Pacanele online: Multifruit 81
5.0

Pacanele online: Multifruit 81

Joaca pe bani reali
100% pana la 1.500 RON + 600 Rotiri Gratuite
1.500 RON
Bonus de pana la 1.000 RON + 250 de rotiri gratuite fara rulaj.
2.000 RON + 450 Rotiri Gratuite
100% pana la 1.200 RON + 100 Rotiri Gratuite
Bonus 100% pana la 3.500 RON + 500 Rotiri Gratuite
Producator Gen Data lansarii RTP Cumpara speciala Rotiri Gratuite Dublaj Castig maxim
Play'n Go Fructe 23 Mai, 2017 94.36% NU NU NU 2.520 x

Multifruit 81 jocuri pacanele

Multifruit 81 este un slot cu fructe de la Play’n Go, scos pe piata acum doi ani, si care se poate juca pe 81 de linii. Aspect destul de rar pentru un joc cu fructe, mai ales ca vorbim despre un slot cu doar 4 role.

Grafica este una destul de solida, cu multa luminozitate si culoare. Soundtrack-ul este unul viu, iar atmosfera, in general, e una pe placul jucatorului. Multitudinea de combinatii posibile determina acel sentiment cum ca orice invartire poate sa fie cea norocoasa.

Simboluri

Sunt sase simboluri cu fructe prezente in Multifruit 81 – cirese, lamai, portocale, prune, struguri si pepene verde, plus BAR (cel mai slab platit simbol) si septarii (imaginea cu cea mai puternica reprezentare).

Simbolul Wild este adus de un Joker, care, pe langa faptul ca inlocuieste oricare alt simbol, mai reprezinta si un multiplicator. Astfel, cand o combinatie castigatoare contine doi Jokeri, profitul este multiplicat cu 2. Cand sunt 3 Jokeri in combinatie, castigul este inmultit cu 5. Iar daca apar 4 Jokeri, totul se inmulteste cu 500.

Pacanele online: Multifruit 81
Simboluri Slot Multifruit 81

Functii speciale

Nu exista o “speciala” in cadrul jocului Multifruit 81. Cumva logic, tinand cont de faptul ca este un slot cu fructe. Insa marele dezavantaj este faptul ca nu avem nici functia “gamble”, care iti permite sa-ti inmultesti castigurile de la fiecare rotire care plateste.

Multifruit 81 nu vine totusi cu mana goala si detine un detaliu destul de interesant. La fiecare invartire, o rola este evidentiata. Si daca ea contine simbolul Joker, atunci Wild-ul se extinde pe toata rola.

Plati pacanele Multifruit 81

Cu o variatie ridicata si un RTP decent, Multifruit 81 este un joc care asigura, mai rar ce-i drept, castiguri consistente. Mai ales ca Jokerii apar pe ecran destul de des, iar combinatiile reusite cu acestia se multiplica fructuos in cazul unui Wild extins pe toata rola.

Sunt doar 4 role, dar faptul ca jocul dispune de 81 de linii de plata vine automat in ajutorul userului. Nu vor trece multe runde in care sa nu vedem macar o plata minima. Totusi, adevarul e ca jocul se “simte” cel mai bine la mize mari.

Jocuri pacanele pe mobil: Multifruit 81

Este extraordinar faptul ca ne putem juca Multifruit 81 pe mobil fara nicio problema. O experienta excelenta, fara probleme de delay. Am incercat slotul atat pe dispozitive cu Android, cat si cu iOS, iar totul a mers exemplar.

Verdict

Multifruit 81 ne-a impresionat cu numarul destul de mare de linii platitoare. In plus, ne-a placut si faptul ca Jokerul, care joaca rolul de Wild, apare in multe secvente consecutive. Simbolurile sunt pline de culoare, dovada ca Play’n Go nu s-a zgarcit atunci cand a fost vorba de grafica.

In ceea ce priveste castigurile, deoarece e un aspect ce intereseaza in mod deosebit jucatorul, ele sunt destul de consistente si chiar constante. E un slot care reuseste sa fie atat distractiv, cat si productiv pe alocuri.