Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele sport Football Champions Cup
5.0

Pacanele sport Football Champions Cup

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
Producator Gen Data lansarii RTP Cumpara speciala Rotiri Gratuite Dublaj Castig maxim
NetEnt Sport mai 2016 mai 2016 NU DA NU 10.000X

Pacanele sport Football Champions Cup

Intra in atmosfera jocului de pacanele online Football Champions Cup, alege-ti echipa favorita si castiga turneul final in valoare de 100.000 de monede! Acest slot NetEnt ne provoaca la un meci de fotbal, pe o matrice cu 3 randuri X 5 role si 20 linii de plata fixe, unde vei fi atat Portar, cat si Executant de penalty-uri. RTP-ul este foarte bun, volatilitate este medie spre ridicata, arata excelent din punct de vedere grafic, asa ca hai pe stadion si arata-ne calitatile tale de fotbalist!

Simboluri

Un Fotbalist, Tricouri, Ghete de fotbal, Manusi de portar, un Fluier, dar si cartile de joc A, K, Q, J si 10 formeaza grila de joc la pacanele online Football Champions Cup. Wild-ul apare sub forma unei Mingi – le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter (Cupa) si Bonus. In “speciala” vei mai intalni si alte simboluri, insa te invit pe tine sa le descoperi in paragrafele de mai jos!

Reguli de joc si gameplay

Inainte de a intra in atmosfera, va trebui sa iti alegi echipa preferata, respectiv nationala. Apoi vei descoperi o grila de joc standard, cu linii de plata fixe, deci nimic complicat. Urmeaza sa alegi pariul potrivit bugetului tau – click pe “Nivel” si “Valoare fisa”. Poti selecta printr-un simplu click modul de rotire automata, unde poti alege pana la 1.000 de rotiri, cu limite de castig si pierdere – click pe butonul de langa Spin. Nu ramane decat sa dai rotire din butonul aflat in centrul ecranului, iar daca vrei sa verifici valoarea fiecarui simbol, acceseaza tabelul de plata (butonul “i”). Sa inceapa meciul!

Functii speciale

3 sau mai multe simboluri Bonus in aceeasi rotire oriunde pe matrice, activeaza functia BONUS. Este un joc cu penalty, format din 5 runde la inceput – tu trebuie sa alegi una din cele 4 pozitii din poarta pentru a inscrie, ca mai apoi sa devii si portar, pentru a incerca sa aperi sutul. Daca marchezi, scorul creste cu 1, ceea ce inseamna premii in bani, iar daca aperi lovitura adversarului, se acorda un multiplicator cuprins intre 1x si 13x – aici poti obtine pana la 98.000 de monede!

Rotiri Gratuite

De fiecare data cand pe rolele 2, 3 si 4 aterizeaza 3 simboluri Scatter, se activeaza functia Rotiri Gratuite. Apoi, vei fi dus intr-un turneu de fotbal eliminatoriu, 4 runde cu 16 echipe, 16-imi, sferturi, semifinale si finala. Fiecare runda vine cu 6 rotiri gratuite, in timpul carora apar simboluri Wild rosii (aterizeaza pe rolele 4 si 5 si ofera adversarului goluri) si Wild albastre (aterizeaza pe rolele 1 si 2 si ofera echipei tale goluri). Pe langa premiile obisnuite, poti obtine castiguri mari in functie de locul la turneu:

  • Locul 1 = 100.000 monede
  • Locul 2 = 20.000 monede
  • Locul 3 = 4.000 monede
Ce functie speciala intalnim
Pacanele sport Football Champions Cup – Functia Bonus Game

Bonus aleatoriu

Simbolul Minge (Wild) poate ateriza oricand pe role deasupra altor simboluri, cu exceptia Bonus, Scatter si Wild la orice rotire, iar atunci cand o face, exista sansa sa se creeze noi combinatii castigatoare.

Cum castigi la pacanele online Football Champions Cup?

Exista 20 de moduri de a castiga in jocul de baza, iar cu cel putin 3 simboluri potrivite vei forma o combinatie castigatoare, atunci cand aterizeaza de la stanga la dreapta, pe role consecutive, incepand cu primul tambur – cu 5X simbol vei obtine premiile cele mai mari. Exista un jackpot de 100.000 de monede, plata posibila doar in Rotiri Gratuite, acolo unde exista si multiplicatori. Recompense consistente se pot obtine cu Wild-uri, care pot ateriza pe matrice si in mod aleatoriu, iar 5 bucati face o plata de 2.000 de monede. Totusi, nu uita sa practici mereu un joc responsabil, deoarece este un slot de volatilitate medie spre ridicata, iar balanta ta poate sa scada fara ca jocul sa faca o plata consistenta.

Plati simboluri Football Champions Cup

  • 5 X Fotbalist = 1.000 de monede
  • 5 X Tricou = 750 de monede
  • 5 X Ghete = 500 demonede
  • 5 X Manusi = 300 de monede
  • 5 X Fluier = 250 de monede
  • 5 X A = 200 de monede
  • 5 X K = 175 de monede
  • 5 X Q = 150 de monede
  • 5 X J = 120 de monede
  • 5 X 10 = 100 de monede
Cum plateste jocul ca la aparate Football Champions Cup
Pacanele sport Football Champions Cup –

Jocuri ca la aparate: Football Champions Cup pe mobil

Slotul Football Champions Cup pe mobil se reda perfect si te poti bucura pe diferite platforme de cele mai tari bonusuri fara depunere direct de pe un iOS sau Android , mai ales ca aceasta grafica indrazneata arata excelent pe ecranul mai mic al unui smartphone sau tableta. Functioneaza la fel de bine ca pe desktop, iar pentru o experienta mai buna iti sugeram sa il incerci si de pe aplicatiile mobile corespunzatoare fiecarui cazino online. Joaca fotbal la pacanele de oriunde te-ai afla

Verdict

Football Champions Cup este un slot excelent, mai ales pentru cei care iubesc fotbalul – exista functii bonus specifice, precum Rotiri Gratuite, unde va trebui sa fii atat Portar, cat si cel care bate penalty. Ne place acest joc si pentru ca are potential – pana la 100.000 de monede pe rotire, dar si pentru ca te duce direct pe stadion. Cu siguranta, Football Champions Cup are calitatea de a te distanta putin de rutina zilnica!