Free cookie consent management tool by TermsFeed
Jocuri ca la aparate: Respin Joker
5.0

Jocuri ca la aparate: Respin Joker

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri ca la aparate: Respin Joker

Vrei simplitate? Joaca acest joc de pacanele online Respin Joker de la producatorul de sloturi Synot si bucura-te de de functii speciale populare, precum Multiplicator x2 si Respin. Grila de joc este de 3 randuri X 3 coloane si 5 linii de plata castigatoare fixe, ce contin simboluri cu fructe, cum ar fi Cirese, Lamai, Prune, Pepeni, etc. RTP-ul este excelent, de 96.13%, iar volatilitatea este medie, ceea ce duce la un castig maxim intr-o singura rotire de 500 x miza totala. Jocul poate fi accesat si de pe dispozitivele mobile iOS si Android.

Jocuri ca la aparate: Respin Joker
Jocuri ca la aparate: Respin Joker

Simboluri

Cele mai indragite simboluri cu fructe sunt prezente in jocul de pacanele online Respin Joker! Pe matrice vei gasi Cirese, acestea fiind cele de valoare mica, Lamai, Portocale, Prune, Struguri si Pepeni – este cel mai bine platit dintre simbolurile cu fructe. Clopotul este cel de valoarea cea mai mare. Simbolul Wild este reprezentat de insusi Joker – le inlocuieste pe toate celelalte.

Toate castigurile sunt platite de la stanga la dreapta pe role adiacente, iar 3 simboluri potrivite formeaza o combinate castigatoare.

Reguli de joc si gameplay

Respin Joker este configurat pe un gameplay simplu si usor de controlat, cu o grila de joc 3×3 si 5 linii de plata fixe castigatoare. Exista un buton de redare automata, unde poti seta de la 10 pana la 1.000 de rotiri. Cum numarul de linii castigatoare este fic, poti seta doar miza din butoanele – si + , cuprinsa intre 0.20 RON si 200 RON, slotul fiind accesibil pentru orice jucator de top cazino online. Orice combinatie de simboluri castigatoare pe role, care sunt aliniate de la stanga la dreapta, incepand cu rola din stanga, va crea un castig. Pentru a verifica cat si cum plateste fiecare simbol, verifica tabelul de plati, facand clic pe butonul din capatul drept al ecranului. Apasa Spin si incepe distractia!

Functii speciale

In jocul de pacanele gratis Respin Joker exista doar un functie multiplicator x2 si o caracteristica Respin. Hai sa vedem cum le putem obtine!

Functia Multiplicator

Daca grila de joc este alcatuita din 9 simboluri de acelasi fel, castigul total se va multiplica cu x2. Toate simbolurile pot aparea pe toata grila de joc. De exemplu, cu 9 simboluri Struguri vei obtine un castig de 100x miza totala.

Caracteristica Respin

Pe langa faptul ca simbolul Joker le inlocuieste pe toate celelalte, ori de cat ori face parte dintr-o combinatie castigatoare, simbolul Wild ramane blocat pe tamburi si acorda un Respin. Caracteristica continua atata timp cat pe matrice aterizeaza si alte simboluri Wild.

Plati jocuri ca la aparate: Respin Joker

Respin Joker este un joc ca la aparate cu fructe de volatilitate medie spre ridicata, cu un RTP peste media de piata, de 96.13%. Castigul maxim intr-o singura rotire este de 500 x miza totala, realizabila atunci cand obtii un “tablou” cu simbolul Clopot.

Jocuri ca la aparate: Respin Joker
Plati jocuri ca la aparate: Respin Joker

Tabel de plata la pacanele Respin Joker

  • 3 X Clopot = 50 X miza
  • 3 X Pepeni = 15 X miza
  • 3 X Struguri = 10 X miza
  • 3 X Prune = 8 X miza
  • 3 X Portocale = 6 X miza
  • 3 X Lamai = 4 X miza
  • 3 X Cirese = 2 X miza

Toate castigurile se dubleaza atunci cand obtii 9 simboluri potrivite, adica un panou complet cu acelasi simbol.

Jocuri ca la aparate: Respin Joker pe mobil

Respin Joker este un slot care poate fi usor jucat direct din browser pe mobil, in orice cazino online licentiat ONJN din Romania, care pune la dispozitie acest joc de pacanele. Este perfect compatibil cu un smartphone sau o tableta Android sau iOS, fiind complet optimizat pentru ecranul mai mic. Poti alege sa descarci aplicatia mobila, daca operatorul cu jocul detine una. Indiferent de optiunea ta, jocul ar trebui sa mearga perfect, fara intreruperi, cu o conexiune buna la internet.

Verdict

Respin Joker este un joc de pacanele online simplu, atat din punct de vedere vizual, cat si al functiilor speciale. Daca iti plac sloturile cu fructe, cu siguranta il vei aprecia, mai ales ca indragitele simboluri cu Cirese, Prune, Lami, Portocale, Struguri si Pepeni sunt pe tamburi. Nu exista castiguri atat de mari, dar caracteristicile Multiplicator si Respin pot fi declansate mai des decat in mod normal. Daca vrei mai multa adrenalina si functii bonus inovatoare, poti incerca slotul cu fructe Juicy Fruits de la Pragmatic Play. Pe ambele le poti incerca in mod gratuit pe site-ul nostru.