Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Hot Shots 2
Jocuri ca la aparate: Hot Shots 2
5.0

Jocuri ca la aparate: Hot Shots 2

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri ca la aparate: Hot Shots 2

Esti gata de fotbal? Daca da, incearca jocul de pacanele Hot Shots 2 si fii cel mai bun de pe grila de joc cu 3 randuri x 5 coloane si 243 linii de plata castigatoare! Lansat in mai 2020, slotul Hot Shots 2 de la producatorul de jocuri iSoftBet vine cu un RTP peste media de piata, de 96.5% si o volatilitate ridicata. Exista o multime de functii special de top, inclusiv rotiri gratuite, joc bonus si multiplicatori progresivi. Castiga Turneul Campionilor si obtine peste 12.000 x miza totala intr-o singura rotire!

Jocuri ca la aparate: Hot Shots 2
Jocuri ca la aparate: Hot Shots 2

Simboluri

Pe matrice vei gasi 14 simboluri in total, obisnuite si specifice tematicii. Cele de valoare mai mica sunt cartile regale A, K, Q, J, 10 si 9, iar simbolurile cu animale Vulpe, Caine (Buldog englez), Taur, Gaina si un alt Caine (Ciobanesc german), acesta fiind si cel mai bine platit. Wild-ul este reprezentat de o Minge – le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter-ului (Poarta de Fotbal). De asemenea, apare doar pe rolele 3, 4 si 5. Exista si un alt simbol Wild, care apare sub forma de Minge de Aur si care vin cu o caracteristica speciala, despre care vom vorbi ceva mai jos.

Reguli de joc si gameplay

Hot Shot 2 face parte din categoria de jocuri ca la aparate cu 5 role si 3 randuri, dar se remarca prin cele 243 linii de plata castigatoare. Pentru a forma un castig, ai nevoie ca 3, 4 sau 5 simboluri potrivite sa aterizeze pe una dintre aceste linii, de la stanga la dreapta pe role consecutive, incepand cu cea din capatul stang. Poti incepe sa te bucuri de acest joc de pacanele cu mize cuprinse intre 1.25 RON si 250 RON.

Miza poate fi setata din butonul “monede +/-. Exista o functie de redare automata, unde poti selecta intre 5 si 1.000 de rotiri si poti seta limite de pierdere/castig. Inainte de a incepe, consulta tabelul de plata, respectiv valoarea simbolurile si modul de declansare al functiilor bonus, facand click pe butonul “i”, aflat in partea stanga jos a ecranului, langa sunet. Nu ramane decat sa dai rotire in butonul rotativ mare, iar castigurile nu vor intarzia sa apara, fiind un slot online cu atatea modalitati de plata si functii speciale.

Functii speciale

Exista cateva functii speciale de top, inclusiv rotiri gratuite, wild-uri expandabile, multiplicatori progresivi si modul Ultra Bet.

Caracteristica Wild-uri expandabile

Simbolul Wild apare doar pe tamburii 2, 3 si 4 si le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter-ului. Ori de cate ori face parte dintr-o combinatie castigatoare, acesta se extinde pe verticala si orizontala pentru a forma o cruce. Astfel, poti obtine mai multe castiguri intr-o singura rotire.

Functia cu rotiri gratuite

Cu 3, 4 sau 5 simboluri Scatter oriunde pe role in aceeasi rotire vei initia runda bonus cu rotiri gratuite. Vei primi 10, 15 sau 20 jocuri gratuite, in functie de numarul de Scatter. Poti, de asemenea, sa redeclansezi functia, pana la 40 de rotiri gratuite. In timpul lor, Wild-ul obisnuit va fi inlocuit cu un Wild de Aur – apare doar pe rolele 3, 4 si 5, se extinde vertical si orizontal, iar de fiecare data cand apare, creste multiplicatorul cu 1x.

Caracteristica Ultra Bet

La alegere, poti opta pentru aceasta caracteristica. Exista un buton in partea stanga a ecranului “Ultra Bet”, iar odata ce ai facut click, vei juca 50 de roriti la 50x valoarea mizei totale. In timpul functiei, colecteaza simbolurile Stea, deoarece acestea vin cu premii suplimentare. Dupa incheierea celor 50 de rotiri, vei incasa castigul total + un premiu in bani, in functie de numarul de Stele – poate fi cuprins intre 5x si 1.000 x miza totala.

Plati jocuri ca la aparate: Hot Shots 2

Hot Shots 2 este un joc de pacanele gratis de volatilitate ridicata, cu un RTP de 96.50%, unul peste media de piata. Castigul maxim intr-o singura rotire este de 2.430 x miza totala, dar cu multiplicatorii progresivi poti obtine pana la 12.150 x miza totala pentru fiecare rotire gratuita.

Plati jocuri ca la aparate: Hot Shots 2
Plati jocuri ca la aparate: Hot Shots 2

Tabel de plata la pacanele Hot Shots 2

  • 5 x Buldog = 10 x miza
  • 5 x Gaina = 5 x miza
  • 5 x Taur = 3.2 x miza
  • 5 x Ciobanesc german = 1.6 x miza
  • 5 x Vulpe = 1.6 x miza
  • 5 x A, K, Q = 0.8 x miza
  • 5 x J, 10, 9 = 0.4 x miza

Jocuri ca la aparate: Hot Shots 2 pe mobil

Cu o grila de joc 5 x 3 si 243 linii de plata castigatoare, cu o grafica de inalta calitate si o coloana sonora specifica fotbalului, jocul de pacanele online Hot Shots 2 poate fi redat pe toate dispozitivele mobile, precum pe un smartphone sau pe o tableta. Orice dispozitiv mobil care utilizeaza sistemul de operare iOS, Android sau Windows poate reda slotul online Hot Shots 2. Grafica, animatiile si efectele audio arata excelent si pe ecranele mai mici, jocul fiind complet optimizat. Incearca-l direct de pe canapeaua ta, atat de pe aplicatiile mobile, precum Betano App sau direct in brower pe mobil.

Verdict

Hot Shot 2 este un slot dinamic, nu te lasa sa te plictisesti, mai ales ca vine cu functii speciale inedite, precum multiplicatori progresivi si wild-uri expandabile, dar si cu o caracteristica Ultra Bet. Adauga rotiri gratuite si, cu siguranta vei obtine un castig substantial, de pana la 12.150 x miza totala. Pe langa asta, tema cu fotbal este destul de atractiva, mai ales daca iti place acest sport, iar grafica si efectele audio te duc direct pe stadion. La fel ca sute de alte jocuri de pacanele gratis Hot Shots 2 este aici in varianta demo. Daca iti place si vrei sa-l joci pe bani reali, incearca sa o faci profitand de cele mai bune bonusuri la cazino online in Romania cu licenta de la ONJN.