Free cookie consent management tool by TermsFeed
Jocuri ca la pacanele: Blood Suckers
5.0

Jocuri ca la pacanele: Blood Suckers

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Blood Suckers jocuri pacanele

Inca de cand NetEnt a lansat Blood Suckers in 2013, slotul a capatat notorietate printre jucatori. Animatiile infricosatoare, povestea relaxanta, influenta unui provider de renume mondial, totul a facut ca Blood Suckers sa se numere printre preferate.

Asta ca sa nu mai vorbim despre fabulosul RTP de 98%. In “speciala” poti castiga de pana la 900x valoarea mizei maxime. De aceea, Blood Suckers este perfect daca ai de rulat vreun bonus.

Simboluri

Avem opt simboluri cu imagini, deci fara carti de joc in cadrul acestui slot. Avem usturoi, logic intr-un joc cu vampiri, o arbaleta, o biblie cu o cruce pe ea, o potiune magica si patru personaje mistice.

Pe langa aceste figuri, avem simbolul Wild, reprezentat de Dracula incercand sa suga sangele unei domnisoare, dar si cele doua simboluri care sunt la mare cautare de catre jucator – simbolul Bonus, cu doua arme medievale incrucisate deasupra unui sicriu, si cel Scatter, care reprezinta o mireasa in cautare de sange.

Jocuri ca la pacanele: Blood Suckers
Valori simboluri Blood Suckers

Functii speciale

Pe langa “speciala”, Blood Suckers are si o alta functie, mai usor de obtinut, care aduce fonduri suplimentare. La cel putin trei simboluri Bonus (obligatoriu trei pe primele trei role), jocul deschide un sanctuar vechi, unde se afla mai multe sicrie. Jucatorul deschide aceste sicrie, in care se afla premii, dar in momentul in care va da peste unul gol, functia Bonus se incheie.

In ceea ce priveste functia Free Spins, ea se activeaza in clipa in care cel putin trei Scattere apar pe ecran. Acest lucru va duce la 10 rotiri gratuite cu multiplicator 3x. In cadrul “specialei”, este posibil ca userul sa vada alte trei Scattere care sa duca la 10 invartiri suplimentare, dar de data asta fara multiplicator.

Plati pacanele Blood Suckers

La RTP de 98%, este normal sa intalnesti plati frecvente. Doar ca variatia este scazuta, iar premiile serioase se pot obtine, in principiu, doar in “speciala”. Totusi, ca un fel de bonus, ajuta faptul ca si 2 Scattere sunt platite (2x miza), spre deosebire de alte jocuri.

Am mai observat ca simbolul Wild apare destul de des in jocul principal. De aceea, liniile se leaga destul de usor.

Jocuri pacanele pe mobil: Blood Suckers

Blood Suckers a beneficiat de un upgrade, Blood Suckers 2, aparut in 2017. Versiunea originala are animatii mai vechi, paletele de culori fiind si mai modeste, asa ca n-ar trebui sa fie o problema in a rula jocul pe orice dispozitiv mobil.

Verdict

In ciuda aparitiei unei variante imbunatatite, Blood Suckers ramane un joc foarte popular. Asta sigur se datoreaza faptului ca RTP-ul este situat la 98%, “casa” avand mai putin de castigat pe termen lung. Povestea este si ea interesanta, iar grafica, desi e din 2013, nu pare atat de invechita.

Dar daca Blood Suckers nu prea te lasa sa pierzi, exista si reversul medaliei – nu prea te lasa sa castigi masiv. Jucatorului i-ar trebui rotiri gratuite cu nemiluita in cadrul “specialei” pentru a raporta un castig semnificativ. Cat despre cele mai degraba simbolice, sunt o groaza. De aceea, Blood Suckers ni se pare un slot ideal pentru jucatorul incepator-mediu, fara prea multi bani de aruncat.