Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele gratis: Starz Megaways
5.0

Pacanele gratis: Starz Megaways

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Starz Megaways

Starz Megaways este al doilea slot lansat de Pragmatic Play cu motorul Megaways. Jocul te poarta prin stratosfera, avand ceva elemente comune cu Starburst (NetEnt). Usor diferit, actiunea se poarta pe sapte linii si sase role, ceea ce permite obtinerea a cel mult 117.649 de linii de plata. Slotul are volatilitatea ridicata, RP 96.48%, iar grafica este superioara. Mizele pentru fiecare rotire in parte sunt variate, cel mai putin ai ocazia sa mizezi 0.80 RON, iar cel mai mult 400 RON.

De asemenea, un slot complet prin definitie, Starz Megaways dispune si de simboluri speciale precum Wild si Bonus. Acesta din urma declanseaza rotiri gratuite, o functie care iti permite sa atingi castigul maxim.

Pacanele gratis: Starz Megaways
Pacanele gratis: Starz Megaways

Simboluri

Exista o multitudine de simboluri care invaluie ecranul de joc al slotului ca la aparate Starz Megaways. Sunt sase role pe care sunt stivuite cate sapte simboluri, de la pietre pretioase la planete colorate. Aceste simboluri sunt impartite intre pietre pretioase de diferite culori: verzi, mov, rosii, albastre si roz, dar si intre planete colorate. Acestea din urma sunt si ele de diferite culori: aurii, rosii, verzi, galbene, maronii.

Exista si doua simboluri speciale: Wild si Bonus. Primul are loc de substitut pentru toate celelalte simboluri cu exceptia Bonus si este stivuit pe rolele 2, 3, 4, 5. Simbolul Bonus apare pe fiecare rola in parte, iar la cel putin trei asemenea simboluri pe ecran vei declansa functia bonus.

Reguli de joc si gameplay

Un slot aparte prin simpla desfasurare a simbolurilor pe ecranul de joc, Starz Megaways propune un numar impresionant de linii de plata. Se poate ajunge pana la 117.649 de linii maxime de plata, ceea ce este cu adevarat remarcabil. Trebuie sa stii ca valoarea castigului depinde si de miza pe care o folosesti pentru fiecare rotire in parte. Astfel, poti modifica miza folosindu-te de functiile de pe panoul de control din partea de jos a ecranului. Butoanele – si + te ajuta sa faci lucrul acesta si vine in intampinarea nevoilor tale. Mizele pot varia, ele fiind cuprinse intre 0.80 si 4000 RON per rotire completa.

Cercul cu sageti iti permite sa declansezi manual fiecare rotire in parte, dar la fel de bine poti apela la functia de rotiri aumate accesand butonul Joc Automat. Intre 10 si 100 de rotiri automate pot fi declansate intr-o singura activare.

Castigurile sunt acordate de la stanga catre dreapta sau de la dreapta catre stranga pentru combinatii adiacente de simboluri de orice marime. Numarul maxim de linii de plata este de 117.649.

Functii speciale

Functia bonus este singura pe care o gasesti in slotul Starz Megaways de la producatorul de pacanele gratis Pragmatic Play. Pentru a declansa aceasta functie ai nevoie de trei sau mai multe simboluri Bonus oriunde pe ecran. Modul este activ atunci cand ai parte de cel putin trei simboluri, dar in functie de numarul lor creste si numarul de rotiri gratuite acordate.

 • 3 X Bonus = 6 rotiri gratuite
 • 4 X Bonus = 8 rotiri gratuite
 • 5 X Bonus = 10 rotiri gratuite
 • 6 X Bonus = 15 rotiri gratuite

Pe perioada desfasurarii functiei bonus toate simbolurile Wild sunt expandate vertical cu simbolurile de aceeasi dimensiune pentru a umple intreaga rola. Ele sunt expandate si raman fixate pana la sfarsitul functiei. Nu este o functie care se redeclanseaza.

Wild nu este o functie speciala, ci un simbol special care substituie toate celelalte simboluri obisnuite cu exceptia Bonus. De fiecare data cand Wild apare in modul de baza, acesta este expandat vertical si acopera intreaga rola.

Plati pacanele gratis: Starz Megaways

Platile in sloturile ca la aparate sunt in stransa legatura cu mizele folosite pentru fiecare rotire in parte. Astfel, mizele in slotul Starz Megaways sunt variate intre 0.80 RON si pana la cel mult 400 RON per rotire completa. Cel mai mare castig acordat este de pana la 10.000 X miza, dar pentru a face posibil acest lucru ai nevoie de activarea functiei speciale.

Plati pacanele gratis: Starz Megaways
Plati pacanele gratis: Starz Megaways

In jocul de baza altele sunt datele problemei si castigurile sunt mult mai mici, dar in acelasi timp trebuie sa luam in calcul si numarul de linii platitoare. Castigurile in slotul Starz Megaways sunt urmatoarele

 • Piatra pretioasa verde: 2,5 X miza
 • Piatra pretioasa mov: 1 X miza
 • Piatra pretioasa rosie: 0,75 X miza
 • Piatra pretioasa albastre: 0.6 X miza
 • Piatra pretioasa roz: 0.6 X miza
 • Planeta aurie: 0.5 X miza
 • Planeta rosie: 0.5 X miza
 • Planeta verde: 0.4 X miza
 • Planeta galbena: 0.4 X miza
 • Planeta maro: 0.4 X miza

Jocuri pe mobil cu pacanele gratis: Starz Megaways

Acum nu trebuie sa iti mai faci griji ca trebuie sa ajungi acasa pentru a juca slotul preferat. Datorita implicarii producatorilor si a cazinourilor online de top din Romania poti accesa sloturile direct de pe dispozitivul mobil. Sistemul de operare nu este un impediment, acum au fost lansate aplicatii disponibile atat pentru dispozitive cu sistem de operare Android, cat si IOS.

Nimic nu se schimba, pe dispozitivul mobil lucrurile raman aproape identic precum in varianta clasic. Datorita aplicatiilor dezvoltate, precum este si aplicatia pusa la dispozitie de NetBet Cazino, vei putea juca slotul preferat, dar ti se permite sa efectuezi depuneri si retrageri.

Verdict

Este al doilea produs cu motor Megaways lansat de catre producatorul Pragmatic Play. Slotul ca la aparate Starz Megaways permite castigarea unei sume maxime interesante pentru genul acesta de sloturi. De asemenea, producatorul promite mereu jocuri de calitate superioara, dovada grafica moderna si muzica ambientala prezente in fiecare dintre sloturile Pragmatic Play.

Intr-adevar, castigurile mici acordate pe o singura linie de plata in jocul de baza nu sunt intocmai incantatoare. Avantajul este atignerea unui numar impresionant de linii de plata, 117.649 este numarul cel mai mare. Toate acestea il fac sa fie un slot interesant, Starz Megaways permite declansarea functiei bonus, unde ai posibilitatea sa obtii cel mai mare castig al slotului.