Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri pacanele: Stunning Hot 20 Deluxe
Jocuri pacanele: Stunning Hot 20 Deluxe
5.0

Jocuri pacanele: Stunning Hot 20 Deluxe

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri pacanele: Stunning Hot 20 Deluxe

Stunning Hot 20 Deluxe este un joc de pacanele cu fructe si septari de la producatorul de jocuri BF Games, lansat in februarie 2017. Grila de joc este claisca, de 3 randuri X 5 coloane si 20 linii de plata ajustabile. RTP-ul este de 96.01%, iar ca volatilitate este mediu spre ridicat, ceea ce duce la un castig maxim de pana la 250 x miza intr-o singura rotire pe una dintre liniile castigatoare. Grafica este vibranta, cu monede de aur care inconjoara grila compusa din Cirese, Pepeni, Septari si multe simboluri celebre la aparate. Dubleaza sau incaseaza fiecare castig obtinut la pacanele Stunning Hot 20 Deluxe!

Jocuri pacanele: Stunning Hot 20 Deluxe
Jocuri pacanele: Stunning Hot 20 Deluxe

Simboluri

Stunning Hot 20 Deluxe este un joc de pacanele cu fructe si septari, astfel ca pe role vei gasi o serie de simboluri cu celebrele Cirese, Lamai, Pepeni, Prune, Portocale si Struguri. Simbolul Scatter este reprezentat de Stea – nu vine cu rotiri gratuite, dar ofera castiguri de 2x, 10x sau 50x pentru 3, 4 sau 5 de un fel. Cel mai bine platit simbol sunt Septarii, care platesc pana de 250 de ori miza pentru 5 bucati.
Toate simboluri platesc de la stanga la dreapta pe role adiacente, incepand cu cea din capatul stang, cu exceptia Scatter-ului, care ofera castiguri indiferent unde s-ar afla pe tamburi.

Reguli de joc si gameplay

Stunning Hot 20 Deluxe este un joc de pacanele gratis configurat pe o matrice cu 3 randuri X 5 coloane si 20 linii de plata ajustabile. Poti alege dimensiunile pariului si sa invarti rolele cu doar cateva clik-uri, dar mai intai trebuie sa setezi valoare monedelor din partea dreapta a rolelor, care incep de la 0.05 si ajunge la 10, iar liniile de plata sunt setate automat. Exista un buton pentru pariu maxim – “BET MAX”, dar si un buton de redare automata a rolelor, unde poti seta limite pierdere/castig, ambele fiind disponibile in bara de comanda de sub tamburi. Consulta tabelul de plata din pictograma “i”, ca mai apoi sa dai “Spin” din butonul mare verde BF. Drept urmare, slotul Stunning Hot 20 Deluxe ofera multe optiuni in ceea ce priveste personalizarea jocului.

Functii speciale

Nu exista rotiri gratuite sau alte functii speciale ca la alte jocuri ca la aparate 777, fiind un slot destul de simplu, care se bazeaza foarte mult pe dublaj – Gamble. Dupa fiecare combinatie castigatoare, poti supune castigul unui joc de noroc, unde iti poti dubla castigul. Ghiceste culoara cartii – Rosu/Negru si dubleaza premiul, iar in cazul in care selectia ta nu este corecta, vei pierde intreaga suma riscata.

Plati jocuri pacanele: Stunning Hot 20 Deluxe

RTP-ul (Return to Player) este peste media de piata, de 96.01%, acesta fiind unul excelent, iar ca volatilitate il putem incadra la mediu spre ridicat. Castigul maxim intr-o singura rotire este de 250 x miza totala pe o linie de plata activa, dar el poate creste, in functie de noroc.

Jocuri pacanele: Stunning Hot 20 Deluxe
Plati jocuri pacanele: Stunning Hot 20 Deluxe

Tabel de plata la pacanele 777 Stunning Hot 20 Deluxe

  • 5 x Septari = 250 x miza
  • 5 x Scatter = 50 x miza
  • 5 x Portocale = 25 x miza
  • 5 x Struguri = 25 x miza
  • 5 x Prune = 10 x miza
  • 5 x Pepeni = 10 x miza
  • 5 x Lamai = 10 x miza
  • 5 x Cirese = 10 x miza

Jocuri pacanele pe mobil Stunning Hot 20 Deluxe

BF Games este un producator de jocuri care foloseste cea mai noua tehnologie, HTML5, ceea ce face ca slotul Stunning Hot 20 Deluxe sa fie disponibil pe toate dispozitivele mobile. Te poti bucura de acest joc de pacanele pe diverse platforme, fie ca preferi pe desktop, tableta sau telefon mobil Android sau iOS. Modurile portret si relief sunt disponibile pe smartphone si tableta, iar grafica simpla, colorata si gameplay-ul clasic se potrivesc perfect cu ecranele mai mici al gadget-urilor.

Verdict

Stunning 20 Hot Deluxe este un joc de pacanele simplu, fara functii speciale, ceea ce constituie un minus, in stilul celebrului Sizzling Hot Deluxe, dar care vine cu mai multe linii de plata (20 la numar). Asta inseamna castiguri obtinute mai des, dar mai mici de cele mai multe ori. Personal, nu sunt fanul acestui slot, deoarece consier ca exista multe alte pacanele mai atractive cu septari, cum ar fi Hot to Burn Hold and Spin de la Pragmatic Play. Pe ambele le poti testa in mod gratuit pe site-ul nostru iar dupa le poti juca pe bani reali intr-un cazino ce detine licenta de la ONJN.