Free cookie consent management tool by TermsFeed
Fruit Cocktail 2 Demo Gratis Online
5.0

Fruit Cocktail 2 Demo Gratis Online

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
IgrosoftFructe1 ianuarie 200996%NUNUDA675.000 Monede

Fruit Cocktail 2 demo este un joc de păcănele vintage, din ”școala veche”, ce ne trimite înapoi în timp pentru o doză de emoție în plus. De altfel, este o continuare a jocului original Fruit Cocktail. Igrosoft este producătorul care a lansat și a doua parte – grila este compusă din 3 rânduri X 5 role și până la 9 linii de plată ajustabile. Joacă Fruit Cocktail 2 demo pe Cazino365 și amestecă fructele pentru câștiguri de top!

Simboluri Fruit Cocktail 2 Demo

Tabelul de plăți din jocul ca la aparate Fruit Cocktail 2 conține simboluri cu fructe: Struguri, Portocale, Mere, Banane, Pere, Lămâi și Pepeni. Joker este simbol Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, în afară de Free Games și Bonus. Mai multe detalii interesante, inclusiv cum activezi până la 50 de rotiri gratuite, găsești în paragrafele de mai jos!

Cum se joacă păcănele Fruit Cocktail 2 Gratis Demo?

Este un slot cu toate butoanele de control la vedere, așezate în jurul grilei de joc. Începe prin a alege liniile de plată (între 1 și 9), ca mai apoi să selectezi miza potrivită bugetului tău. Poți dat ”Start” sau poți alege modul ”Auto Play”. După un câștig, îl poți colecta sau poți juca la dublaj. Este un joc cu bonusuri simple, pe care orice jucător le va înțelege – încearcă Fruit Cocktail 2 demo pe Cazino365 pentru a înțelege și mai bine regulile slotului!

Caracteristici bonus Fruit Cocktails 2

Free Spins – Câștigi 10, 20 sau 50 de rotiri gratuite atunci când 3, 4 sau 5 simboluri Free Games cad simultan pe role în aceeași rotire.

Cu 3, 4 sau 5 simboluri Bonus în aceeași rotire, vei declanșa Jocul Bonus. În funcție de numărul de simboluri Bonus de pe role, atâtea repetări vei primi:

  • 3 Bonus = 1 încercare;
  • 4 Bonus = 2 încercări;
  • 5 Bonus = 3 încercări;

În timpul funcției, vei vedea pe exteriorul grilei un pătrat cu simboluri fructe, iar în colțuri se află 4 simboluri EXIT. Apoi, găsești pe mijjloc o matrice cu 3 role, fiecare cu câte un simbol. Dacă pe rola din mijloc se află simbolul din pătrat, vei câștiga.

Tabel de plăți în Bonus

  • Pepeni 2x
  • Lămâi 5x;
  • Pere 10x;
  • Banane 20x;
  • Mere 50x;
  • Portocale 70x;
  • Struguri 100x.

La păcănele gratis Fruit Cocktail 2 poți juca la dublaj (este opțional). După o victorie, va trebui să alegi dintr-un set de 4 cărți întoarse cu fața în jos o carte, iar dacă valoarea ei este mai mare decât cea oferită de dealer, ai câștigat. Poți continuă să dublezi sau poți colecta premiul.

Cum câștigi la păcănele Fruit Cocktail 2 gratis?

Pentru a câștiga la păcănele Fruit Cocktail 2 demo ai nevoie de 3, 4 sau 5 de același fel așezate pe una din liniile de plată selectate. Slotul plătește în ambele sensuri, atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga, începând cu prima rolă. Simbolurile Pepeni oferă cele mai mici plăți, în timp ce Strugurii au cea mai mare valoare. Wild-ul te va ajuta să obții mai multe recompense, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte, în afară de Free Games și Bonus.

Tabel de plăți Fruit Cocktail 2 Demo

5 x Struguri = 5.000 de monede

5 x Wild = 2.000 de monede

5 x Portocale = 500 de monede

5 x Mere = 200 de monede

5 x Banane = 100 de monede

5 x Pere = 50 de monede

5 x Lămâi = 20 de monede

5 x Pepeni = 10 monede

Păreri Fruit Cocktail 2

Fruit Cocktail 2 este un joc de păcănele vintage, dar foarte popular printre amatorii de sloturi. Este un slot care iese în evidență prin grila de joc, bonusurile inovatoare și simbolurile cu fructe. Nu este cel mai profitabil joc, însă face plăți de valoare mică și medie destul de des. Cu siguranță, merită să încerci Fruit Cocktail 2 demo pe site-ul nostru.