Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Hockey League Wild Match
Pacanele gratis: Hockey League Wild Match
5.0

Pacanele gratis: Hockey League Wild Match

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Hockey League Wild Match

Cel mai important meci de hochei pe gheata se poarta la jocul de pacanele gratis: Hockey League Wild Match al producatorului Pragmatic Play. Lansat in data de 22 martie 2016, dispune de volatilitate scazuta, noua linii platitoare in ambele sensuri, de la stanga catre dreapta si de la dreapta catre stanga. Are RP 96.52%, grafica superioara, iar actiunea are loc pe 3 linii X 5 role, pe fiecare dintre role fiind stivuite 3 simboluri.

Pragmatic Play ofera sloturilor sale o linie melodica interesanta, ambientul fiind unul placut. Intreg ecranul de joc iti ofera senzatia ca esti angrenat intr-un meci de hochei pe gheata. Miza minima pentru fiecare rotire in parte este cuprinsa intre 0.90 RON si 45 RON.

Pacanele gratis: Hockey League Wild Match
Pacanele gratis: Hockey League Wild Match

Simboluri

Desi ruleaza dupa schema 3 linii X 5 role, o schema intalnita in cele mai multe dintre jocurile de pacanele gratis: Hockey League Wild Match este un joc aparte. Are 10 simboluri, fiecare dintre acestea fie vin cu un castig mai mare sau mai mic, fie activeaza functiile speciale. Scatter si Wild nu lipsesc, apar pe ecran sub forma unui Puc, iar Wild este usor de recunoscut, reprezentand Cupa.

Alte patru simboluri reprezinta oameni angrenati intr-un meci de hochei. Arbitru, Jucator cu echipament rosu si alb, Jucator in echipament alb si Jucator in echipament negru. Alte simboluri stivuite pe cele cinci role sunt A, K, J si Q, acesta oferind si castigurile modeste.

Reguli de joc si gameplay

Slotul dispune de elemente comune tuturor sloturilor, dar intalnim si elemente inedite, cum ar fi modalitatea de la plata. Cel putin trei trei simboluri identice consecutive pe linia de plata de la stanga catre drepta sau de la dreapta catre stanga vor asigura un castig. Sumele obtinute pe cele noua linii platitoare sunt in stransa legatura cu miza per rotire.

Iti poti seta miza folosind butoanele – sau + de pe panoul de control. Gasesti acest panou in partea de jos a ecranului de joc, atat in varianta clasica, dar si in varianta pe mobil. Joc Automat ofera posibilitatea declansarii intre 10 si 100 de rotiri automate. Aceste se opresc fie la expirarea numarului maxim, fie cand balanta a ajunge la o anumita suma pe care o vei selecta accesand acelasi buton, Joc Automat.

Jocul poate intra in functia bonus, dar pentru asta ai nevoie de cel putin 3 X Scatter, simbol care apare o singura data pe fiecare rola in parte. In functie de numarul acestui simbol, poti declansa intre 10 si 25 de rotiri gratuite care vor juca cu multiplicator X3.

Functii speciale

Din suita de pacanele gratis: Hockey League Wild Match dispune si el de simboluri si functii speciale. Wild este prezent si substituie toate celelalte simboluri, Scatter fiind singura exceptie. Totodata, ofera si castigul cel mai mare al slotului de pana la 25.000 RON.

In schimb, Scatter poate fi stivuite pe toate rolele, iar cat mai multe astfel de simboluri la finalul unei rotiri aduc dupa sine mai multe rotiri gratuite. Astfel, cel putin trei simboluri Scatter stivuite in aceeasi runda declanseaza 10 rotiri, patru simboluri aduc 15 rotiri, iar cinci simboluri declanseaza 25 de rotiri gratuite. Castigurile obtinute pe parcursul functiei bonus au multiplicator X3.

Plati pacanele gratis: Hockey League Wild Match

La o prima impresie pare un slot clasic, dar este unul dintre jocurile inedite. Sunt noua linii de plata fixe, dar acestea platesc in ambele sensuri. Daca in cele mai multe dintre sloturi castiurile acordate trebuie sa fie consecutive pe linia de plata de la stanga catre dreapta, aici sunt castigatoare si simbolurile consecutive de la dreapta catre stanga.

Pacanele gratis: Hockey League Wild Match
Plati pacanele: Hockey League Wild Match

Cel mai putin ai ocazia sa optezi pentru o miza de 0.90 RON, iar cel mai mult 45 RON. Castigul de top in jocul de baza este de 22 X miza si ai nevoie de o linie completa cu simbolul Arbitru. Jucatorul cu echipament rosu si alb ofera castiguri de pana la 11 X miza, iar Portarul sau Jucatorul cu casca galbena de cel mult 7.77 X miza. Cele mai mici plati le ofera simbolul Q, respectiv 1.6 X miza. Cu toate acestea simbolul top este Wild, identificat pe ecranul de joc ca fiind Cupa si iti poate aduce pana la 555.55 X miza sau 25.000 RON in bani.

Jocuri pe mobil cu pacanele gratis: Hockey League Wild Match

De acum joaca slotul tau preferat Pragmatic Play direct pe dispozitivul mobil. Oricare dispozitiv indiferent de sistemul de operare iti aduce jocul la pacanele preferat direct la birou, acasa sau oriunde vrei. Unele cazinourile online ofera clientilor si aplicatii speciale, unde jocurile ruleaza in acelea conditii.
Spre deosebire de varianta clasica nu exista schimbari majore, ci din contra. Vei beneficia de grafica superioara, melodie ambientala si toate conditiile necesare. Recomandat ar fi utilizarea unui dispozitiv de dimensiuni potrivite si aici tableta este cea mai indicata.

Verdict

Un slot modern si totodata interesant, Hockey League Wild include simboluri specifice temei de jocuri pacanele cu sport, dar si alte simboluri comune. Acestea ofera recompense mari, de pana la 25.000 RON in bani reali., Simbolul Cupei Ligii este cel mai pretios simbol, avand si rolul de Wild, substituind toate celelalte simboluri cu exceptia Scatterului.

In timpul jocului de baza castigurile or sa apara mai greu, dar cat timp exista aceasta posibilitate, poti spera ca tu esti cel norocos. Poti face lucrul acesta direct de pe dispozitivul tau mobil si in aceleasi conditii excelente precum in varianta clasica.