Free cookie consent management tool by TermsFeed
Fruit Cocktail Gratis Demo Online
5.0

Fruit Cocktail Gratis Demo Online

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
IgrosoftFructe1 ianuarie 200994.39%NUNUDA5.000 x

Nu poți să nu zâmbești când joci Fruit Cocktail gratis! Când revezi acest slot de la Igrosoft, vei simți fără îndoială o emoție. Stârnește nostalgie când vezi că rolele se învârtesc, deoarece ești dus înapoi într-o perioadă în care sloturile erau foarte simple. Aspectul retro îl putem găsi pe grilă cu 3 rânduri X 5 role și 9 linii de plată ajustabile. Alătură-te petrecerii și bucură-te de muzică și dans cu aces joc de păcănele legendar!

Simboluri Fruit Cocktail Gratis Demo Online

După cum sugerează și numele, Fruit Cocktail este un joc de păcănele cu fructe. Pe role vei găsi cireșe, pere, lămâi, mere, piersici și pepeni. Există și wild – apare sub forma unui cocktail cu fructe. De asemenea, pe matrice te vei întâlni și cu o Căpșună (activează bonus), dar și logo-ul Fruit Cocktail.

Fruit Cocktail Gratis Demo Online Simboluri
Fruit Cocktail Gratis Demo Online Simboluri

Cum se joacă păcănele Fruit Cocktail Demo?

Este simplu de jucat. Începe prin a alege liniile de plată (între 1 și 9), ca mai apoi să selectezi miza potrivită bugetului tău. Poți dat ”Start” sau poți alege modul ”Auto Play”. După un câștig, îl poți băga în ”casă” sau poți juca la dublaj, în funcție de stilul tău. Nu rămâne decât să obții cele mai mari recompense. Cum faci asta? Activează bonusul și bucură-te de multiplicatori de simboluri!

Nu există funcții nebunești de memorat, Fruit Cocktail este un slot a cărui acțiune are loc în jocul de bază. Fără îndoială, vei avea o experiență uimitoare când joci păcănele, așa că joacă-l chiar acum!

Caracteristici bonus

Căpșuna este simbol Bonus. Cu 3, 4 sau 5 simboluri Căpșună, vei activa ”speciala”. În funcție de numărul de simboluri Bonus de pe role, atâtea repetări vei primi:

  • 3 Căpșuni = 1 încercare;
  • 4 Căpșuni = 2 încercări;
  • 5 Căpșuni = 3 încercări;

Tamburul se rotește automat cu pariul care a declanșat jocul Bonus. În timpul funcției, câștigurile vin și cu multiplicatori:

  • Cireșe 2x;
  • Caise 5x;
  • Lămâi 10x;
  • Mere 20x;
  • Pere 50x;
  • Pepeni 70x;
  • Logo-ul Fruit Cocktail 100x.

La păcănele gratis Fruit Cocktail există și un joc de dublaj – Gamble. Este o funcție opțională – după un câștig va trebui să alegi dintr-un set de 4 cărți întoarse cu fața în jos cartea cu valoarea mai mare decât cea oferită de dealer. Dacă selecția ta este corectă, câștigul se dublează. Poți continua sau poți încasa premiul, însă nu uita că prima selecție greșită duce la pierderea întregii sume riscate la jocul de noroc.

Cum câștigi la Fruit Cocktail Gratis?

Fruit Cocktail Gratis Demo Online GamePlay
Fruit Cocktail Gratis Demo Online GamePlay

Cum câștigi la păcănele gratis Fruit Cocktail? Este simplu. Poți alege până la nouă linii de plată pe care să pariezi. De aici poți modifica suma pariată pe linie. Când pe aceste linii de plată cad simboluri potrivite, câștigi! Ai nevoie de 3, 4 sau 5 de același fel – partea interesantă este că slotul plătește în ambele sensuri, atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga, începând cu prima rolă.

Simbolurile Cireșe oferă cele mai mici plăăi, în timp ce logo-ul Fruit Cocktail are cea mai mare valoare. Wild-ul te va ajuta să obții mai multe recompense, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte, în afară de Căpșună.

Păreri Fruit Cocktail Gratis

Fruit Cocktail este unul dintre cele mai vechi sloturi pe care le cunoaștem, însă se bucură în continuare de popularitate printre amatorii de păcănele. Este un joc simplu, ce stârnește nostalgie și care poate livra câteva plăți frumoase. Nu este cel mai atractiv joc din punct de vedere vizual, însă nu asta contează la acest slot – emană bucurie prin simplul fapt că te duce înapoi în timp, în vremuri în care lucrurile simple erau apreciate mai mult.