trebuie sa recunoastem ca BONUS-ul sta foarte bine ascuns in spatele simbolurilor. Rar l-am prins, iar castigurile din jocul principal nu sunt mari, in ciuda multiplicatorilor. RTP-ul este insa bun si, intr-un final, tot vor veni si surprize placute.

Jocuri pacanele pe mobil: Troll Hunters 2

Activat pe mobil sau pe tableta, Troll Hunters 2 s-a miscat destul de bine. Pana la urma, depinde si de dispozitivul mobil de care dispuneti. Dar este placut sa poti sa stai undeva relaxat si sa te joci un slot de tip cascada ce poseda o grafica foarte buna.

Verdict

Evident, daca ti-a placut primul Troll Hunters, atunci vei adora si imbunatatirile aduse de Play’n Go partii a doua – grafica superioara si soundtrack excelent. Gameplay-ul ramane la fel, deci fanii vechi probabil vor ramane alaturi de Troll Hunters 2.

In cazul in care nu ai dat inca peste acest slot in prima sa varianta, trebuie neaparat sa o faci acum cu versiunea noua. Troll Hunters 2 transmite un vibe bun si are tot ce-i trebuie unui joc pentru a-ti capta atentia. Atata timp cat nu te raportezi neaparat la castiguri pentru a masura nivelul de entertainment, ai asigurata distractia cu Troll Hunters 2.