Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Lone Star Jackpots - Cazino365
Jocuri ca la aparate: Lone Star Jackpots
5.0

Jocuri ca la aparate: Lone Star Jackpots

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
NovomaticJackpot / Animale si natura12 noiembrie 201995.14%NUDANU4.838 x

Jocuri ca la aparate: Lone Star Jackpots

Aventureaza-te in Vestul Salbatic cu jocul de pacanele Lone Star Jackpot, un slot de la Novomatic, plin de actiune si premii! Actiunea are loc printre cactusi, pe o matrice cu 3 randuri X 5 role, unde te vei intalni cu o multime de animale salbatice. De asemenea, te bucuri de multe functii bonus, inclusiv o runda cu rotiri gratuite si multiplicatori. Daca ai un spirit de aventura, atunci incearca pacanele gratis Lone Star Jackpots chiar acum pe aceasta pagina!

Simboluri

Este un joc ca la aparate cu animale, deci pe matrice te vei bucura de simboluri cu Bizoni, Vulturi, Lupi, Pume si Cerbi. Nu puteau lipsi cartile de joc A, K, Q, J si 10. Exista si Wild, reprezentat de Cactus, dar si doua simboluri Scatter (Clopotel si Stea). Descopera in paragrafele de mai jos mai multe detalii despre acest simboluri!

Reguli de joc si gameplay

Este foarte simplu sa joci pacanele Novomatic, iar Lone Star Jackpots nu face exceptie. Incepe prin a seta miza potrivita bugetului tau – exista o gama larga de pariuri disponibile, care poate fi ajustat din butonele “-/+ miza totala”. Apoi poti folosi un buton pentru rotire automata, daca nu vrei sa dai “Start” in mod manual – cick pe “Auto”. Inainte de a te aventura, consulta tabelul de plati si modalitate de declansare a functiilor bonus, facand click pe “Meniu – Info”, unde ai posibilitatea sa vezi valoarea simbolurilor in numerar. Esti pregatit de aventura?

Cum arata jocul Lone Star Jackpots
Jocuri ca la aparate: Lone Star Jackpots – Prezentare

Bonus

Daca pe rolele 2 sau 4 aterizeaza complet simbolul Cactus, se activeaza Premii Bonus. Aici, o roata se invarte si poti castiga:

  • Premii de pana la 10x miza totala
  • Jackpot Mini, Minor sau Major
  • Functia Rotiri Gratuite

Cu 3 simboluri Clopotel in aceeasi rotire pe rolele 1, 3 si 5 se activeaza Rotiri Gratuite, unde toate premiile sunt inmultite cu un multiplicator X2.

Pentru a declansa functia Jackpot, trebuie ca pe role sa aterizeze 5 sau mai multe simboluri Stea (vin cu premii in bani atasate). Vei primi 3 re-rotiri, dar fiecare Stea care pica pe role, reseteaza numarul de re-rotiri la 3. In timpul functiei, pe matrice pot ateriza si simboluri Jackpot – Mini, Minor sau Major. Jackpot-ul Grand se castiga daca toate cele 15 pozitii de pe ecran sunt pline cu simboluri Stea (200 x miza totala).

Speciala Lone Star Jackpots
Jocuri ca la aparate: Lone Star Jackpots – Functia Bonus prezenta

Cum castigi la pacanele Lone Star Jackpots?

Nu exista linii de plata. Simbolurile platesc atunci cand aterizeaza de la stanga la dreapta, pe role adiacente, incepand cu primul tambur – ai nevoie de minim 3 pentru a forma o victorie, dar cu 5 X vei revendica cele mai mari castiguri. Cheia pentru a incasa recompense consistente este sa activezi jocurile bonus, in special Rotiri Gratuite sau Jackpot-ul.

Plati pentru 5 X simbol

  • 5 x Bizon = 8 x miza
  • 5 x Vultur = 4 x miza
  • 5 x Lup = 3.2 x miza
  • 5 x Puma = 3 x miza
  • 5 x Cerb = 2.4 x miza
  • 5 x A, K, Q = 2 x miza
  • 5 x J, 10 = 1.6 x miza

Jocuri ca la aparate Lone Star Jackpots pe mobil

Daca esti in oras, la serviciu sau oriunde in lume si ai chef de putina distractie, Lone Star Jackpots poate fi incercat si pe un dispozitiv mobil. Fie ca folosesti Android sau iOS, rolele se misca fluid si pe un smartphone sau o tableta – singura ta grija este sa ai o conexiune buna la internet si baterica incarcata.

Verdict

Nu este un slot rau, dar nici nu suntem impresionati. Premiile sunt destul de mici, iar design-ul este modest. Functiile speciale suna bine la prima vedere, dar nu au potential mare de plata – cel mai mare jackpot este doar de 200 x miza totala. Pentru distractie, merita sa il incerci, dar pe termen lung nu cred ca este o varianta, cel putin pentru noi.

Care este castigul maxim al acestui slot online?

Casticul maxim al jocului Lone Star Jackpots este 4.838 x miza.

Ce functii speciale gasim in acest joc ca la aparate?

Jocul Lone Star Jackpots are functii precum Jackpot si runda bonus cu rotiri gratuite.

Care este numarul maxim de linii de plata disponibile in acest slot?

Jocul Lone Star Jackpots are o dispunere clasica 5×3 cu 243 linii de plata.