Halloween

wolf gold

Wolf Gold

Exploreaza canioanele americane prin intermediul jocului de pacanele gratis: Wolf Gold, sunt 3 linii X 5 role, cat si 25 de linii platitoare.

vampires vs wolves

Vampires vs Wolves

Vampirii si Lupii reprezinta tema principala in slotul de pacanele gratis Vampires vs Wolves al providerului Pragmatic Play.

mysterious

Mysterious

Mysterious este un joc de pacanele gratis realizat de Pragmatic Play, dezvoltat in jurul unui format cu 4 role, 4 randuri si pana la 4096 linii de plata.

Halloween Fortune

Halloween Fortune

Halloween Fortune este un joc ca la aparate online de la Playtech, dispus pe 3 linii X 5 coloane si 20 de linii de plata ajustabile.

wild blood 2

Wild Blood 2

Wild Blood 2 este un slot online cu tema vampir de la Play’n Go, care este o continuare a jocului ca la aparate Wild Blood, care a fost lansat in 2013.

Jocuri ca la Pacanele: Demon

Demon

Jocul ca la pacanele Demon este un slot inspirat de o trupa de β€œdeath metal” cu acelasi nume si care are sapte melodii incluse in soundtrack-ul jocului.

Pacanele: halloween jack

Halloween Jack

Halloween Jack jocuri pacanele Halloween Jack este genul de joc care vine cu o atmosfera putin infricosatoare, dar care te convinge cumva sa ramai sa te joci. NetEnt stie ca prezentarea vizuala si soundtrack-ul influenteaza un user sa aleaga sa petreaca mai mult timp intr-un joc, asa ca au investit in calitate cu Halloween Jack. […]

happy halloween

Happy Halloween

Happy Halloween este un joc de pacanele online ce transmite perfect atmosfera acestei sarbatori, printr-un soundtrack captivant si o grafica buna.

blood suckers

Blood Suckers

Jocul ca la pacanele Blood Suckers este un slot celebru in acest domeniu, profitand de o poveste mereu la moda, cat si de un RTP fabulos.

dracula

Dracula

Dracula este un joc ca la pacanele care te lasa fara cuvinte, nu fara sange, avand o grafica excelenta si functii speciale interesante.

Halloween