Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele cu fructe: Master Joker
Pacanele cu fructe: Master Joker
5.0

Pacanele cu fructe: Master Joker

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Master Joker pacanele cu fructe

Slot-ul este dispus pe un singur rand cu 5 role de joc si este unul din cele mai recente jocuri pacanele cu fructe lansate de cei de la Pragmatic Play. Design-ul este unul frumos, in prima scena, pe tablou, intalnim joker-ul cu o roata multiplicator de pana la 10.000x miza.

Acest multiplicator este declansat in mod aleator, de fiecare data cand “WILD JOKER” face parte dintr-o combinatie de simboluri castigatoare.

Pentru a castiga, nu trebuie decat sa combini trei simboluri identice oriunde pe linie. Jocul vine cu un RTP de 96.46%, care este putin peste medie si vine cu o volatilitate ridicata pentru acest tip de joc.

Simboluri

Cel mai special lucru la acest slot online este faptul ca aveti nevoie de doar trei simboluri identice consecutive oriunde pe linia de plata pentru a castiga. Cel mai bine platit simbol este reprezentat de saptele purpuriu ce vine cu un castig de 100x miza. In plus, ca oricare alt joc cu fructe, intalnim simbolurile: pepene, prune, cirese, lamai, capsuni. Pe langa fructe mai intalnim simbolul “GOLD BAR” si simbolul “WILD JOKER” ce poate tine locul oricarui alt simbol. Acesta din urma poate aparea doar pe rola din mijloc, cu numarul 3, si de fiecare data cand acesta apare, declanseaza multiplicatorul care ajunge pana la 100x.

Pacanele cu fructe: Master Joker
Simboluri Master Joker

Reguli de joc si gameplay

Master Joker este un joc de pacanele gratis foarte usor de jucat, fiind reprezentat de o singura linie de plata, tot ce trebuie sa faci este sa combini, cate trei, oricare din simboluri.

Jocul poate incepe manual, daca apasati butonul de “SPIN” dispus in partea dreapta a ecranului dar avem posibilitatea de a seta si jocuri automate prin apasarea butonului de “AUTOPLAY”.

Cum Programatic Play ne-a obisnuit, in partea stanga a ecranului avem butonul “i” in care ne explica regulile jocului, tabelul de plati si multiplicatorul prezent in joc. Ajustarea mizei se face din dreapta si din stanga butonului de “SPIN”, prin butoanele de “+” sau “-“.

Functii speciale

Din pacate functiile speciale din acest joc nu sunt prezente, totusi slot-ul dispune de un multilicator de 2x, 3x, 5x, 10x, 15x, 25x, 50x sau 100x prin prezenta unui JOKER pe rola din mijloc al ecranului. De fiecare data cand simbolul WILD JOKER este combinat cu inca doua simboluri, multiplicatorul se activeaza si ofera castiguri substantiale.

Plati pacanele Master Joker

RTP-ul pentru acest slot este unul peste medie, 96,46% si asta ne demonstreaza ca aparatul ne poate oferi castiguri mici dar dese. Totusi pentru un castig mare avem nevoie de activarea multiplicatorului. Castigurile pentru o miza maxima de 100 RON sunt urmatoarele:

  • 5X capsuni = 800 RON
  • 5X lamai = 1000 RON
  • 5X cirese = 1200 RON
  • 5X prune = 1500 RON
  • 5X pepene = 2500 RON
  • 5X gold bar = 5000 RON
  • 5X sapte purpuriu = 10000 RON

Jocuri pacanele pe mobil Master Joker

Slot-ul acesta se poate juca pe varianta de desktop fiind disponibil intr-o grafica foarte frumoasa si colorata. Totusi daca va doriti acest joc pe telefonul mobil, este posibil, Master Joker este disponibil pentru orice sistem de operare, fie ca vorbim de IOS fie ca vorbim de Android si este compatibil cu orice tip de smartphone sau tableta.

Verdict

Putin iesit din comun fata de clasicele jocuri cu fructe, Master Joker se evidentiaza prin caracteristica bonus prezenta. Ideea de dublare a castigului este intotdeauna binevenita in configuratia unui joc de pacanele iar obiectivul este unul singur, atingerea multiplicatorului maxim disponibil.