Jocuri ca la aparate: Grand Spinn

Evaluare joc:
Producator: NetEnt
Data lansarii: 24.07.2019
RTP: 96.19%
Variatie: Ridicata
Schema: 3*3
365Rank 75
Grafica 4 / 5
Sunet 4 / 5
Divertisment 3.5 / 5
Runde Bonus 1 / 5
Total 3.125 / 5

5 motive sa incerci acest slot

  • Trei jackpoturi fixe
  • Castig potential de 7040x miza maxima
  • Joc nou de la NetEnt
  • Variatie ridicata
  • Functia speciala “Nudge”
3
Role
1
Linii de plata
1000 RON
Pariu maxim
7040000 RON
Castig maxim
Nu
Speciala
Da
Jackpot

Grand Spinn jocuri pacanele

Cata incredere poti sa ai intr-un joc care plateste pe o singura linie? NetEnt a gasit raspunsul cu slotul Grand Spinn, scos pe piata in vara lui 2019. Un slot cu fructe foarte volatil, care permite jucatorului sa viseze la premii uriase in joc, dar si la trei jackpoturi fixe.

Cum ne-a obisnuit si cu alte produse, NetEnt furnizeaza o grafica solida, culori aprinse si rotiri care actioneaza cu viteza luminii.

Simboluri

Daca la alte jocuri cu fructe avem BAR-ul drept un simbol puternic, aici el formeaza cea mai slab platita linie. Este urmat de cirese, prune, portocale, pepene rosu si septari. Avem parte si de un Wild, care plateste de doua ori castigul pe acea linie. Interesant e ca daca isi fac aparitia doua simboluri Wild, atunci ne trezim cu un castig de 4x, in timp ce la trei Wild-uri vom putea incasa de 8x profitul.

Grand Spinn mai are alte doua simboluri. Unul nu face absolut nimic, si anume un spatiu alb cu “Grand Spinn” ca text, si o sageata, care poate sa fie prezenta deasupra unei role platitoare odata ce castigurile de la rotirea respectiva s-au incheiat. In acel moment, rola respectiva va fi mutata sub simbolurile castigatoare, iar procesul de plata va fi reluat.

Functii speciale

Grand Spinn n-are o “speciala” in adevaratul sens al cuvantului, dar modul de operatiune al slotului poate fi interpretat drept o functie speciala. Astfel, odata ce linia castigatoare este platita, e activat procesul de “Nudge”. In acest fel, fiecare rola preia simbolul de deasupra. Daca corespunde cu simbolul aflat in linia platitoare, atunci se va mai efectua plata inca o data. Si procesul continua pana cand simbolul de deasupra liniei castigatoare nu mai corespunde. Dupa aceea, se trece la rola 2 si pe urma la rola 3, efectuandu-se aceleasi procese. Totul se incheie cand simbolul de pe linia castigatoare nu se mai gaseste nici deasupra rolei 3. Si nici n-avem vreo sageata care sa reia procesul, asa cum am explicat mai sus.

Oricare dintre jackpoturi poate fi castigat in momentul in care jucatorul da peste trei simboluri corespunzatoare pe singura linie platitoare ori deasupra liniei dupa ce functia speciala “Nudge” s-a incheiat. Partea buna este ca nu trebuie sa fie identice simbolurile, insa in acel caz va fi platit jackpotul mai mic. De exemplu, daca avem doua simboluri cu Mega Jackpot si unul cu Midi Jackpot, atunci il vom incasa pe cel mediu.

Plati pacanele Grand Spinn

Grand Spinn este un slot cu variatie ridicata, ceea ce inseamna ca jucatorul poate sa-si umple portofelul electronic daca il loveste norocul. De altfel, castigul maxim este un element definitoriu al acestui aspect. Dar orice joc cu o asemenea strategie are si o parte proasta – faptul ca exista doar o linie platitoare sporeste riscul de a avea runde “pe sec”, in care nu se va lega nimic.

Jocuri pacanele pe mobil: Grand Spinn

Grand Spinn este un joc aparut in 2019, deci va avea anumite cerinte. Rolele se misca foarte rapid pe desktop si laptop, deci ne asteptam sa se intample la fel si pe mobil sau tableta. Totusi, am ajuns la concluzia ca depindem putin si de dispozitiv. Nu e mare sau deranjanta diferenta, insa e vizibila cu ochiul liber.

Verdict

La o prima experienta, ne-a fost greu sa ne formam o parere despre Grand Spinn. Jocul se misca excelent, are un concept interesant, dar simteam ca lipseste ceva. Apoi, cu cat l-am testat mai mult, am observat unde era problema – bugetul se scurge mult prea rapid. Da, exista posibilitatea sa castigi destul de des Mini Jackpotul, dar acesta este de doar 40x. Trebuie sa recunoastem ca n-au fost rare perioadele in care am avut si 30 de rotiri fara vreo linie platitoare.

Jucat pe mize mari si cu mult noroc, Grand Spinn este genul de slot care te poate face bogat. Insa mai poate si sa-ti sece bugetul foarte rapid. Sfatul nostru este sa-l incerci mai degraba pentru distractie si sa nu joci niciodata la recuperare.