Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Megaways Jack
Jocuri ca la aparate: Megaways Jack
5.0

Jocuri ca la aparate: Megaways Jack

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri ca la aparate: Megaways Jack

Megaways Jack este un joc de pacanele online creat de producatorul de jocuri Iron Dog Studio in Mai 2020, bazat pe basmul englezesc “Jack and the Beanstalk”, in jurul caruia s-a creat si un film, considerat de multi una dintre cele mai frumoase ecranizari ale unui basm.

Structura este de 7 linii X 6 coloane, cu modalitati de castig de la 64 si pana la 117.649. Include caracteristici bonus inovatoare, cum ar fi Rotiri Gratuite cu multiplicatori crescatori, Wild-uri, functii aleatorii, Castiguri in Cascada si o optiune speciala – Cumpara Rotiri Gratuite.

Castigul maxim la pacanele Megaways Jack este de 25.000 X miza totala, iar daca vrei sa joci pe bani reali, afla ca la cazinoul online Superbet poti incerca cu un pariu cuprins intre 0.80 RON si 80 RON. Citeste mai jos recenzia Megaways Jack pacanele gratis.

Jocuri ca la aparate: Megaways Jack
Jocuri ca la aparate: Megaways Jack

Simboluri

Pe role vei gasi simboluri specifice tematicii, dar si simboluri pe care le-ai intalnit si in alte jocuri de pacanele online, cum ar fi cartile de joc A, K, Q, J si 10. Simboluri cu valoare ridicata sunt Gasca, Vaca, Mama lui Jack Uriasul si insusi Jack – ofera castiguri bune la pacanele.

Simbolul WILD este reprezentat de Oul de Aur. Apare pe rolele 2, 3, 4, 5 si 6 (de obicei apare pe rolele din mijloc) si inlocuieste toate celelalte simboluri normale. Exista, de asemenea, simboluri Bonus, reprezentate de Fasole Magica si o Harpa Magica.

Reguli de joc si gameplay

Slotul online Megaways Jack este redat pe 7 linii x 6 coloane. Numarul de simboluri pe fiecare tambur variaza intre 2 si 7. Acest lucru se modifica, inclusiv numarul de moduri in care puteti forma o combinatie castigatoare. Linii de plata incep de la 64, dar pot ajunge pana la 117.649, daca toate cele 6 role ating numarul maxim de simboluri.

Megaways Jack face parte din categoria de jocuri ca la aparate in care miza variaza intre 0.80 RON si 80 RON. Poti seta nivelul pariului facand clic pe monedele din coltul din stanga jos al ecranului. De asemenea, poti opta pentru redarea automata din butonul “A” si poti rula intre 5 si 999 rotiri. Exista, de asemenea, optiuni pentru a seta limite de castig si pierdere. Nu ramane decat sa dai rotire, dar inainte de asta consulta tabelul de plata din butonul “?”.

Functii speciale

Jocurile de pacanele online Megaways vin la pachet cu o serie de caracteristici bonus, cum ar fi Castiguri in Cascada, Rotiri Gratuite cu multiplicator nelimitat, Wild-uri, dar si o optiune de a cumpara Rotiri Gratuite.

Castiguri in cascada

Daca obtii o combinatie castigatoare, simbolurile care au facut parte sunt eliminate de pe role si inlocuite cu cele noi din partea de sus. Daca acest lucru creeaza un nou castig, procesul se repeta. Caracteristica continua atata timp cat obtii castiguri consecutive.
Fiecare castig succesiv te duce cu un pas mai aproape de vrejul de fasole din dreapta rolelor. Daca ajungi pana sus, vei declansa functia Rotiri Gratuite.

Fasolea Magica

Poate aparea in cadere in timpul jocului de baza. Vei vedea 1, 2 sau 3 fasole, iar fiecare simbol care cade va face ca drumu tau spre vrejul de fasole sa creasca cu 1, 2 sau 3 pozitii, fiind mai aroape de Free Spins.

