Free cookie consent management tool by TermsFeedWild Wild Riches Megaways - Cazino365
Wild Wild Riches Megaways

Wild Wild Riches Megaways

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Pragmatic PlayMegaways16 februarie 202395.08%DADADA10.000 x

Wild Wild Riches Megaways – jocuri de păcănele cu temă irlandeză

Wild Wild Riches Megaways este cel mai nou produs al dezvoltatorului Pragmatic Play. Lansarea acestui joc de noroc online a avut loc pe 16 februarie 2023. Câștigul maxim potențial este de 10.000x miza, cu mult mai mult față de fratele lui mai mare Wild Wild Riches ce are un câștig maxim de până la 4600x miza. Grila de joc și caracteristici ale funcției speciale sunt principalele modificări aduse variantei Megaways față de varianta originală.

Tema irlandeză este una populară în rândul jucătorilor de păcănele. Vei întâlni în cadrul acestui joc multe simboluri aducătoare de noroc, ceaune cu aur, curcubee și trifoi. Pe fundalul panoului de joc este un peisaj feeric cu o câmpie verde și un curcubeu imens pe cerul senin. Lângă gardul alb vei putea observa pălăria plină cu aur sclipitor ce sper că iți va purta noroc.

Video sărbatoarea irlandeză Sf. Patrick

Caracteristicile jocului Wild Wild Riches Megaways

Dacă în varianta Wild Wild Riches grila de joc avea structura de 3-3-4-4-4, varianta Megaways se joacă pe o matrice de joc cu 6 role. Fiecare rolă poate avea 2-7 simboluri de diferite dimensiuni ce pot forma până la 117.649 moduri de câștig. Combinațiile câștigătoare se formează de la stânga la dreapta cu minim 3 simboluri identice pe role adiacente. Jocului de păcănele Wild Wild Riches Megaways îi lipsește opțiunea Ante Bet, cu care îți puteai mări șansele obținerii unor funcții speciale mai rapid.

Câștigul cumulat din rundele gratuite
Wild Wils Riches Megaways – Câștig obținut din rundele gratuite

Simboluri și valori de plată

Wild Wild Riches Megaways are 14 simboluri în total. Simbolurile tematice au cea mai mare valoare de plată : Halbă de bere, Potcoavă, Trifoi cu 4 foi, Harpă, Ciuperci, Pipă. Pentru 6 simboluri identice pe o linie de plată vei primi între 1,5x – 10x pariul. Simbolurile comune sunt reprezentate de suita regală a cărților de joc A-10, care fac plăți de 0.5-1x miza pentru 6 pe o linie.

Simbol Wild este simbolul Triquetra, simbolul vieții spirituale eterne în mitologia celtică; apare doar pe rolele 1 și 2. Simbolul Bonus este Pălăria cu trifoi, reprezentativă pentru sărbătoarea irlandeză Sf. Patrick. Simbolul Bonus apare doar pe rola 3.  Simbolul Ceaun cu monede de aur este Money Collector și apare pe rolele 3, 4 și 5.

Lista cu simboluri găsite în Wild Wild Riches Megaways
Jocul ca la aparate Wild Wild Riches Megaways – Tabel de plată

Funcții speciale

Funcțiile speciale ale variantei Megaways sunt, teoretic, aceleași cu ale variantei originale. Modificările făcute fac ca jocul sa fie mai atractiv și antrenant. Citește mai departe pentru a afla care sunt acestea.

Money Collect – la fiecare rotire toate simbolurile Ceaun pot avea o valoare aleatorie de 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 10x, 12x, 15x sau 20x.

Poți încasa valorile acestora dacă pe rolele 1-2 apar Wild-uri, iar pe rolele adiacente sunt Ceaune cu aur. Valoarea lor va fi înmulțită cu miza și câștigul este colectat.

Pe rola 6 pot apărea și 4 Ceaune Jackpot. Valorile lor sunt următoarele:

  • Mini = 25x miza
  • Minor = 50x miza
  • Mega = 100x miza
  • Maxi = 250x miza

Tot pe rola 6 mai pot apărea multiplicatori de x2, x3 sau x5.

Runda Bonus cu rotiri gratuite se declanșează când pe rolele 1-2 apare câte un Wild și pe rola 3 un simbol Bonus. Înainte ca runda sa înceapă este selectat cu ajutorul roții din dreapta un număr între 6 și 20 de rotiri gratuite. Dacă numărul rotirilor este mai mic de 20, poți activa funcția Gamble în speranța obținerii următorului număr mai mare de rotiri. Însă, există riscul de a le pierde și pe cele primite inițial. Poți folosi Gamble până ce roata se oprește pe roșu(ai pierdut) sau atât cât consideri că merită riscat.

În runda Bonus funcția Money Collector este activă și vor apărea mai multe Ceaune cu aur și Wild-uri decât în jocul de bază. Bonusul se poate redeclanșa nelimitat, dar numărul rotirilor gratuite suplimentare va fi 6 fără a putea activa funcția Gamble.

Funcția cumpara speciala este disponibilă pentru un cost total de 100x miza.

Runda Bonus din Wild Wild Riches Megaways
Jocul de cazino Wild Wild Riches Megaways – Runda Bonus

Verdict

Am încercat Wild Wild Riches Megaways in varianta demo pe site-ul furnizorului. Surpriza mare a fost că în primele 10 rotiri am primit speciala cu rotiri gratuite, iar câștigul a fost colosal. Pe miză de 10 lei din 18 rotiri gratuite am obținut aproximativ 90.000 lei, după ce am prins toate jackpoturile în runda finală.

Are o volatilitate cu nivel ridicat,  câștigul maxim potențial este de până la 10.000x miza, iar caracteristica Megaways și funcțiile speciale fac din Wild Wild Riches Megaways un joc de păcănele de neratat.