Free cookie consent management tool by TermsFeedPăcănele gratis Vampires vs Wolves
Pacanele gratis: Vampires vs Wolves
5.0

Pacanele gratis: Vampires vs Wolves

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Vampires vs Wolves pacanele gratis

Lansat in vara anului 2019, Vampires vs Wolves este un joc de pacanele gratis lansat de catre providerul Pragmatic Play si care dispune de RTP 96.49%, volatilitate medie-ridicata si grafica moderna. Miza poate fi schimbata, ai de unde alege, intre 0.10 si 50 RON per rotire.

Este un joc unde actiunea are loc pe 3 linii X 5 role, pe care sunt stivuite cate trei simboluri. Tema este si ea interesanta, expune lupta dintre vampiri si lupi, o intrecere care dateaza dintotdeauna. Sunt zece linii de plata care iti pot aduce cel mult pana la 1.000 X miza per linie completa. Slotul este disponibil atat in varianta clasica, cat si pe dispozitivele mobile.

Simboluri

Sunt unsprezece simboluri disponibile pe cele cinci role ale slotului Vampires vs Wolves al producatorului Pragmatic Play. Doar patru dintre acestea pot fi numite simboluri comune si intalnite in mai multe sloturi ale aceluiasi provider. Este vorba despre Inima roz, Inima rosie, Trefla mov si Romb verde. Celelalte simboluri au stransa legatura cu slotul, si sunt varcolacii & vampiri, cat si simbolurile Scatter si Wild.
Baiatul cu par alb, Baiatul cu par albastru, Femeia cu parul roscat, Femeia cu parul verde, Barbatul cu parul saten si Barbatul cu parul Mov, acestea sunt simbolurile specifice jocului. Sunt doua simboluri Scatter, Lup care urla la luna si Aleea cu scari.

Pacanele gratis: Vampires vs Wolves
Simboluri Vampires vs Wolves

Reguli de joc si gameplay

Slotul Vampires vs Wolves este un slot clasic, actiunea se desfasoara pe 3 linii X 5 simboluri, unde sunt stivuite cate trei simboluri pe fiecare rola in parte. Exista si 10 linii de plata, unde un castig este valid in momentul in care trei simboluri consecutive sunt stivuite pe linia de plata, de la stanga catre dreapta.
Inainte de a te juca ai nevoie de starea mizei.

Poti face acest lucru accesand butoanele – si + de langa butonul de declansare manuala (Cerc cu doua sageti in interior). Mizele se pot schimba, cel mai putin poti juca pe miza 0.10, iar cel mai mult 50 RON. Tot de pe panoul de comanda poti declansa mod rotiri automate, intre 10 si 100 astfel de rotiri se pot desfasura. Poti intrerupe oricand modul automat, fie atunci cand functia bonus se declanseaza, fie atunci cand balanta ajunge la o anumita suma pe care o poti selecta.

Functii speciale

Este unul dintre putinele jocuri de pacanele online unde exista doua simboluri Scatter. Aleea cu scari este un simbol care declanseaza 8 jocuri gratuite cu vampiri. In timpul runde gratuite simbolurile cu vampiri (Barbatul cu parul negru, Femeia cu parul verde si Barbatul cu parul saten) se transforma , iar in timpul rotirilor gratuite orice simbol cu vampiri stivuit are sansa sa devina Wild si ramane pe ecran pana la intreruperea functiei bonus.

Lupul care urla la luna declanseaza 14 rotiri gratuite, iar in timpul rularii specialei simbolurile cu Lupi (Barbatul cu parul alb, Femeia cu parul roscat, Barbatul cu par saten) se transforma in lupi si impreuna cu Wild substituie pentru fiecare pentru a forma linii castigatoare. Castigul pentru simbolurile Lupul Alb, Lupul care urla la luna, Lupul om si Wild este cel pentru platile simbolului Wild.

Plati pacanele Vampires vs Wolves

Castigul cel mai mare in slotul Vampires and Wolves este de 1.000 X miza, dar in jocul de baza altele sunt calculele. 80 X miza vei acstiga cu o linie completa de Barbati cu parul alb si Barbatul cu par albastru sunt printre simbolurile top. 30 X miza vei obtine cu o linie de plata alcatuita din Femeia cu parul rosu si Femeia cu parul verde si 18 X miza cu linia completa a Barbatului cu par saten si a Barbatului cu parul mov.

Simbolurile care platesc cel mai putin sunt Inima roz, Inima rosie, Trefla mov si rombul verde. Insa, simbolul top este Wild, o linie intreaga cu acest simbol aduce un castig de 100 X miza. Castigurile sunt in stransa legatura cu miza selectata, ea poate fi cuprinsa intre 0.10 si 50 RON per rotire.

Jocuri pacanele pe mobil: Vampires vs Wolves

Telefonul mobil este indispensabil in ziua de astazi. Daca pana acum navigai pe internet, acum ai ocazia sa deschizi slotul preferat indiferent de sistemul de operare al dispozitivului. Pragmatic Play este un provider ale caror sloturi se pot juca atat in varianta clasica, pe PC/laptop, cat si pe dispozitivul mobil, fie ca ne referim la telefon, tableta sau Ipad.

Important este sa alegi dispozitivul intocmai potrivit pentru a juca in cele mai bune conditii. In acest sens iti recomandam sa folosesti tableta, atat pentru dimensiunea potrivita, cat si pentru sanatatea ochilor.

Verdict

Sunt jocuri pe care le joci pentru rundele gratuite, iar Vampires vs Wolves este un slot inedit, unde se pot declansa doua astfel de speciale (cu lupi sau vampiri). Coloana sonora este din nou un plus al slotului, Pragmatic Play fiind un provider care pune mult accentul pe aceasta caracteristica. Alaturi de multiplele mize si volatilitatea medie spre mare sunt elemente care sa-ti starneasca curiozitatea. Daca adaugam si disponibilitatea pe dispozitivul mobil, cat si muzica ambientala, putem spune ca este un joc ca la aparate ideal.

Castigul cel mai mare este de 1.000 X miza, iar el poate sa vina exclusiv in timpul rotirilor gratuite, ceea ce inseamna ca in timpul jocului de baza vei avea un castig maxim de pana la 100 X miza per linie.