Pacanele online: Fruit Case

Evaluare joc:
Producator: NetEnt
Data lansarii: 11.11.2013
RTP: 96.42%
Variatie: Medie
Schema: 5*20
365Rank 62
Grafica 4 / 5
Sunet 3 / 5
Divertisment 2.5 / 5
Runde Bonus 3.5 / 5
Total 3.25 / 5

5 motive sa incerci acest slot

  • Slot de tip “cascada”
  • Debordeaza o energie pozitiva
  • RTP bun
  • Merge perfect pe mobil
  • Design impecabil
5
Role
20
Linii de plata
400 RON
Pariu maxim
320000 RON
Castig maxim
Da
Speciala
10
Runde gratuite

Fruit Case jocuri pacanele

Indiferent de anotimp, o infuzie de fructe nu este niciodata de lepadat. Fruit Case vine cu toata “valiza” de vitamina C si te energizeaza la maximum. Inca un joc de tip “cascada”, insa dinamismul transmis de acest slot ne face sa nu ne plictisim deloc.

Ca intotdeauna, NetEnt a nimerit grafica si sunetele scoase atunci cand combinatiile castigatoare ne fericesc ochii.

Simboluri

Sunt trei borcane de “dulceata”, echivalente simbolurilor J, Q si K dintr-un pachet de carti, dar si patru fructe gustoase – para, lamaie, portocala si capsuna. Simbolul Wild este reprezentat de un chenar cu textul “Fruit Case”, in timp ce Scatterul acestui joc este oglindit de un storcator de fructe pe care avem scris “Free Fall”.

Functii speciale

Fiind un joc de tip “cascada”, simbolurile care alcatuiesc o combinatie castigatoare dispar si lasa locul altor simboluri. Multiplicatorul Wild creste de fiecare data cand incasam un premiu in timpul rotirii, ajungand la 8x valoarea castigului.

Trei Scattere “Free Fall” activeaza 10 rotiri gratuite, insa exista o chichita – ele trebuie sa se afle in succesiune pentru a declansa “speciala”. Castigurile “Free Fall” achita sumele dobandite x3. Se pastreaza aceleasi reguli pentru multiplicatorul Wild.

Plati pacanele Fruit Case

Cu un RTP bun si cu o variatie medium-ridicata, Fruit Case este un joc care plateste decent, destul de des. Fiind un slot “cascada”, nu este de mirare ca exista perioade in care castigurile se tin lant, dar si cand simtim ca nu mai vin combinatiile castigatoare. Pentru a avea o sansa cat mai buna la un profit mare, miza ar trebui sa fie una puternica. Fruit Case e un slot care aduce aminte de proverbul “nu risti, nu castigi”.

Jocuri pacanele pe mobil: Fruit Case

Pe toate dispozitivele mobile testate de noi, Fruit Case a mers impecabil. NetEnt are o traditie in a scoate pe piata jocuri fara erori, deci nu ne mira acest aspect. De obicei, “delay-ul” provocat la caderea simbolurilor in timpul “cascadei” poate sa se joace cu nervii oricui. Cu Fruit Case si un mobil decent, chiar nu este cazul.

Verdict

Fruit Case este, fara indoiala, unul dintre cele mai distractive jocuri cu fructe. In plus, am observat ca exista o constanta in obtinerea castigurilor. Asadar, tot ceea ce vrea un jucator de la un slot online.

Usor de gestionat, Fruit Case este “prietenos” chiar si cu cei mai incepatori. Poate sa fie o prima optiune in zilele in care vrem putin amuzament.