Free cookie consent management tool by TermsFeedAparate online Reel Star demo⭐. Joaca slotul de la Relax Gaming
Aparate online – Reel Star demo
5.0

Aparate online – Reel Star demo

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Relax GamingJackpot12 decembrie 202296%NUDANU8.000 x

Reel Star demo  – păcănele cu noroc și bogăție

Reel Star este un nou joc de păcănele online dezvoltat si furnizat de Relax Gaming, unul din ce mai populari dezvoltatori din industria iGaming. Lansat la începutul acestui an, Reel Star este dezvoltat în exclusivitate pentru Unibet, unul dintre cele mai mari cazinouri online din România.

Reel Star este un slot plin de culoare, strălucire și elemente purtătoare de noroc ca trifoi cu patru foi sau potcoave. Vei mai întâlni și elemente ce simbolizează bogăția cum ar fi diamante, o coroană regală, dar și o pușculiță în formă de porcușor roz fancy.

Simboluri Reel Star demo

Combinațiile câștigătoare se pot forma cu ajutorul celor 10 simboluri: Clopoțel auriu, Potcoavă, Trifoi cu 4 foi, Diamant, Coroană regală, Pușculiță. Acestea sunt simbolurile obișnuite, iar cele speciale sunt: simbolul Wild(înlocuiește toate simbolurile), Steaua aurie și Săgeată. Acestea din urmă au funcții speciale pe care le vom detalia puțin mai jos. Pe role va mai apărea simbolul Free Spins care are rol de Scatter.

Conform tabelului de plăți, simbolurile fac următoarele plăți:

  • Wild x 5 = 50 x pariul
  • Pușculița, Coroana x 5 = 15 x pariul
  • Diamantul, trifoiul x 5 = 5 x pariul
  • Potcoava, Clopoțel x 5 = 2.5 x pariul
Tabelul de plată al slotului Reel Star

Reguli de joc și gameplay

Reel Star este un slot cu 5 role și 3 coloane pe care se vor forma 15 linii de plată. Mizele pornesc de la 0.40 Ron și urcă până la 400 Ron. În timp ce setezi miza cu ajutorul butoanelor +/- vei observa în partea de sus a panoului un joc de lumini colorate ce se schimbă la fiecare apăsare a ta de buton. Cu atâtea simboluri purtătoare de noroc și care simbolizează bogăția nu îți rămâne decât să apeși încrezător butonul de Start. Începe misiunea revendicării premiului cel mare de 8.000x pariul!

Combinațiile câștigătoare se formează din minim 3 simboluri la fel pe o linie de plată predefinită.

Funcții speciale Reel Star demo

Poate ai gândit vreodată în ce fel te mai poate surprinde un joc nou de păcănele. Relax Gaming nu a dezamăgit cu niciun slot fie că vorbim de grafică audio-vizuală sau de caracteristicile jocului. Iată că nici Reel Star nu duce lipsă de funcții speciale care te vor ține în suspans și cresc nivelul adrenalinei.

Așa cum spuneam mai sus, simbolul Stea și simbolul Upgrade(săgeata) au funcții speciale. Mai exact, Steaua plătește 1x, 3x, 15x, 50x sau 250x atunci când apare oriunde pe role. Pot apărea una sau mai multe Stele în aceeași rundă.

Prezentare slot Reel Star

Simbolul Upgrade dublează plățile individual pentru fiecare plată făcută de Stea. Dacă pe fiecare rolă există un simbol Upgrade lângă un simbol Stea atunci vei putea încasa premiul cel mare de 8.000x pariul!

Runda Bonus cu rotiri gratuite este declanșată de 3 simboluri Free Spins. Acestea vor apărea doar rolele 2,3 și 4. Înainte de a începe runda este generată în mod aleatoriu o combinație de rotiri gratuite, multiplicator și Wild-uri mobile. Numărul rotirilor poate fi între 5 și 15, multiplicatorul poate avea valori între x1 și x5, iar simbolurile Wild mobile pot fi între 2 și 7.

În runda Bonus nu vor apărea simbolurile Wild obișnuite, simbolul Scatter, Steaua sau simbolul Upgrade. Pe role vor fi prezente doar simbolurile normale.

Reel Star pe mobil

Relax Gaming a optimizat acest joc de păcănele să funcționeze perfect pe orice dispozitiv mobil. Așa că, fie că joci pe tabletă sau mobil, Reel Star va funcționa perfect și te vei bucura din plin de caracteristici ce îți pot aduce premii consistente!

Înainte de a juca Reel Star pe bani reali la Unibet Casino, testează-l gratis în aplicația Cazino365 sau pe site-ul nostru cazino365.ro.

Verdict Reel Star demo

Reel Star se diferențiază de celelalte jocuri de păcănele prin două lucruri se pare. Primul observat este acela că vei avea șansa obținerii premiului cel mare în jocul de bază, nu în cadrul rundei bonus așa cum poate te-ai obișnuit. Runda specială cu rotiri gratuite pare mai degrabă o recreere de la suspansul oferit de jocul de bază. Dar nici această rundă specială cu rotiri gratuite nu este mai prejos. Ai ocazia să încasezi premii fabuloase datorită multiplicatorilor și simbolurilor Wild care se mută la fiecare rotire într-un loc ales la întâmplare. Nouă ne-a plăcut jocul Reel Star și îți recomandăm să încerci și alte jocuri precum Star Pops, Dream Drop Diamonds și Powerspin.