Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Wishing Wheel
Jocuri ca la aparate: Wishing Wheel
5.0

Jocuri ca la aparate: Wishing Wheel

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri ca la aparate: Wishing Wheel

Wishing Wheel este un joc de pacanele iSoftBet cu tematica norocul irlandezului, creat in februarie 2021 pe o matrice cu 3 randuri x 5 coloane si 20 linii de plata castigatoare. Exista multe functii speciala, inclusiv rotiri gratuite, multiplicatori, simboluri misterioase sau role Wild, ceea ce duce la un castig maxim de pana la 5.000 x miza totala intr-o singura rotire. RTP-ul este exceent, de 96.13%, iar ca volatilitate este ridicat.

Declanseaza functia Free Spins si castig 15 rotiri gratuite cu una din caracteristici! Grafica si efectele audio sunt moderne si se redau perfect si pe dispozitivele mobile Android/Apple. Te simti norocos? Incearca slotul de pacanele online Wishing Wheel!

Jocuri ca la aparate: Wishing Wheel
Jocuri ca la aparate: Wishing Wheel

Simboluri

Cu o tematica norocul irlandezului, grila de joc contine simboluri regale in stil celtic A, K, Q, si J, acestea fiind si cele de valoare mai mica, dar si simboluri specifice tematicii – Vas cu Monede (cel mai bine platit simbol), Harpa, Trifoi cu 4 Foi si Ciuperca. Moneda de Aur cu Trifoi cu 4 Foi este Wild – le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia simbolului Bonus, reprezentat de logo-ul jocului Wishing Wheel.

Reguli de joc si gameplay

Cu 20 linii de plata fixe si o matrice cu 3 randuri x 5 coloane, Wishing Wheel este un slot simplu, clasic, cu un pariu care incepe de la 1 RON si ajunge la 200 RON. Poti selecta miza din butonul cu monede “-/+”, din partea dreapta a ecranului. Exista si un buton pentru joc automat – intre 5 si 1.000 de rotiri, unde poti selecta limite de castig si de pierdere.

Nu ramane decat sa dai “Spin”, facand click pe pictograma rotativa mare, iar daca vrei sa verifici tabelul de plata si modul de declansare a caracteristicilor bonus, click pe butonul “i”, de langa sunet. Toate castigurile incep de la rola cea mai din stanga si platesc de la stanga la dreapta pentru simboluri identice pe role adiacente. Este nevoie de minim 2 simboluri Vas cu Monede pentru a forma o combinatie castigatoare si 3 pentru celelalte. Descopera mai multe in recenzia noastra completa Wishing Wheel.

Functii speciale

In slotul Wishing Wheel exista multe functii speciale de top, precum rotiri gratuite, multiplicatori si multe caracteristici. Hai sa vedem cum le putem obtine!

Caracteristica Wishing Wheel

In stanga rolelor, vei vedea o roata care se invarte incet. La orice rotire, in mod intamplator, un spiridus poate prinde viata si roteste roata. In functie de locul unde aterizeaza indicatorul, vei castiga una din urmatoarele caracteristici:

 • Rainbow Wild – 5, 7 sau 10 wild-uri sunt adaugata pe role
 • Shamrock Sync – 2 sau 3 role vor arata aceleasi simboluri
 • Mystery Pipe – 6, 8 sau 12 simboluri misterioase sunt adaugate pe tamburi in pozitii aleatorii si se transforma in acelasi simbol
 • Mega Reels – sunt adaugate simboluri colosale 3 x 3
 • Rainbow Reels – pana la 3 role sunt umplute cu Wild-uri

Caracteristica Shamrock Multipliers

In mod aleatoriu in jocul principal, la orice invartire a rotii, poti descoperi un multiplicator care inmulteste fiecare functie Wishing Wheels cu pana la 10x, ceea ce duce la castiguri substantiale.

Functia Rotiri Gratuite

Cu 3 simboluri Bonus pe rolele 1, 3 si 5 in aceeasi rotire activeaza functia Free Spins. Roata se invarte si poti castiga pana la 15 rotiri gratuite. In timpul jocurilor gratuite, una dintre caracteristicile Wishing Wheel este selectata la intamplare si va fi in joc pe tot parcursul functiei. Astfel, poti beneficia de simboluri misterioase, role wild sau de un multiplicator de 10x pentru fiecare rotire castigatoare.

Plati jocuri ca la aparate: Wishing Wheel

Rata de castig (RTP) este de 96.11%, una normala in ceea ce priveste jocurile de pacanele online, iar volatilitatea este medie spre ridicata. Castigurile mari vor veni mai degraba in timpul caracteristicilor bonus. Cel mai mare castig intr-o singura rotire este de 500x miza totala. Cu toate astea, multiplicatorii din caracteristica Shamrock pot creste plata de 10 ori, ceea ce inseamna un castig de 5.000 x miza totala.

Plati jocuri ca la aparate: Wishing Wheel
Plati jocuri ca la aparate: Wishing Wheel

Tabel de plata la jocuri ca la aparate: Wishing Wheel

 • 5 x Vas cu Monede = 25 x miza
 • 5 x Harpa = 15 x miza
 • 5 x Trifoi cu 4 Foi = 15 x miza
 • 5 x Ciuperca = 10 x miza
 • 5 x A = 5 x miza
 • 5 x K, Q, J = 2.5 x miza

Jocuri ca la aparate: Wishing Wheel pe mobil

Slotul Wishing Wheel este optimizat pentru redarea pe o gama larga de dispozitive mobile, precum telefoane mobile sau tablete Apple/Android, dar si pe versiunea clasica, desktop (PC, laptop). Design-ul si gameplay-ul se muleaza perfect si pe un smartphone cu un ecran mai mic. Jocul functioneaza perfect si se deschide direct din browser pe mobil sau din aplicatiile mobile corespunzatoare fiecarui cazino online licentiat ONJN in Romania.

Verdict

Nu este un slot atat de dinamic ca Emerald King Rainbow Road de la Pragmatic Play, un joc cu multe functii speciale, dar Wishing Wheel ne-a impresionat prin caracteristicile sale – cea mai buna este Shamrock Sync si Shamrock Multipliers, deoarece poti obtine un “tablou” cu acelasi simbol sau un multiplicator de 10x pentru toate castigurile din functia Free Spins, ceea ce poate duce la un castig de pana la 5.000 x miza totala intr-o singura rotire. Ne place acest joc de pacanele gratis, pe care il recomandam, mai ales ca pariurile sunt pentru toate buzunarele.