Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Super Stea
Jocuri ca la aparate: Super Stea
5.0

Jocuri ca la aparate: Super Stea

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri ca la aparate: Super Stea

Cum ar fi ca o “linie” cu simbolurile cu fructe sa declanseze un Jackpot progresiv? Ei bine, in slotul Super Stea de la producatorul de jocuri Skywind exact asta se intampla! Lansat in septembrie 2020, jocul este dispus pe o matrice clasica, de 3 randuri X 5 coloane si 10 linii de plata fixe, unde castigurile sunt realizate in ambele sensuri – atat de la stanga la dreapta, cat si invers. Rata de castig (RTP) este de 96.1%, iar volatilitatea este medie spre ridicata. Cauta simbolul Stea pe rolele 2, 3 si 4 si obtine pana la 3.000 x miza totala intr-o singura rotire!

Jocuri ca la aparate: Super Stea
Jocuri ca la aparate: Super Stea

Simboluri

Grila de joc a slotului Super Stea este alcatuita din simboluri cu fructe – Cirese, Struguri, Portocale si Lamai, acestea fiind cele care platesc mai putin. Apoi avem simbolul 77777 ca la aparate, iar cel mai valoros este Clopotelul. Simbolul Wild este reprezentat de Stea si le inlocuieste pe toate celelalte. De asemenea, ori de cate ori apare, se extinde pe intreaga rola pentru a acorda o reinvartire.

Reguli de joc si gameplay

Jocul este configurat pe o matrice clasica, de 3 randuri, 5 coloane si 10 linii de plata castigatoare fixe. Partea interesante este ca o combinatie castigatoare poate fi realizate atat de la stanga, cat si de la stanga la dreapta – 3, 4 sau 5 simboluri identice formeaza un castig. Miza per rotire poate fi setata din butoanale plus si minus din partea stanga jos a ecranului, aflate langa butonul “i”, care iti permite sa verifici tabelul de plata si modul in care poti intra in posesia functiilor speciale. Pariul incepe de la 0.20 RON si ajunge la 1.500 RON, acesta fiind accesibil pentru toate buzunarele. De asemenea, exista si un buton de redare automata, intre 18 si 88 de invartiri, dar si un buton de a invarte mai rapid rolele – Mod Turbo. Nu ramane decat sa dai Spin din butonul mare rotativ din partea dreapta jos a ecranului. Succes!

Functii speciale

Super Stea este un slot simplu, dar care vine cu un Jackpot progresiv si cu o functie Respin, ambele destul de profitabile. Hai sa vedem cum le putem obtine!

Functia Respin

Simbolul Wild (Stea) le inlocuieste pe toate celelalte si poate ateriza pe rolele 2, 3 si 4. Ori de cate ori cade pe acest role, Wild-ul se extinde pe intregul tambur si acorda o reinvartire, in timpul careie rola Wild ramane blocata. Poti obtine pana la 3 role Wild, ceea ce duce la castiguri substantiale.

Jackpot

Pentru a castiga Jackpot-ul progresiv trebuie ca sa obtii o “linie” completa, cu unul dintre simbolurile Pepeni, Lamai, Portocale, Prune sau Cirese. Odata ce ai obtinut 5 simboluri de acelasi fel pe una din cele 10 linii de plata castigatoare, vei castiga Jackpot-ul, care la momentul actual depaseste 20.000 RON.

Plati jocuri ca la aparate: Super Stea

Super Stea este un joc de pacanele online de volatilitate medie spre ridicata, cu un RTP destul de bun, de 96.1%. Cel mai mare castig intr-o singura rotire este de 3.000 x miza totala intr-o singura rotire, plata posibila daca obtii cele 3 role Wild pe tamburii 2, 3 si 4, iar pe 1 si 5 vor ateriza simbolul Clopotel.

Combinatiile castigatoare se platesc atat de la stanga la dreapta, cat si invers, deci exista mai multe sanse de a obtine castiguri.

Jocuri ca la aparate: Super Stea
Plati jocuri ca la aparate: Super Stea

Tabel de plata la jocuri ca la aparate: Super Stea

  • 5 x Clopotel = 300 x miza
  • 5 X Septari = 125 x miza
  • 5 x Pepeni = 60 x miza
  • 5 x Lamai = 50 x miza
  • 5 x Portocale = 40 x miza
  • 5 x Struguri = 35 x miza
  • 5 x Cirese = 30 x miza

De asemenea, cu 5 simboluri clasice de pacanele fructe Pepeni, Lamai, Portocale, Prune sau Cirese pe o linie de plata activa, castigi Jackpot-ul progresiv (peste 20.000 RON).

Jocuri ca la aparate: Super Stea pe mobil

Super Stea este un slot online optimizat pentru dispozitive mobile, precum un smartphone sau o tableta si se reda la fel de rapid ca pe versiunea desktop (laptop, PC). Jocul de pacanele a fost dezvoltat de Skywind, un provider ce creeaza pacanele care se adapteaza perfect pe toate ecranele, fie de dimensiuni mai mici sau mai mari. Grafica moderna, vibranta si interfata simpla, se preteaza perfect pentru a juca intr-un cazino online licentiat ONJN in Romania, direct in brower pe mobil.

Verdict

Poate nu este cel mai impresionant slot, dar cu siguranta, Super Stea poate fi profitabil. Noi l-am testat si am obtinut undeva la 150 – 200x miza totala (1 RON) cu 3 role Wild. Am fost foarte aproape de a castiga Jackpot-ul, dar de fiecare data a lipsit al 5-lea simbol cu fructe, fapt ce ne face sa ne intoarceam la acest joc, pentru ca, cine stie, intr-una dintre sesiuni poate va fi ziua noastra norocoasa.