Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Dice High
Jocuri ca la aparate: Dice High
5.0

Jocuri ca la aparate: Dice High

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGTFructe15 August, 201794.16%NUNUDA1.000 x

Dice High jocuri pacanele

Fructele au fost printre cele mai vechi simboluri in istoria sloturilor video. Dice High este un joc unde fructele reprezinta simbolurile ce aduc castiguri substantiale. Aparut cu putin timp in urma, acesta are drept firma producatoare EGT, ceea ce inseamna ca beneficiaza de o grafica moderna. Culorat, cu un fundal mov, pe cele cinci role vor rula 15 simboluri obisnuite sau speciale.

Desi numele sau este dat de la singurul simbol Scatter existent, restul simbolurilor sunt fructe. Este drept, trei zaruri pe ecranul de joc declansarea speciala si modul sau interesant de desfasurare.

Simboluri

Daca nu sunt simboluri clasice viu colorate, exista simboluri reprezentare de fructe. In culori vii, acestea apar pe ecranul de joc mai multe pe rola sau una singura. Indiferent ca vorbim despre jocuri cu tematica istorica sau cu fructe, exista simboluri clasice. Este cazul si in Dice High, unde simbolurile reprezinta fructele clasica, pe care le regasim in aproape toate jocurile de acest tip. Cireasa, lamaia, pruna sunt simboluri colorate, ce ofera castiguri aproapiate. Pepenele si strugurele fac si parte din simbolurile clasice al jocurilor cu fructe si isi fac aparitia si in Dice High.

Mai exista doua simboluri pe care le putem considera speciale. 7 este Wild-ul, simbolul care substituie fiecare alt simbol obisnuit, cat si Scatterul. Acesta din urma este reprezentat de un zar, iar cel putin trei astfel de simboluri pe ecranul de plata, la finalul unei rotiri complete, declanseaza speciala.

Jocuri ca la aparate: Dice High
Simboluri si plati Dice High

Reguli de joc si gameplay

Prima regula atunci cand alegi sa joci un slot video este sa iti asiguri un buget pe care sa te asiguri ca il urmezi. Asta trebuie sa faci si cand vrei sa joci Dice High, pentru ca in functie de acest lucru poti alege valoarea pariului. AI posibilitatea de a alege intre 25 si 400 credite pentru fiecare pariu in parte. valoarea pariului ofera si castiguri pe masura. Cu cat acesta este mai mare, cu atat pragurile de premiere cresc si ele.

Exista cinci role, unde sunt stivuite 15 simboluri. Acestea pot fi identice pe fiecare rola sau diferite. In functie de pozitionarea lor pe ecran, se pot obtine castiguri daca simbolurile sunt consecutive pe cel putin una dintre cele 20 de linii de plata. Conditia primordiala pentru ca un castig sa fie valid este ca aceste simboluri sa fie consecutiv de la stanga la dreapta.

Un castig considerat mic se poate oricand dubla. Datorita functiei Gamble, aceasta poate fi actionata si ultimul castig rezultat se poate paria.

Functii speciale

In jocurile cu cu 20 de linii de plata este putin probabil sa nu gasesti printre simbolurile speciale si un Wild. Se respecta lucrul acesta si in Dice High, unde cifra 7 reprezinta acest simbol si poate sa substituie fiecare simbol obisnuit in parte. Este un simbol care isi poate face aparitia pe fiecare dintre cele cinci role.

Alaturi de Wild, Scatter este simbolul care da si numele jocului. Acesta reprezinta un zar de culoare rosie. Aparitia sa nu este conditionata, exista un simbol pentru fiecare rola in parte. Cel putin trei astfel de zaruri (Scater) inseamna declansarea specialei, al carui mod de desfasurare este atipic pentru jocurile obisnuite. Animatia jocului aduce pe ecran un pahar ce are in interiorul sau cinci zaruri. Acestea se pot arunca de trei ori, in functie de alegerea pariorului.

Exista mai multe tipuri de plati intr-o speciala a jocului la pacanele Dice High. Daca doua ditnre zaruri se potrivesc genereaza un castig. Toate zarurile pot sa fie de acelasi fel, iar in acest sens cinci e un fel genereaza un castig pe masura. Pragurile de castig se gasesc si in poker, iar denumirea lor este: o pereche, doua petreci, trei de un fel, full, chinta, careu sau cinci de un fel.

Plati pacanele Dice High

Modul de pariere este si el unul atipic. Poti juca Dice High cu un prag maxim de pariere de 400 credite pentru fiecare rotire. Asta inseamna ca vei juca fara ca speciala sa se poata activa. Totusi, pe ecranul de joc poti selecta “pariu bonus”, acest lucru inseamna ca se ridica miza pragului maxim de pariere. Devine 500 in loc de 400. Desigur, mai sunt si alte praguri mai mici, poti alege sa pariezi 25, 50, 125 sau 250 credite pentru fiecare rotire.

Cel mai mare castig pe care Dice High il are pe o intreaga linie de plata este 80 000 si asta iniseamna ca pe ecran sa ai cate un simbol Scatter pe fiecare rola.

Sunt mai multe linii de plata, astfel, castigurile pot varia. In afara simbolului Scatter, care apare o singura data pe fiecare rola in parte, toate celelalte simboluri pot umple un intreg ecran cu acelasi simbol, ceea ce inseamna un castig mai mare.

Jocuri pacanele pe mobil: Dice High

Tehnologia avanseaza rapid, aproape in fiecare an se lanseaza telefoane care mai de care mai performante. Pentru a tine pasul cu acestea, EGT a dezvoltat jocurile la pacanele si permite accesarea acestora si pe dispozitivele mobile. Dice High este unul dintre ele, poti rula acest slot video cu fructe pe tablete, telefoane mobile sau Ipad. Indiferent de sistemul lor de operare, jocul ruleaza in conditii normale, cu aceeasi grafica moderna.

Exista mici ajustari pentru ca pariorului sa fie mai usoara accesarea jocului. Astfel, daca spre varianta clasica permite accesarea meniului si a functiilor din partea de jos a ecranului, pe dispozitive mobile aceasta se schimba. Apare in partea dreapta, de acolo se poate schimba miza pentru fiecare pariu in parte sau se poate actiona functia Gamble.

Verdict

Dich High este un joc atat pentru cei pasionati de jocurile cu speciala, cat si pentru cei care vor sa il joace in cel mai simplu mod. Avantajul de a actiona sau nu speciala permite ca mizele sa se schimbe si ele. Dezavantajul unui astfel de joc este ca RTP-ul fiind unul mic, castigurile sunt mici si dese, ceea ce poate uneori sa fie deranjant, insa tocmai din acest motiv exista functia Gamble, unde iti poti dubla ultimul castig.

Se poate juca si pe mobil, in conditii identice cu cele pe care le vezi in varianta clasica, dar recomandarea noastra este sa fie jucat pe tableta. Este dimensiunea optima pentru un asemenea joc, avand in vedere marimea unui astfel de dispozitiv.