Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri pacanele: Fruit Awards
Jocuri pacanele: Fruit Awards
5.0

Jocuri pacanele: Fruit Awards

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri pacanele: Fruit Awards

Fruit Awards este un joc de pacanele cu fructe si septari creat de producatorul de jocuri ca la aparate Synot in mai 2017, fiind dispus pe o matrice cu 3 randuri X 4 coloane si 81 de linii de plata castigatoare. RTP-ul (Return to Player) este de 95%, putin sub media de piata, iar ca volatilitate este un joc scazut spre mediu. In ceaa ce priveste miza, aceasta este accesibila pentru toate buzunarele – incepe de la 0.20 RON si ajunge la 200 RON pe rotire. Septarii, BAR si Pepenii iti pot aduce un castig la pacanele de pana la 110.000 RON! Cauta simbolul Wild pe grila de joc si multiplica castigul cu 2x, 4x sau 8x!

Jocuri pacanele: Fruit Awards
Jocuri pacanele: Fruit Awards

Simboluri

Fruit Awards este un joc de pacanele cu fructe si septari. Astfel, pe grila de joc vei gasi o serie de simboluri cu Cirese (cel de valoare scazuta), Lamai, Portocale, Prune si Struguri (au aceeasi valoare – 4x). Pepenele este cel mai bine platit dintre simbolurile cu fructe. Urmatorul ca valoare este simbolul BAR, iar cele de valoare ridicata sunt Septarii (16x si 160x pentru 3 sau 4). Wild-ul este reprezentat de Steaua galbena si le inlocuieste pe toate celelalte, dar vine si cu multiplicator de 2x, 4x sau 8x.

Reguli de joc si gameplay

Exista 81 de linii de plata fixe in jocul de pacanele Fruit Awards de la Synot. Jocul ca la aparate vine cu o gama larga de pariere, de la 0.20 RON si pana la 200 RON, miza care poate fi setata din butoanele + si – , aflate in partea de jos a ecranului. De asemenea, slotul online are in dotare o functie de redare automata, intre 10 si 1000 de invartiri, dar si un buton pentru miza maxima. Nu ramane decat sa dai invartire din butonul mare rotativ de culoare rosu, dar inainte de asta, consulta tabelul de plati din pictograma din coltul stang al ecranului. Cu 3 sau 4 simboluri potrivite pe una din cele 81 de linii de plata, vei genera o plata. Castigurile se platesc din partea stanga spre dreapta pe role adiacente, incepand cu prima rola.

Functii speciale

Wild-uri multiplicator de 2x, 4x si 8x

Nu exista o runda bonus cu rotiri gratuite in jocul de pacanele Fruit Awards, dar simbolul Wild are capacitatea de a-ti aduce castiguri suplimentare. Asta pentru ca Wild-ul inlocuieste toate celelalte simboluri de pe matrice, creand astfel posibilitatea de a obtine mai multe combinatii castigatoare. Pe langa asta, de fiecare data cand ajuta la formarea unui castig, multiplica plata cu x2. 3 Wild-uri multiplica castigul total cu 8x.

Joc ca la aparate cu dublaj

Dupa fiecare combinatie castigatoare poti supune castigul unui joc de risc – Gamble. Iti poti dubla suma totala daca ghicesti culoarea cartii – Rosu/Negru. In cazul in care selectia ta este corecta, suma totala se va dubla, iar daca este gresita, vei pierde totul. De asemenea, poti opta pentru injumatatirea sumei pe care o poti dubla (click pe “Injumatatire”). Poti intoarce pana la 10 carti in aceeasi runda Gamble, dar suma totala nu trebuie sa depaseasca 110. 000 RON.

Plati jocuri pacanele: Fruit Awards

Procentul de plata este putin scazut, de 95%, iar volatilitatea este scazuta spre medie, ceea ce inseamna ca jocul de pacanele Fruit Awards nu vine cu premii foarte mari. Castigul maxim este undeva la 110.000 RON.

Jocuri pacanele: Fruit Awards
Plati jocuri pacanele: Fruit Awards

Castigurile sunt oferite pentru combinatiile de simboluri in orice pozitie pe role adiacente, incepand cu primul tambur. Tabel de plata:

  • 4 X Septari = 160 x miza
  • 4 X BAR = 60 x miza
  • 4 X Pepene = 40 x miza
  • 4 X Struguri = 4 x miza
  • 4 X Prune = 4 x miza
  • 4 X Portocale = 4 x miza
  • 4 x Lamai = 4 x miza
  • 4 X Cirese = 2 x miza

Toate castigurile la jocuri pacanele Fruit Awards cresc, daca in combinatie apar simboluri Wild-uri (2x, 4x sau 8x). Nu uita ca este un joc ca la aparate cu dublaj, cu ajutorul careia poti obtine castiguri suplimentare.

Jocuri ca la aparate Fruit Awards pe mobil

Jocul de pacanele online Fruit Awards a fost creat folosind tehnologia HTML5, astfel incat slotul sa functioneze perfect pe toate platformele si aplicatiile mobile, inclusiv pe un telefon mobil si tableta Android/Apple. De asemenea, poate fi redat si pe versiunea desktop pe un laptop sau calculator. Grila de joc simpla de 3 randuri 4 coloane este complet optimizata pentru ecranul mai mic al unui smartphone. Incearca pacanele Fruit Awards de la servici, de acasa sa de oriunde te-ai afla si bucurate de un slot online cu fructe cu premii mari!

Verdict

Fruit Awards este un joc ca la aparate cu fructe si septari simplu, dar care ofera multa satisfactie in ciuda faptului ca nu exista caracteristici bonus, precum o runda cu rotiri gratuite. Toata actiunea are loc in jocul de baza, acolo unde Wild-ul are rolul principal (inlocuieste toate celelalte simboluri, dar si multiplica castigul de pana la 8x). L-am incercat pe o miza de 2 RON si am obtinut un profit de 300x miza totala si cu ajutorul functiei de dublaj – Gamble. Recomand acest joc de pacanele Fruit Awards! Il poti testa gratis, in varianta demo pe site-ul nostru sau pe orice cazinou online recomandat de noi cu licenta ONJN.