Caracteristica Magic Harp

Harpa Magica este un simbol modificator special. Cand unul dintre acesta aterizeaza in jocul de baza, poate acorda una dintre urmatoarele caracteristici:

 • Pana la 4 Wild-uri suplimentare
 • Multiplicator de castig de pana al 5x
 • Pana la 3 pozitii pe vrejul de fasole
 • O re-rotire simpla in timp ce tii pozitia pe vrejul de fasole

Rotiri Gratuite

Functia Rotiri Gratuite se declanseaza atunci cand ai urcat cele 8 frunze de pe vrejul de fasole. Vei obtine 8 rotiri gratuite, dar cu cat urci mai multe, cu atat obtii mai multe rotiri, respectiv:

 • 8 frunze = 8 rotiri gratuite
 • 9 frunze = 9 rotiri gratuite
 • 10 frunze = 10 rotiri gratuite cu un multiplicator de 2x
 • 11 frunze = 11 rotiri gratuite cu un multiplicator de 2x
 • 12 frunze = 12 rotiri gratuite cu un multiplicator de 3x
 • 13 frunze = 13 rotiri gratuite c un multiplicator de 3x + sansa mare de a ateriza Harpa Magica.

Cand o rola se blocheaza, acesta acorda un multiplicator suplimentar, iar pentru fiecare combinatie castigatoare multiplicator creste cu 1. Rotirile gratuite suplimentare pot fi obtinute daca obtii castiguri consecutive. Pentru a obtine 2 rotiri, trebuie sa ai 4 plati consecutive. De asemenea, o rotire suplimentara este acordata dupa rotirea finala, daca ai o rola completa cu 7 simboluri in joc. Pe langa asta, caracteristicile functiei Harpa Magica este diferita fata de cele din jocul de baza, respectiv:

 • Pana la 4 Wild-uri suplimentare
 • Creste pana la 3x multiplicatorul in Rotiri Gratuite
 • Pana la 4 rotiri gratuite suplimentare

Cumpara Rotiri Gratuite

Aceasta optiune este disponibila in orice moment al jocului. Plata pentru a cumpara functia Rotiri Gratuite difera in functie de numarul de rotiri gratuite si multiplicatori. De exemplu, pe miza minima de 0.80 RON trebuie sa achiti:

 • Rotiri Gratuite – 6 rotiri = 32 RON, 8 rotiri = 56 RON, 9 rotiri = 72 RON
 • Rotiri Gratuite cu multiplicator suplimentar – 10 rotiri cu multiplicator x2 = 88 RON, 11 rotiri cu multiplicator x2 = 120 RON, 12 rotiri cu multiplicator x3 = 160 RON
 • Rotiri Gratuite cu multiplicator si simboluri Harpa Magica = 12 rotiri cu multiplicator x3 = 192 RON

Plati pacanele gratis Megaways Jack

Megaways Jack pacanele online are un RTP de 96.2% si o volatilitate ridicata, ceea ce inseamna ca exista potential mare de plata. Castigul maxim este de 25.000 X miza totala, ceea ce suna destul de bine, dar si in jocul principal poti obtine cateva castiguri mari la pacanele. Hai sa vedem tabelul de plata pentru jocul ca la aparate Megaways Jack:

 • 6 X Jack = 25 X miza
 • 6 X Uriasul = 7.5 X miza
 • 6 X Mama lui Jack = 5 X miza
 • 6 X Gasca = 2 X miza
 • 6 X Vaca = 2 X miza
 • 6 X A, K = 2 X miza
 • 6 X Q, J, 10 = 0.6 X miza
Jocuri ca la aparate: Megaways Jack
Plati jocuri ca la aparate: Megaways Jack

Jocuri ca la aparat pe mobil: Megaways Jack

Megaways Jack este disponibil pe desktop, dar si pe dispozitivele mobile. Efectele audio si grafica sunt grozave, iar gameplay-ul ofera o gama larga de optiuni. Jocul ca la aparate poate fi redat pe o tableta sau pe un telefon mobil Android sau iOS fara nici o problema, deoarece este complet optimizat pentru ecranul mai mic si nu este neaparat nevoie de un dispozitiv mare pentru a avea o experienta de joc captivanta si interesanta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca ai o conexiune buna la internet si dispozitivul incarcat pentru a evita eventualele neplaceri.

Verdict

Tema basmului Megaways Jack a fost foarte bine realizata de producatorul de joc Iron Dog Studio. Exista o coloana sonora si grafica de inalta calitate, desprinsa din desenele animate, ceea ce creeaza o atmosfera placuta atunci cand incerci jocul ca la aparate Megaways Jack. Sunt multe posibilitati de a castiga plati bune la pacanele, dar principala atractie ramane functia Rotiri Gratuite cu multiplicator nelimitat si simboluri WILD, ceea ce poate duce la un castig de pana la 25.000 X miza totala.