Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele demo Sticky Joker - pacanele 77777 - Cazino365
Pacanele demo Sticky Joker – Slot cu joker, fructe si 77777
5.0

Pacanele demo Sticky Joker – Slot cu joker, fructe si 77777

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Play'n GoFructe / 7777726 Martie, 202094.67%NURespinNU1.650 x

Sticky Joker este un joc de pacanele de la Play n Go, cu tema fructe si septari, dezvoltat pe o matrice cu 3 randuri X 3 role si 5 linii de plata fixe. RTP-ul este de 94.67%, volatilitatea este medie, iar pariurile sunt accesibile pentru toti amatorii de sloturi – incepe de la 0.25 RON si ajunge la 500 RON. Cauta Wild-ul pe ecran, activeaza bonusul si castiga pana la 1.650 X miza totala pe rotire!

Simboluri

Sticky Joker este un joc ca la aparate cu fructe. Vei gasi simboluri cu Cirese, Prune, Lamai si Struguri. Exista si Septari, BAR sau Stea, acestea fiind cele de valoare mare. Joker este simbol Wild si cel care activeaza caracteristicile bonus. Mai multe detalii gasesti in paragrafele de mai jos.

Tabel de plata Pacanele demo Sticky Joker

Reguli de joc si gameplay

Sticky Joker este un slot cu o grila standard si linii de plata fixe, deci pana acum nu este nimic de facut. Pentru a forma combinatii castigatoare trebuie sa aterizezi simboluri de acelasi fel de la stanga la dreapta, incepand cu prima rola. Miza poate fi setata din butoanele + si – de pe centrul ecranului, de sub role. De asemenea, sunt disponibile o functie de redare automata, de pana la 100 de rotiri, unde poti seta limite pierdere/castig si un buton turbo, daca preferi un joc rapid. Inainte sa dai rotire, consultati tabelul de plata si functii bonus disponibile, facand clic pe “i”, aflat in partea stanga jos a ecranului. Nu ramane decat sa cauti 777!

Caracteristici bonus

Daca pe role aterizeaza un simbol Joker, se activea Re-Spin. Joker-ul ramane in pozitie si se acorda o re-rotire. Este posibil ca pe grila sa pice alt Joker, ceea ce face ca functia sa continue, ca la sfarsit sa se faca plata.

Daca pe tamburi exista 4 simboluri Joker, atunci se activeaza Roata cu Multiplicatori. Aici, o Roata contine multiplicatori de x2, x3, x4, x5 sau x10. Apoi, castigurile din runda curenta se vor inmulti cu multiplicatorul respectiv.

Respin Pacanele demo Sticky Joker

Cum castigi la pacanele online Sticky Joker?

Toate simbolurile platesc de la stanga la dreapta, pe role adiacente, atunci cand aterizeaza pe o linie de plata activa – 3 simboluri formeaza un combo. Joker (Wild) este cel mai bine platit, dar si cel care activeaza functiile bonus. Este un slot de volatilitate medie, cu recompense constante, dar de valoare mica/medie. Pentru a incasa o plata mai mare, ai nevoie de timp, buget si joc responsabil.

Ce valoare are fiecare simbol?

  • 3 x Joker = 8 x miza
  • 3 x Septari = 5 x miza
  • 3 x Stea = 2 x miza
  • 3 x BAR = 2 x miza
  • 3 x Prune, Struguri, Lamai, Cirese = 1 x miza

Jocuri ca la aparate Sticky Joker pe mobil

Jocul ca la aparate Stiky Joker poate fi incercat pe desktop, cum ar fi pe un PC,  dar si pe dispozitivele mobile – tablete sau smartphone-uri. Slotul arata la fel si pe un ecran de dimensiuni mai mici, jocul fiind complet optimizat pentru modul portret si peisaj. Arata si functioneaza in conditii optimie pe orice dispozitiv mobil iOS sau Android.

Verdict

Sticky Joker este un joc de pacanele simplu, dar interesant, atractiv. Ne plac simbolurile, precum si functiile bonus – Wild-ul poate genera castiguri frumoase, de peste 1.500 X miza totala pe rotire – un “tablou” cu Joker este posibil! Nu impresioneaza ca design, dar nici nu ne displace. Credem ca merita incercat, mai ales ca pariurile sunt potrivite pentru fiecare buzunar, dar pana atunci, poti juca pacanele gratis Sticky Joker pe pagina noastra!

Care este rata de plata a acestui slot?

Rata de plata (Return to Player – RTP) a slotului Sticky Joker este de aproximativ 96,74%. Aceasta indica procentul teoretic al banilor care sunt returnati jucatorilor pe termen lung.

Cate linii de plata are acest slot?

Slotul Sticky Joker utilizeaza o grila de joc cu 3 role si 3 randuri si ofera 5 linii de plata fixe. Aceasta inseamna ca combinatiile castigatoare pot fi formate pe oricare dintre cele 5 linii.

Care sunt caracteristicile speciale ale acestui slot?

Slotul Sticky Joker ofera cateva caracteristici speciale precum re-spin si se poate transforma intr-un simbol Wild blocat pe role. De asemenea, jocul are un multiplicator care poate creste castigurile tale.