Pacanele EGT gratis: Flaming Hot Extreme
5.0

Pacanele EGT gratis: Flaming Hot Extreme

Pacanele EGT gratis: Flaming Hot Extreme

Dupa succesul slotului original Flaming Hot, producatorul de jocuri ca la aparate EGT a creat o versiune si mai atractiva – Flaming Hot Extreme! Acest joc cu fructe si septari este dispus pe o matrice cu 5 randuri X 4 randuri, cu 40 linii de plata fixe, unde vei gasi cele mai iubite simboluri: Pepeni, Portocale, Cireste, etc. RTP-ul este putin scazut, volatilitatea este medie, ceea ce face ca premiul pe rotire sa ajunga pana la 1.000X miza totala. Joaca pacanele 77777 Flaming Hot Extreme gratis pe site-ul nostru!

Simboluri

Daca iti plac aceste jocuri ca la aparate cu fructe si septari, atunci Flaming Hot Extreme este ceea ce cauti. Aici, vei gasi Pepeni, Banane, Struguri, Mere, Portocale si Cirese. Exista si un simbol BAR, acest fiind cel de valoare medie, in timp ce 77777 ofera cele mai mari premii. Cauta simbolul Wild, deoarece le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter-ului (Dolar)!

Cum arată slotul online Flaming Hot Extreme
Prezentare Flaming Hot Extreme de la EGT

Reguli de joc si gameplay

Exista 40 de linii de plata fixe la pacanele Flaming Hot Extreme de la EGT, deci tot ceea ce trebuie sa faci este sa setezi miza. Exista o gama larga de pariere, incepand de la 0.40 RON si pana la 200 RON – apasa pe butonul albastru pentru a selecta valoarea creditului si seteaza miza. De asemenea, poti reda jocul in mod automat pana cand doresti (nu exista limita). Nu ramane decat sa invarti tamburii, dar inainte de asta, consulta tabelul de plati din butonul “i”, aflat in partea stanga jos, pentru a vedea valoarea simbolurilor si modul de declansare al functiilor bonus.

Caracteristici Pacanele EGT gratis: Flaming Hot Extreme

Functia Respin

Se activeaza atunci cand pe matrice aterizeaza 2, 3 sau 4 simboluri Scatter. Apoi, vei primi un respin, ceea ce poate face ca un nou Scatter sa cada pe grila si, de asemenea, la activarea functiei Rotiri Gratuite. Functia continua pana cand pe role sunt 5 simboluri Dolar sau pana cand nu mai aterizeaza nici un alt asemenea simbol.

Rotiri Gratuite

Pentru a castiga 10, 20 sau 30 de rotiri gratuite si pentru a incasa o plata de 2x, 20x sau 50x miza totala, ai nevoie ca pe tamburi sa se afle 3, 4 sau 5 simboluri Scatter. In timpul functiei, pe matrice vor ateriza mai multe simboluri Wild stivuite, ceea ce poate duce la formarea de mai multe combinatii castigatoare. De asemenea, poti obtine rotiri gratuite suplimentare, daca urmezi acelasi proces de initiere.

Una dintre cele mai atractive caracteristici la pacanele EGT este Jackpot Cards. Ai posibilitatea de a castiga in mod aleatoriu unul din cele 4 jackpot-uri progresive, aflate in partea de sus a ecranului. In momentul declansarii lui, trebuie sa alegi 3 simboluri de aceeasi culoare din cele 12 intoarse cu fata in jos, iar valoarea lui va intra in contul tau.

Jocurile ca la aparate EGT vin cu functia de dublaj – Gamble. Poti dubla orice castig ce nu depaseste 35 X miza – ghiceste culoarea cartii (rosu/negru) si premiile pe rotire se vor dubla, dar daca selectia nu este corecta, suma pariata o vei pierde. Nu uita ca poti colecta castigul oricand, chiar si dupa prima carte corecta.

Cum castigi la Flaming Hot Extreme?

Doua simboluri Septari pe o linie de plata activa (40 la numar), de la stanga la dreapta, pe role adiacente, incepand cu primul tambur, formeaza o combinatie castigatoare, in timp ce celelalte aduc victorii pentru cel putin 3, cum ar fi simbolurile cu fructe. Premiile cresc in timpul functiilor bonus, iar o modalitate buna de a obtine recompense suplimentare este Gamble, dar de risc. Cu siguranta, cel mai atractiv bonus sunt cele 4 jackot-uri progresive, care pot creste considerabil bugetul.

Tabel de plata la pacanele EGT Flaming Hot Extreme pentru 5X simbol

  • 5 x Septari = 25 x miza
  • 5 x BAR = 7.5 x miza
  • 5 x Pepeni, Banane = 5 x miza
  • 5 x Struguri, Mere, Portocale, Cirese = 2.5 x miza
Cum plateste jocul ca la aparate Flaming Hot Extreme
Tabel de plata Flaming Hot Extreme

Jocuri ca la aparate: Flaming Hot Extreme pe mobil

Poti sa ai o experienta de calitate si de pe dispozitivele mobile, slotul Flaming Hot Extreme fiind perfect compatibil cu un telefon mobil sau o tableta. Este accesibil pe toate dispozitivele si sistemele de operare majore, inclusiv iOS si Android, indiferent de dimensiunile ecranului, cat si direct din browser pe mobil sau din aplicatiile de mobil ale cazinourilor online legale in Romania, ce contin acest joc, cum ar fi Betano.

Verdict

Daca iti plac jocurile de pacanele cu fructe si septari, atunci trebuie neaparat sa incerci Flaming Hot Extreme. Aici, exista Free Spins (pana la 30) si Respin, ceea ce fac ca acest slot sa alunge plictiseala. Este un joc ce merita incercat, mai ales ca exista sansa de a castiga un jackpot progresiv in mod intamplator, dar ofera si sansa de a testa norocul si inspiratia la dublaj.