Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele gratis: Extra Juicy
5.0

Pacanele gratis: Extra Juicy

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Extra Juicy

Vrei sa joci un slot clasic cu fructe, care permite obtinerea de castigurile pana la 60.000 X miza? Atunci Extra Juicy poate fi alegerea potrivita. Este un produs care poarta amprenta producatorului de sloturi Pragmatic Play care, a fost lansat in luna martie a anului 2019. De atunci si pana in prezent popularitatea lui a crescut, jocul fiind pe lista streamerilor straini si nu numai.

Este un slot clasic prin definitie, acolo unde actiunea se poarta pe 3 linii X 5 role, fiind stivuite cate trei simboluri pe fiecare rola in parte. Dispune de grafica moderna, muzica ambientala, RTP 96.52% si zece linii platitoare. Slotul dispune de functie bonus redeclansabila. Modalitatea de plata este una rar intalnita in sloturile de pacanele online cu fructe. Se acorda un castig la simpla prezenta a trei simboluri identice oriunde pe linia de plata. De la stanga catre dreapta, pe mijloc sau de la dreapta catre stanga, in toate pozitiile vor aduce castig. Slotul ofera zece linii platitoare.

Pacanele gratis: Extra Juicy
Pacanele gratis: Extra Juicy

Simboluri

Fructele reprezinta simbolurile des intalnite in slotul ca la aparate Extra Juicy. In total sunt sapte simboluri obisnuite, sase dintre ele fiind fructe, iar unul singur este Clopotelul auriu. Un alt simbol interesant este Pepenele, urmat de Strugure, Pruna, Portocala, Lamaie si Cireasa.

Un singur simbol are statut de simbol special, iar acela este Diamantul. Acesta declanseaza functia bonus si asta in conditii speciale. In stransa legatura cu fiecare simbol in parte sunt si platitile. Fiecare simbol in parte atrage dupa sine castiguri care conteaza in functie de importanta simbolului si de numarul lor pe linia de plata.

Reguli de joc si gameplay

Sunt 3 linii si 5 role pe care sunt sivuite simboluri in mare parte reprezentate de fructe. Este si un simbol special, acesta declanseaza functia speciala si asigura posibilitatea de a castiga pana la 60.000 X miza. Totusi, valoarea exacta a unui castig este in stransa legatura cu miza per rotire in parte. Poti selecta aceasta miza din partea de jos a ecranului, datorita butoanelor + si -. Sunt situate de o parte si de alta a Cercului cu cu sageti care declanseaza rotirile manuale.

Pragmatic Play ofera posibilitatea de Joc Automat. Delansarea acestei functii permite ocazia de desfasurare inre 10 si 100 rotiri. Toate aceste actiuni se pot lua direct de pe panoul de control, unde ai acces la tabelul de informatii si plati, dar ai ocazia sa activezi/dezactivezi muzica ambientala.

Functii speciale

Extra Juicy nu beneficiaza de simbol Wild, dar nu este lipsit si de functii speciale. Poti declansa functia bonus, o functie redeclansabila. Pentru a declansa aceasta functie ai nevoie de 3 X simboluri Scatter, un simbol ce apare exclusiv pe rolele 1, 3 si 5. Functia speciala inseamna 12 Rotiri Gratuite cu multiplicator progresit. La inceputul rundei cu jocuri gratuite jucatorului ii sunt acordate 12 rotiri gratuite cu multiplicator initial X1. Dupa fiecare joc gratuit, multiplicator creste cu X1, iar castigurile fiecarui joc gratuit sunt multiplicate de multiplicatorul curent.

Cel mai mare numar la care multiplicatorul in timpul jocurilor gratuite poate ajunge este 60 X miza. Speciala se poate redeclansa de cel mult patru ori.

Plati pacanele gratis: Extra Juicy

In jocurile ca la aparate conteaza foarte mult si castigurile. Acestea sunt in stransa legatura cu valoarea mizei pentru fiecare rotire in parte. Cel mai putin poti paria 0.10 RON pe fiecare rotire in parte, iar valoarea celui mai mare pariu poate ajunge pana la 50 RON. Cel mai mult pe linia de plata vei putea castiga de 100 X miza, iar pentru asta ai nevoie de o linie completata de Clopotelul auriu. Linia de pepeni va aduce pana la 50 X miza, iar Strugurii doar 25 X miza.

Pacanele gratis: Extra Juicy
Plati pacanele: Extra Juicy

Prunele pot aduce un castig pe linia de plata de pana la 15 X miza, Portocala 10 X miza. Lamaia garanteaza un castig de cel mult 5 X miza, iar Ciresele de 2 X miza. Interesant este si modul de acordare a castigurilor. Daca in alte sloturi conteaza ca ordinea simbolurilor sa fie de la stanga catre dreapta, in Extra Juicy se acorda castiguri la fiecare trei simboluri consecutive pe linia de plata indiferent de pozitionarea lor.

Jocuri pe mobil cu pacanele gratis: Extra Juicy

Tehnologia a avansat, iar producatorii de jocuri ca la aparate și cazinourile online de top din Romania au lucrat sa vina in intampinarea clientilor. La NetBet, cat si la alte cazinouri online ai ocazia sa joci sloturile preferate direct de pe dispozitivul mobil. Nu conteaza daca e telefon mobil, tableta sau oricare alt dispozitiv cu sistem de operare IOS sau Android. Mai mult decat atat, sunt si aplicatii foarte bine optimizate, unde poti juca slotul preferat, depune sau retrage bani.

In mare parte lucrurile se vor desfasura identic cu varianta clasica, avantajul mare fiind acela ca poti juca slotul preferat de oriunde. Birou, metrou sau din parc, Extra Juicy este un slot care se va desfasura cu aceeasi grafica moderna si muzica ambientala.

Verdict

Pragmatic Play este un producator de sloturi aparate, acesta pune la dispozitia jucatorilor muzica ambientala diferita pentru fiecare slot in parte. Mizele sunt accesibile pentru fiecare, poti miza pe sume cuprinse intre 0.10 si pana la 50 RON per rotire, iar castigurile sunt si ele pe masura valorii fiecarui pariu.

Slotul dispune de un castig maxim de pana la 60.000 X miza si de functie speciala redeclansabila de cel mult patru ori. Poate singurul inconveninent este castigul acordat in jocul de baza, care poate ajunge pana la cel mult 100 X miza pe linia de plata. In acelasi timp, ai nevoie de cel putin trei simboluri consecutive oriunde pe linia de plata pentru a obtine un castig.