Jocuri pacanele: Demon

Evaluare joc:
Producator: Play'n GO
Data lansarii: 26.09.2019
RTP: 94.51%
Variatie: Ridicata
Schema: 5*3
365Rank 89
Grafica 4.5 / 5
Sunet 4 / 5
Divertisment 3 / 5
Runde Bonus 3 / 5
Total 3.625 / 5

5 motive sa incerci acest slot

  • Grafica excelenta
  • Inspirat de o trupa de “death metal”
  • Rotiri gratuite cu multiplicator aleatoriu la fiecare invartire
  • Functia Wild Mask
  • Sapte melodii de la Demon
5
Role
30
Linii de plata
450 RON
Pariu maxim
2250000 RON
Castig maxim
Da
Speciala
11
Runde gratuite

Demon jocuri pacanele

Demon este un slot lansat de Play’n Go in toamna lui 2019, bazandu-si povestea pe o trupa obscura de “death metal” din Marea Britanie. Insa daca trupa va ramane probabil necunoscuta publicului larg, Demon e un joc cu foarte mult potential. Are o grafica reusita si un soundtrack decent (6 melodii ale trupei, plus una bonus pentru finalizarea a 100 de rotiri), iar secventa de rotiri gratuite merita multe aprecieri.

Plata maxima este blocata la 5000x miza, insa cum Demon are o variatie ridicata, sunt sanse ca jucatorul sa prinda premii importante.

Simboluri

Pe langa simbolurile pachetului de carti, Demon dispune de cinci simboluri care nu prea te vor lasa sa dormi linistit noaptea: Dave Hill, vocalistul trupei, o cruce aurie cu sange pe ea, un gargui, un demon cu masca si o statueta care parca te priveste fix in ochi.

Wild-ul in acest joc are doua reprezentari, o amuleta si o masca. Amuleta poate sa apara pe rolele 1 si 5, in timp ce Masca isi face aparitia doar pe rola 3. Interesant la Masca este faptul ca daca pica in centrul rolei a 3-a, atunci toate simbolurile cu figura lui Dave Hill se vor transforma automat in Wild-uri pentru acea rotire. O sansa in plus pentru a forma o combinatie castigatoare puternica.

Functii speciale

Nu exista simboluri Scatter, astfel ca “speciala” de la Demon se declanseaza cu simbolurile Wild facandu-si aparitia pe rolele 1, 3 si 5. Doua Amulete trebuie sa fie pe prima si pe ultima rola, in timp ce Masca e necesara pe rola din mijloc. Jucatorul va avea parte de 6 rotiri gratuite. In cazul in care Masca a cazut fix in mijlocul rolei 3, atunci numarul invartirilor gratuite este suplimentat la 11. Pe urma, multiplicatorul de castig este selectat aleatoriu la fiecare rotire si poate fi de 2x, 3x, 5x sau 8x miza.

Daca in “speciala” jucatorul da peste alte doua Amulete (pe rolele 1 si 5, normal), atunci se deschide “Portal to Hell” si se aloca pana la 8 invartiri Hell (dar minimum 4). Masca pe rola din mijloc determina jocul sa creasca numarul de posibile invartiri Hell pana la 10. In cazul in care nu avem Masca pe rola din mijloc, multiplicatorul ramane la aceeasi valoare ca la declansarea rotirilor. Declansarea “Hell Spins” cu Masca Wild din centrul pentagramei dubleaza multiplicatorul de castig. Rotirile gratuite initiale vor continua dupa ce se vor fi terminat toate invartirile Hell.

Plati pacanele Demon

Cu un multiplicator de 16x in “speciala”, pe miza maxima, jucatorul ar putea sa obtina mai mult decat limita maxima a jocului, insa trebuie sa admitem ca si putin peste 2 000 000 RON este o suma pe care orice jucator si-ar dori s-o aiba in cont. Variatia este ridicata pentru acest slot, insa RTP-ul este modest, 94.51%. Jucat pe sume mici, Demon nu aduce mare satisfactie financiara.

Jocuri pacanele pe mobil: Demon

Demon este un joc lasant in 2019, deci automat iti va solicita putin dispozitivul mobil. Simbolurile arata bine la rezolutie maxima, iar cele sapte melodii ce alcatuiesc soundtrack-ul iti vor “toca” putin memoria. Recomandarea este sa incerci slotul pe un mobil mai nou de 2015.

Verdict

Daca vei incerca Demon, vei observa ca este un slot cu foarte mult potential. Grafica si “speciala” intra categoric la plusuri, insa muzica si tonalitatea jocului s-ar putea sa-i sperie pe cei neobisnuiti cu heavy metal. De fapt, melodiile scoase de trupa britanica intra categoric la “death metal”, deci nu sunt chiar pe gustul tuturor.

RPT-ul este destul de mic, dar variatia jocului ii incurajeaza pe cei care mizeaza sume mari. Simbolurile Wild, care pot avea mai multe reprezentari, leaga destule combinatii castigatoare in timpul jocului principal. In concluzie, Demon e un slot cu un gameplay foarte bun, dar cu un soundtrack care nu este pentru oricine.