Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele sport Football Mania Deluxe - Cazino365
Pacanele sport Football Mania Deluxe
5.0

Pacanele sport Football Mania Deluxe

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Wazdan GamesSportiunie 201896,59%NUDADA1.000X

Pacanele sport Football Mania Deluxe

Hai pe Stadion cu jocul de pacanele online Football Mania Deluxe, un slot de la Wazdan Games, ce te duce cu adevarat la un meci de fotbal – grafica si audio sunt in tema cu titlul! Actiunea are loc pe Stadion, pe o grila de joc cu 3 randuri X 3 role, fara linii de plata – All Pays, unde vei gasi simboluri cu Minge, Portar, Fotbalist, Arbitru, etc., gata sa faca plati de pana la 1.000x miza totala. Alege volatilitatea (scazuta, medie sau ridicata) si incepe sa inscrii cat mai multe goluri pentru recompense substantiale!

Simboluri

Exista o multime de simboluri la pacanele online Football Mania Deluxe, toate specifice tematicii. Astfel, avem o Minge, Cupa de Aur, Argint si Bronz, Portar, Fotbalisti, Arbitru, Fluier, Palarie, Ghete si Bilete. Scatter-ul este reprezentat de Minge – activeaza Rotiri Gratuite, in timp ce Biletele initiaza un Bonus cu premii. Mai multe detalii despre valoarea lor poti citi in paragrafele de mai jos!

Cum arata slotul online Football Mania Deluxe
Football Mania Deluxe – Prezentare Slot

Reguli de joc si gameplay

Este simplu sa joci si sa intelegi slotul Football Mania Deluxe. Inainte de toate, ar trebui sa setezi miza potrivita bugetului tau – clik pe – sau + pentru a ajusta pariul dorit (de la 0.20 RON la 100 RON). Apoi, poti da Spin din butonul mare rotativ rosu din partea dreapta a ecranului, dar nu inainte de a consulta tabelul de plati – click pe “i” sau pe “?” pentru a vedea cum poti activa functiile speciale. Exista si un buton de redare automata, unde poti selecta intre 10 si 1.000 de rotiri, dar si un mod turbo – ambele pictograme sunt langa Rotire. Sa inceapa distractia!

Functii speciale la Football Mania Deluxe

Rotiri Gratuite

In jocul principal, fiecare simbol Minge care pica pe role este colectat in contorul din partea dreapta sus a ecranului – Colecteaza 9 astfel de simboluri si vei castiga 9 rotiri gratuite, in timpul carora fiecare Minge care pica pe tamburi ramane pe matrice pana la sfarsitul functiei!

Bonusul Loteria de Fotbal

Cu 3 simbluri Bilete pe randul din mijloc, vei initia caracteristica Bonus. Apoi, vei fi dus pe un nou ecran, unde vor aparea de 3 Urne cu bile – Alege una dintre ele pentru a castiga premii de pana la 1.000x miza totala sau nimic!

Gamble

Exista un joc de noroc inedit, unde, dupa fiecare castig, il poti activa in mod optional. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi coltul unde vrei sa inscrii, adica in dreapta sau in stanga, iar daca este gol, suma pariata se va dubla, in timp ce daca portarul apara, vei pierde toata suma acumulate din acel spin.

Cum castigi la pacanele online Football Mania Deluxe?

Pentru a forma o combinatie castigatoare, ai nevoie de minim 3 simboluri potrivite asezate oriunde pe tamburi, insa cu 9X vei obtine premii mai mari, in special pentru Minge. Recompense substantiale le poti obtine prin dublaj, daca esti destul de inspirat, dar mai ales in Bonus, acolo unde alegerea ta poate determina o plata de pana la 1.000x miza totala. Se formeaza destul de des combo-uri castigatoare, insa valoarea lor nu este atat de mare, mai ales ca este un slot de volatilitate medie – exista un echilibru intre castiguri. Nu uita sa practici mereu un joc responsabil!

Tabel de plata pentru 9X simbol la pacanele Football Mania Deluxe

  • 9 X Minge = 500 x miza
  • 9 X Cupa de Aur = 350 x miza
  • 9 X Cupa de Argint = 250 x miza
  • 9 X Cupa de Bronz  = 200 x miza
  • 9 X Portar = 180 x miza
  • 9 X Fotbalisti = 150 x miza
  • 9 X Arbitru = 120 x miza
  • 9 X Fluier = 80 x miza
  • 9 X Palarie = 60 x miza
  • 9 X Ghete = 30 x miza
  • 9 X Bilete = 15 x miza
Cum castigam la Football Mania Deluxe
Simboluri prezente in jocul ca la aparate Football Mania Deluxe

Jocuri ca la aparate: Football Mania Deluxe pe mobil

Football Mania Deluxe a fost proiectat in format HTML5, deci poti accesa slotul de pe orice dispozitiv mobil fara a pierde niciunda dintre functii. Astfel, te poti bucura de acest joc pe mobil, cat si pe o tableta, la fel de mult ca pe un laptop – Noi l-am testat atat pe un Android, cat si pe un iOS si iti putem spune ca se reda in conditii excelente. Incearca-l si tu de oriunde te-ai afla, chiar de pe stadion!

Verdict

Football Mania Deluxe este un slot foarte bun, cu plati dese si functii bonus interesante. Ne place faptul tematica cu fotbal este respectata in totalitate – chiar te duce pe stadion! Noi l-am testat imediat si am descoperit ca jocul are potential, plateste constant – am reusit sa activam atat Rotiri Gratuite, cat si Bonusul destul de repede, chiar de 2-3 ori intr-o singura sesiune si am obtinut o plata de 400x miza totala. Merita incercat, mai ales daca iti place adrenalina de la un meci de fotbal!