Kangaroo Land

Evaluare joc:
Producator: EGT
Data lansarii: 03,07,2014
RTP: 96,16%
Variatie: Medie
Schema: 5*3
365Rank 974
Grafica 3.5 / 5
Sunet 3.5 / 5
Divertisment 3.5 / 5
Runde Bonus 5 / 5
Total 3.875 / 5

5 motive sa incerci acest slot

 • 4 Jackpot-uri progresive de castigat
 • Rotiri Gratuite
 • Joc ca la aparate cu dublaj
 • Mize accesibile
 • Simboluri Wild stivuite
5
Role
20
Linii de plata
200 RON
Pariu maxim
20000 RON
Castig maxim
DA
Speciala
15
Runde gratuite

Pacanele gratis: Kangaroo Land

 

Kangaroo Land este un joc de pacanele EGT, inspirat din civilizatia aborigenilor din Australia, a carui actiune are loc pe o matrice cu 3 randuri X 5 role si 20 linii de plata ajustabile. RTP-ul este peste media de piata, de 96.16%, volatilitatea este medie, ceea ce duce la un castig maxim de pana la 1.000X miza totala per rotire. Joaca Kangaroo Land si poti castiga unul din cele 4 Jackpot-uri  progresive la orice rotire!

Simboluri

Pe matrive vei intalni o serie de animale salbatice specifice tematicii, precum Cangur, Koala, Strut, Ornitorinc si Kakadu, acestea fiind simbolurile de valoare medie. Cele mai bine platite simboluri sunt cei doi aborigeni – Barbatul si Femeia. Simbolurile de cea mai mica valoare sunt cartile de joc A , K, Q, J si 10. Cangurul este Wild – le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter-ului, reprezentat de Bumerang si apare doar pe rolele 2, 3 si 4. 

Reguli de joc si gameplay

Kangaroo Land este structurat pe o grila de joc standard, cu linii de plata ajustabile, pe care le poti seta printr-un simplu click pe numarul ales. Apoi, alege miza potrivita, care poate fi ajustate din partea de jos a ecranului, din butonul “Credit” in functie de buget – poti paria pana la 200 RON per Spin. Poti, de asemenea, sa te informezi cu privire la tabelul de plata (valori in numerar) si la regulile slotului online, accesand butonul “i”. Nu ramane decat sa te bucuri de acest joc de oriunde te-ai afla!

Functii speciale

3, 4 sau 5 simboluri Scatter oriunde pe tamburi, in aceeasi rotire, vor initia functia Rotiri Gratuite, in timpul carora pe amtrice pot ateriza mai multe simboluri Wild stivuite. Vei primi 15 jocuri bonus si un premiu de 5x, 20x sau 200x miza totala.

Jackpot Cards – Unul din cele 4 jackpot-uri progresive poate fi castigat oricand in jocul principal, ele fiind declansate la intamplare, in functie de norocul tau. Odata declansat, alege 3 carti de aceeasi culoare din cele 12 intoarse cu fata in jos si revendica premiul tau.

Joc ca la aparate cu dublaj – Kangaroo este un slot marca EGT, deci dispune de o functia de dublaj – Gamble. Dubleaza orice castig mai mic de 35X miza si obtine premii suplimentare, doar prin ghicirea corecta a culorii cartii – rosu/negru. Nu uita ca prima ta selectie gresita, duce la pierderea intregului castig.

Kangaroo Land

Kangaroo Land – Jackpot Cards

Cum castigi la Kangaroo Land?

Simpla aliniere a  minim doua simboluri (Barbat si Femeia) si 3 pentru celelalte, de la stanga la dreapta, pe role consecutive, incepand cu cel mai din stanga tambur, formeaza o combinatie castigatoare. Castigurile mari vin pentru 5X simbol si, in special in timpul Free Spins. Desigur, sansa de a castiga un Jackpot, chiar si de 6 cifre, este partea cea mai interesanta. De asemenea, daca slotul nu face plata in mod constant, poti juca la dublaj, o modalitate buna de a compensa rotirile necastigatoare.

Tabel de plata la pacanele EGT Kangaroo Land

 • 5 x Barbat = 50 x miza
 • 5 x Femeie = 25 x miza
 • 5 x Koala = 17.5 x miza
 • 5 x Strut = 17.5 x miza
 • 5 x Kakadu = 10 x miza
 • 5 x Ornitorinc = 10 x miza
 • 5 x A = 6.25 x miza
 • 5 x Q, K, 10 = 5 x miza
Kangaroo Land

Cum castigam la Kangaroo Land ?

Jocuri ca la aparate: Kangaroo Land pe mobil

Orice dispozitiv mobil sau tableta poate accesa slotul Kangaroo Land pe mobil de la EGT. Navigarea este simpla, usoara si rapida,  iar totul merge perfect, fiind compatibil cu sistemele de operare Android si iOS. Intr-un stil similar cu slotul pentru desktop, puteti ajusta pariurile si va puteti monitoriza bankroll-ul, doar ca aceste optiuni sunt plasate pe butoane diferite, insa nu e nimic complicat.

Verdict

Posibilitatea de a castiga un Jackpot in mod intamplator suna foarte bine, iar potentialul de castig este destul de mare. Totusi, actiunea din jocul principal este cam plictisitoare, iar functia Free Spins nu este atat de usor de initiat. Noi l-am testat si am descoperit un joc care plateste destul de des, dar premiile sunt destul de mici. Kangaroo Land este un slot bun pentru a rula un bonus fara depunere la cele mai bune cazinouri online licentiate ONJN in Romania!