Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele gratis: Hockey League
5.0

Pacanele gratis: Hockey League

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Hockey League

Hocheiul pe gheata este unul dintre cele mai populare sporturi din lume, iar incepand cu anul 2015 este tema pentru slotul de Pacanele gratis: Hockey League. Un produs lansat pe 14 decembrie 2015 de catre providerul Pragmatic Play, a reusit sa urce pe scara popularitatii datorita modului sau simplu de a se desfasura.

Grafica este moderna, muzica ambientala, iar intreaga actiune se poarta pe 3 X linii si 5 X role. RTP-ul este 94.11%, dar castigul maxim pe care il poti castiga este de 1.000 X miza. Cel mai putin poti paria 0.20 RON pe fiecare rotire in parte, iar cel mai mult 100 RON.

Simboluri

Hocheiul pe gheata fiind tema principala, automat simbolurile de top reprezinta aceasta tema si vin cu cele mai mai castiguri. Astfel, pe ecranul de joc alcatuit din 3 linii si 5 role poti sa gasesti jucatori de hochei sub forma de simboluri. Hocheist cu casca galbene, Hocheist cu echipament negru sau Hocheist cu echipament rosu si alb sunt acestia. Arbitrul este si el un simbol care te va bucura sa-l intalnesti pe o linie de plata castigatoare. De asemenea, simbolurile speciale nu lipsesc, Wild este reprezentat de Cupa Stanley, cel mai ravnit trofeu din hocheiul mondial, iar Pucul este simbol Scatter, dar el are si rol de Wild, substituind toate celelalte simboluri.

Pacanele gratis: Hockey League
Pacanele gratis: Hockey League

Reguli de joc si gameplay

Este un joc simplu prin definitie pe care il poti juca fara probleme. Insa, trebuie personalizat si asta pentru ca ofera posibilitatea de a selecta o multime de praguri de pariere, pentru fiecare buzunar. Pe langa selectarea mizei pe care o poti face apasand butoanele – sau + de pe panoul de control, acolo poti activa rotirile automate. Poti selecta intre 10 si 100 rotiri automate care se pot desfasura atat in modul normal, cat si turbo sau rapid.

Castigurile sunt acordate datorita celor 20 de linii de plata diferite. Astfel, pentru ca un asemenea castig sa fie valid ai nevoie de cel putin trei simboluri identice consecutive pe una dintre aceste linii de plata. Fiecare plata obtinuta difera in functie de simbolul castigator si de miza folosita pentru fiecare rotire in parte.

Functii speciale

Un joc complet este acela unde functiile si simbolurile speciale isi au locul si in jocul ca la aparate Hockey League nu lipsesc. Simbolul Wild apare si el pe ecranul de joc si apare sub forma Cupei Stanley. Isi poate face aparitia pe oricare alta rola si o linie cu acest simbol aduce cel mai mare castig al jocului.

Nici functia speciala nu lipseste din slotul de pacanele gratis Hockey League al providerului Pragmatic Play. Trei sau mai multe simboluri Scatter (Puc) declanseaza pana la 10 Jocuri Gratuite. Inainte de inceperea rundei, unul dintre simbolurile cu personaje va fi ales in mod aleatoriu si ales simbol Scatter in timpul urmatoarei runde de jocuri gratuite. Se castiga oriunde pe role si platile se efectueaza conform tabelului de plati.

Plati pacanele gratis: Hockey League

Platile acordate cresc pe masura ce miza pentru fiecare rotire in parte este mai mare. Astfel, poti beneficia de castiguri substantiale daca vei alege sa mizezi pe 100 RON/rotire, atat cat este miza maxima, dar in schimb poti juca si pe miza 0.20 RON, suma minima permisa.

Plati pacanele gratis: Hockey League
Plati pacanele gratis: Hockey League
  • 5 X Wild = 50 X miza
  • 5X Scatter = 50 X miza
  • 5 X Arbitru = 25 X miza
  • 5 X Hocheist cu echipament rosu-alb = 17.5 X miza
  • 5 X Hocheist cu casca galbena = 12.5 X miza
  • 5 X Hocheist cu echipament negru = 10 X miza
  • 5 X A/K = 6 X miza
  • 5 X Q/J/10 = 5 X miza

Jocuri pe mobil cu pacanele gratis: Hockey League

Daca pana acum pariurile sportive erau singurele din mediul online pe care le puteai juca si pe dispozitivul mobil, afla ca acum lucrurile au evoluat. S-au lansat aplicatii de mobil pentru cazino online, acolo unde ai acces atat catre sloturi, cat si Cazino Live. Poti juca slotul tau preferat printre care si Hockey League, direct de pe tableta, telefon mobil sau Ipad pentru ca functioneaza pe atat pe Android, cat si pe IOS.

Printre aplicatiile de mobil de la cazinourile de top licentiate in Romania este si cea lansata de NetBet Cazino. Aceasta permite atat accesarea sloturilor preferate sau a jocului preferat din Cazino Live, cat iti ofera si posibilitatea de a depune sau retrage bani.

Verdict pentru Pacanele gratis: Hockey League

Daca RTP-ul nu este unul convingator, te anuntat ca Hockey League este un joc excelent daca iti doresti sa-l joci pentru relaxare. Acesta dispune de sunete specifice jocului de hochei care este si tema principala. Simbolurile sunt colorate, specifice providerului Pragmatic Play. Daca pui si numarul mare de mize pe care le poti selecta pentru fiecare rotire in parte si faptul ca dispune de functii speciale, sunt convins ca iti starneste curiozitatea.

Dupa cum am spus, RTP-ul nu este unul mare, ceea ce inseamna ca platile foarte mari sunt rare, cel mai des te intalnesti cu plati mici si medii. Pe de alta parte, functia speciala este redeclansabila fara a exista un numar maxim de repetari, ceea ce ti-ar putea aduce plati decente. Incearca Hockey League la NetBet Cazino pe bani reali sau testeaza-l pe bani virtuali!