Halloween

wild blood 2

Wild Blood 2

Wild Blood 2 este un slot online cu tema vampir de la Playโ€™n Go, care este o continuare a jocului ca la aparate Wild Blood, care a fost lansat in 2013.

Jocuri ca la Pacanele: Demon

Demon

Jocul ca la pacanele Demon este un slot inspirat de o trupa de โ€œdeath metalโ€ cu acelasi nume si care are sapte melodii incluse in soundtrack-ul jocului.

Pacanele: halloween jack

Halloween Jack

Halloween Jack jocuri pacanele Halloween Jack este genul de joc care vine cu o atmosfera putin infricosatoare, dar care te convinge cumva sa ramai sa te joci. NetEnt stie ca prezentarea vizuala si soundtrack-ul influenteaza un user sa aleaga sa petreaca mai mult timp intr-un joc, asa ca au investit in calitate cu Halloween Jack. […]

happy halloween

Happy Halloween

Happy Halloween este un joc de pacanele online ce transmite perfect atmosfera acestei sarbatori, printr-un soundtrack captivant si o grafica buna.

blood suckers

Blood Suckers

Jocul ca la pacanele Blood Suckers este un slot celebru in acest domeniu, profitand de o poveste mereu la moda, cat si de un RTP fabulos.

dracula

Dracula

Dracula este un joc ca la pacanele care te lasa fara cuvinte, nu fara sange, avand o grafica excelenta si functii speciale interesante.

Halloween

fortuna bonus inscriere