Pacanele gratis: Dracula

Evaluare joc:
Producator: NetEnt
Data lansarii: 24.04.2015
RTP: 96.58%
Variatie: Medie
Schema: 5*4
365Rank 73
Grafica 3 / 5
Sunet 4 / 5
Divertisment 3.5 / 5
Runde Bonus 3 / 5
Total 3.375 / 5

5 motive sa incerci acest slot

  • Functia Liliac
  • Grafica interesanta
  • Atmosfera captivanta
  • Castiguri dese, mici
  • Putine simboluri
5
Role
40
Linii de plata
1000 RON
Pariu maxim
400000 RON
Castig maxim
Da
Speciala
10
Runde gratuite

Dracula jocuri pacanele

Doar un personaj fictiv sau inspirat din realitate? Nici nu are rost sa dezbatem, atata timp cat numele scos de irlandezul Bram Stoker in romanul “Dracula” a facut istorie si a creat un mit cercetat de persoane din toata lumea.

Slotul propus de NetEnt debuteaza cu un clip foarte bine instrumentat, care ne poarta intr-o atmosfera sumbra, dar placuta. Vizual, Dracula este un joc amplu construit si foarte interesant.

Simboluri

In joc, Dracula are si cativa complici, care joaca rolul simbolurilor ceva mai bine platite decat cele ale cartilor din pachet (de la J la A). Vorbim aici despre o doamna cu o greutate considerabila, un betiv si un cersetor. Pe picior de egalitate cu Dracula este Doamna, o fiinta aparent plapanda si inocenta, dar care este partenera sa in joc. Ei doi fac parte din simbolurile stivuite.
Simbolul Wild este doar un “W” mare, dar care are un rol esential in joc – inlocuieste oricare alt simbol. In jocul principal, apare doar pe rolele 2,3 si 4.

Functii speciale

“Speciala” se activeaza in momentul in care isi fac aparitia simultan pe ecran, integral, atat simbolul Dracula, pe rola 2, cat si simbolul Doamna, pe rola 4. Se vor activa 10 invariri gratuite, iar fiecare Stacked Wild care apare vizibil pe rola 3 va aduce dupa sine alte 2 rotiri “moca”. Simbolurile Stacked Wild apar doar pe rola 3 in timpul “specialei” si inlocuiesc oricare alte simboluri.

Pe langa aceasta functie speciala, mai avem functia Liliac, care este activata aleatoriu, o singura data per rotire. La Free Spins, aceasta functie apare la fiecare invartire. Ce presupune ea? Liliecii vor zbura si vor ateriza in orice loc pe rolele care se invart in formatie grupata. Toti liliecii din grup se transforma in acelasi simbol aleatoriu, inclusiv cel Wild.

Plati pacanele Dracula

RTP-ul este unul bun, insa variatia scazuta-medie ne sugereaza ca premiile oferite in cadrul jocului principal vor fi destul de subtiri. Simbolurile stivuite nu sunt atat de dese precum am vrea, iar Wild-ul este mai rar ca o prezenta a Romaniei la turneele finale. Din pacate, s-ar putea sa “sangerezi” bine inainte sa dai de castigurile serioase.

Jocuri pacanele pe mobil: Dracula

Clipul de la inceput este unul foarte bine conceput si interesant. Doar ca asta s-ar putea sa blocheze unele dispozitive mobile. In plus, am testat jocul pe unele telefoane mai vechi, iar rolele merg putin in reluare. Dracula poate fi jucat si pe ele, dar pentru o experienta optima, recomandam dispozitivele de ultima generatie.

Verdict

Grafica iti cam taie respiratia atunci cand te joci Dracula. Este un joc foarte fain, cu functii speciale captivante. Atmosfera parca te situeaza undeva in Transilvania, iar tu esti pe post de Van Helsing.

Ne asteptam la lucruri pozitive in ceea ce priveste plata, insa sumele mici castigate, des ce-i drept, nu ne-au conferit deloc un sentiment de invingatori. Stabilitate, poate. Dar acest lucru nu este mereu promis la “pacanele”. In concluzie, putem afirma ca Dracula este un joc interesant, distractiv, care merita putin din timpul nostru. Pe mize mari, se pot cunoaste castigurile, dar in rest, slotul nu este facut pentru a “sparge” banca.