Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: The Ruby Megaways
Jocuri ca la aparate: The Ruby Megaways
5.0

Jocuri ca la aparate: The Ruby Megaways

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri ca la aparate: The Ruby Megaways

The Ruby Megaways este un joc de pacanele 777, dezvoltat de iSoftBet in aprilie 2021 pe o grila de joc cu 7 randuri x 6 role si pana la 117.649 linii de plata castigatoare. RTP-ul este excelent, de 96.11%, iar ca volatilitate este mediu spre ridicat. Initiaza functia Rotiri Gratuite cu Multiplicator nelimitat, cauta Simbolurile Misterioase si obtine Castiguri in Avalansa pentru o plata maxima de pana la 35.000x miza totala intr-un singur Spin! Septari, Cirese si BAR – ce mai astepti?

Jocuri ca la aparate: The Ruby Megaways
Jocuri ca la aparate: The Ruby Megaways

Simboluri

Simbolurile pe care le vei intalni in acest slot sunt specifice unor jocuri ca la aparate clasice, cum ar fi BAR, dublu BAR, triplu Bar, Cirese, Septari albastrii si rosii, un Clopotel, un Sac cu Bani, Moneda cu Dolar si un Rubin – este cel mai bine platit simbol. Simbolul Wild poate aparea doar in pozitia de sus (top tracker) a celor 4 role din mijloc si le va inlocui pe toate celelalte, cu exceptia Bonus si simbolurilor Misterioase, reprezentate de “?”.

Reguli de joc si gameplay

Jocul ca la aparate The Ruby Megaways foloseste motorul de joc de la Big Time Gaming cu 6 role, 7 randuri si pana la 117.649 modalitati de a castiga. Exista si o grila cu un singur rand deasupra tamburilor 2, 3, 4 si 5, unde aterizeaza simboluri. Numarul de simboluri de pe fiecare tambur variaza la fiecare spin, care la randul lor, modifica numarul de Megaways. Pariurile sunt pentru toate buzunarele si incep de la 1 RON si ajung la 15 RON per rotire. Langa butonul de Spin, exista functia de redare automata, unde poti seta intre 5 si 1.000 de rotiri, cu limite de pierdere/castig. Consulta tabelul de plata inainte de a incepe aventura, facand click pe butonul “i”, aflat in partea stanga jos a ecranului. Sa inceapa cautarea de Septari!

Caracteristici bonus

Aceste jocuri ca la aparate Megaways vin cu o functie Castiguri in Avalansa. Aceasta presupune ca de fiecare data cand obtii un castig, simbolurile castigatoare sunt eliminate de pe tamburi si inlocuite cu altele noi. O noua combinatie castigatoare aduce alte linii de plata (Megaways) si mai multe plati.

Functia Simboluri Misterioase

Simbolurile “?” sunt misterioase, iar de fiecare data cand aterizeaza pe matrice se transforma in acelasi simbol, cu exceptia Bonus si Wild. Urmeaza ca toate valorile sa se plateasca, iar o noua cascada poate aduce si mai multe castiguri.

Functia Rotiri Gratuite

Cu 4 sau mai multe simboluri Bonus in aceeasi rotire, oriunde pe matrice, vei castiga 12 jocuri gratuite si un multiplicator de inceput de 1x, care creste de fiecare data cand se formeaza o combinatie castigatoare. Primesti 5 rotiri suplimentare pentru fiecare simbol Bonus, pana la un maxim de 27 sau alte 5 sau 10, daca pe grila de sus de deasupra rolelor 2, 3, 4 si 5 cad 3 sau 4 simboluri Bonus.

Jocuri ca la aparate unde poti cumpara “speciala”

Cu un simplu click pe pictograma din stanga rolelor, poti cumpara Rotiri Gratuite la pacanele 777 The Ruby Megaways, daca platesti de 75 de ori miza totala. La urmatorul Spin, functia se va declansa si vei juca cu un RTP mai mare, de 96.86%.

Plati jocuri ca la aparate: The Ruby Megaways

Rata de castig in acest slot este de 96.11%, ceea ce este putin mai bun decat media de piata, dar daca alegi optiunea “Cumpara Rotiri Gratuite”, RTP-ul creste la 96.86%. Ca si volatilitate este mediu spre ridicat, mai mult spre mare din punctul nostru de vedere, iar cele mai mari castiguri vor veni in timpul functiei Free Spins. Plata maxima per rotire este de 35.000x miza totala, iar multiplicatorii au un rol esential.

Jocuri ca la aparate: The Ruby Megaways
Plati jocuri ca la aparate: The Ruby Megaways

Tabel de plata la pacanele gratis: The Ruby Megaways

  • 6 x Rubine = 50 x miza
  • 6 x Moneda = 7.5 x miza
  • 6 x Sac cu Bani = 2 x miza
  • 6 x Clopotel = 2 x miza
  • 6 x Septari = 1.75 x miza
  • 6 x Cirese = 1 x miza
  • 6 x triplu BAR = 1 x miza
  • 6 x dublu BAR = 0.9 x miza
  • 6 x triplu BAR = 0.8 x miza

Jocuri ca la aparate: The Ruby Megaways pe mobil

Poti juca pacanele pe mobil The Ruby Megaways din mers sau de acasa, folosind orice tableta sau telefon mobil Android/iOS. Jocul ca la aparate se incarca direct in browserul tau sau in aplicatiile mobile corespunzatoare unui cazino online licentiat ONJN, deci nu este nevoie sa descarci nici un software. Ramane la fel de intens si plin de surprize, la fel cum este pe versiunea desktop, pe PC sau laptop. Jocul este complet optimizat pentru ecranele mai mici ale unui smartphone, acesta fiind redat in conditii excelente pe orice dispozitiv, indiferent de dimensiunea lui.

Verdict

Doar pentru simplul fapt ca este un joc de pacanele 77777, cu fructe si BAR, merita o rotire, dar si pentru functiile speciale Megaways, care pot oferi un castig maxim de pana la 35.000x miza totala. Poate nu este cel mai bun slot din punct de vedere audio si vizual, cum ar fi Buffalo King Megaways, dar sloturile in stil retro se dovedesc a fi uneori alegerea potrivita. Incearca pacanele gratis The Ruby Megaways pe site-ul nostru!