Pacanele online: 5 Juggle Fruits
5.0

Pacanele online: 5 Juggle Fruits

Joaca pe bani reali
350 Rotiri Gratuite Shining Crown fără depunere la validarea contului
Bonus 100% pana la 3.500 RON + 500 Rotiri Gratuite
2500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
2.000 RON + 450 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON + 1000 Rotiri Gratuite, fara conditii de rulaj
110 Rotiri Gratuite fara depunere

Pacanele online: 5 Juggle Fruits

5 Juggle Fruits este un joc de pacanele EGT, cu 3 randuri X 3 role si 5 linii de plata fixe, creat in mai 2019 in jurul simbolurilor cu fructe si septari. Descopera functii speciale atractive, inclusiv Rotiri Gratuite, Gamble, Multiplicatori si Jackpot, atat de pe desktop, cat si de pe dispozitivele mobile iOS sau Android. RTP-ul este putin sub media de piata, iar volatilitatea este medie. Cauta pe grila de joc Septarii pentru castiguri de peste 800 X miza totala!

Pacanele online: 5 Juggle Fruits
Pacanele online: 5 Juggle Fruits

Simboluri

Pe matrice vei gasi doua simboluri cu Septari – Rosu si Alb, acestea fiind si cele mai bine platite. Apoi, avem simboluri Clopotel de culoare galben si turcoaz, Prune albastre si verzi, Cirese rosii si albastre. Simbolul Wld apare sub forma unei Stea – le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter-ului si ofera cele mai mari castiguri.

Reguli de joc si gameplay

Toate jocurile de pacanele gratis EGT sunt usor de controlat, creat pe intelesul tuturor. 5 Juggle Fruits este structurat pe 3 role, 3 randuri si 5 de linii de plata fixe si care ofera castiguri de la stanga la dreapta, incepand cu prima rola – trei simboluri de un fel sunt cheia catre a realiza o combinatie castigatoare. Miza poate fi ajustate din partea de jos a jocului, din butonul “Credit” in functie de buget. Poti, de asemenea, sa te informezi cu privire la plati si regulile slotului online accesand butonul “i”. Nu ramane decat sa te bucuri de acest slot online cu fructe si septari.

Functii speciale

Aterizeaza pe matrice 9 simboluri de acelasi fel cu Prune, Cirese, Clopotel sau Septari, iar castigul total va fi supus unui multiplicator de x2. Doar acest simboluri activeaza aceasta functie.

Caracteristica Simboluri Transformatoare

Simbolurile de pe matrice se pot transforma intr-un singur, dupa cum urmeaza:

  • Un „tablou” cu Septari rosii + albi sau Wild face ca toate simbolurile sa devina Septari rosii
  • Un ecran complet cu simboluri Clopotei albastri + galbeni sau Wild = toate se transforma in Clopotei galbeni
  • Un ecran complet cu Prune verzi + albastre sau Wild transforma toate simbolurile in Prune albastre
  • Un „tablou” cu Cirese sosii + albastre sau Wild = toate se transforma in Cirese rosii
  • Un ecran plin cu acelasi simbol + Wild face ca toate simbolurile sa devina simbolul de pe ecran

Functia Rotiri Gratuite

Pentru a primi 15 jocuri gratuite si un castig de inceput de 2x pariul, ai nevoie ca pe matrice sa aterize 3 X simboluri Scatter. Poti obtine rotiri suplimentare, daca urmezi acelasi proces – nu exista nici o limita in ceea ce priveste numarul de posibile rotiri gratuite castigate.

Gamble

Orice castig mai mic de 35 X miza totala, iti poti dubla. Trebuie sa faci click pe Gamble, unde ai doua optiuni – ghiceste daca urmatoarea carte e de culoare Rosie sau Neagra, iar castigul se dubleaza. Daca selectia ta este gresita, toata suma riscata la jocul de noroc va fi pierduta.

Plati pacanele online: 5 Juggle Fruits

Volatilitatea medie si RTP-ul usor scazut, de doar 95.9% anunta castiguri destul de mici, dar poti obtine si o plata de pana la 800 X miza totala intr-un singur Spin. Desigur, atunci cand vorbim despre un castig, importanta este miza, care este pentru toate buzunarele. Sa nu uitam de cele 4 Jackpot-uri progresive EGT, care pot fi castigate oricand, in mod aleatoriu.

Cat plateste fiecare simbol ?

  • 3 x Septari = 16 x miza
  • 3 x Clopotel = 8 x miza
  • 3 x Prune = 4 x miza
  • 3 x Cirese = 2 x miza
Pacanele online: 5 Juggle Fruits
Pacanele online: 5 Juggle Fruits

Jocuri ca la aparate: 5 Juggle Fruits pe mobil

Orice dispozitiv mobil sau tableta poate reda jocul de pacanele 5 Juggle Fruits pe mobil. Navigarea este simpla, usoara si rapida, iar totul merge perfect, fiind compatibil cu sistemele de operare Android si iOS. Intr-un stil similar cu slotul pentru desktop, poti ajusta pariurile si iti poti monitoriza bankroll-ul, doar ca aceste optiuni sunt plasate pe butoane diferite, insa nu e nimic complicat. Merita sa ii dai o rotire de oriunde te-ai afla cu ajutorilor cazinourilor din online cu licenta de la ONJN.

Verdict

Daca iti plac jocurile de pacanele cu fructe si septari, atunci 5 Juggle Fruits este slotul potrivit pentru tine. Este un joc cu multe sanse de castig, deoarece vine cu Rotiri Gratuite si Multiplicatori, pe langa functii speciale EGT – Gamble si Jackpot. Poate nu este cel mai atractiv din punct de vedere grafic, dar jocurile simple 3×3 pot fi uneori cheia catre succes. Incearca pacanele gratis 5 Juggle Fruits pe site-ul nostru!