Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele demo Hugo Goal - Cazino365
Pacanele demo Hugo Goal
5.0

Pacanele demo Hugo Goal

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Play'n GoSport21 mai 201894.55%NURespinNU800 x

Joaca fotbal la pacanele Hugo Goal, un slot uimitor, cu tema Cupa Mondiala! Acest joc de la Play n Go te invita la distractie pe o grila cu 3 randuri X 3 role si 5 linii de plata, acolo unde te asteapta o atmosfera incendiara, cu multe caracteristici bonus si multe surprize. Fii cel mai bun jucator de pe teren si obtine premiul cel mare!

Simboluri

Grila de joc este formata din simboluri ce au legatura cu fotbalul. Pe role vei intalni simboluri cu o Minge, Fluier, Ghete de fotbal, Cronometru si Cartonase. De esemenea, exista si Arbitru, Don Croco, Capra, dar si Hugo (Wild).

Pacanele demo Hugo Goal

Reguli de joc si gameplay

Inainte de a da rotire la pacanele Hugo Goal, ar fi indicat sa arunci o privire peste tabelul de plata, facand click pe butonul “i”, aflat in parta stanga jos a ecranului – aici vei observa valoarea simbolurilor in numerar si modul de declansare al functiilor speciale. Apoi, trebuie sa setezi miza din butoanele plus si minus aflate in centrul ecranului – pariul incepe de la 0.25 RON si pana la 500 RON. Poti da rotire din butonul rotativ mare, dar poti utiliza si o functie de redare automata, de pana la 100 de runde, unde ai posibilitate de a seta limite de pierdere/castig. De asemenea, exista un buton pentru a mari viteza rolelor – click pe fulger. Nu ramane decat sa descoperi frumusetea fotbalului.

Functii speciale

Exista multe functii bonus disponibile la pacanele Hugo Goal, toate in legatura cu tema.

Functia Reluare Actiune

Este o functie ce se activeaza dupa o rotire necastigatoare, atunci cand pe matrice exista doua role cu simboluri Arbitru, Don Croco sau Capra. Apoi, a 3-a rola se va roti pana cand se va forma o victorie.

Functia Lovitura Libera

Se activeaza dupa o rotire necastigatoare, daca exista doua role stivuite cu simboluri Minge, Fluier, Ghete de fotbal, Cronometru sau Cartonase. Apoi, rola a 3-a se invarte, cu sansa de a ateriza simboluri potrivite pentru a forma castiguri.

Lovituri de Departajare

Daca 3 role arata acelasi simbol, vei activa functia. Tu vei fi Hugo, adica portar si daca aperi 5 lovituri de departajare, obtii un multiplicator – fiecare minge aparata vine cu un multiplicator de 1x, 2x, 3x, 4x, 5x sau 10x.

Cum castigi la pacanele online Hugo Goal?

Cu 3 simboluri de acelasi fel asezate pe o linie de plata activa, vei obtine o recompensa – Wild-ul (Hugo) ofera cele mai mari castiguri si te ajuta sa obtii mai multe premii. Plati mai mari se poti revendica in “speciale”, insa este un slot de volatilitate ridicata, ceea ce face ca  premiile consistente sa vina mai rar.

Premii pentru 3 X simbol

·        3 x Hugo = 16 x miza

·        3 x Arbitru = 5 x miza

·        3 x Don Croco = 4 x miza

·        3 x Capra = 3 x miza

·        3 x Minge = 1.2 x miza

·        3 x Fluier = 1 x miza

·        3 x Ghete de fotbal = 0.8 x miza

·        3 x Cronometru = 0.6 x miza

·        3 x Cartonase = 0.4 x miza

Pacanele demo Hugo Goal

Jocul ca la aparat Hugo Goal pe mobil

Poti incerca jocul de pacanele Hugo Ggoal de la Play’n Go pe mobil. Nu este necesar sa descarci nimic, deoarece slotul se deschide direct in browser pe mobil. Fie ca il testezi de pe un smarphone sau o tableta Android sau iOS, grafica de top si gameplay-ul simplu, usor de controlat, raman la fel de grozave ca pe versiunea desktop. Incearca-l direct de pe canapeaua ta!

Verdict

Daca esti fan fotbal, atunci trebuie sa joci pacanele online Hugo Goal. Este un slot uimitor, distractiv, cu multe functii bonus. E adevarat, premiile nu sunt atat de mari ca la alte jocuri ca la aparate, dar atmosfera, dinamica si coloana sonora compenseaza. Merita sa joci gratis Hugo Goal si sa te bucuri de fotbal!

Exista simboluri speciale in Hugo Goal?

Da, in Hugo Goal exista mai multe simboluri speciale. Simbolul Wild reprezentat de Hugo actioneaza ca un substitut pentru alte simboluri si ajuta la formarea combinatiilor castigatoare. Exista, de asemenea, simboluri Bonus care declanseaza caracteristici speciale.

Care este caracteristica speciala din Hugo Goal?

Caracteristica speciala din Hugo Goal este „Action Replay”. Aceasta se activeaza atunci cand rolele sunt acoperite complet cu acelasi simbol, dar nu formeaza o combinatie castigatoare. In acest caz, o re-rotire gratuita este acordata, iar rolele care nu contin simbolul respectiv se invart din nou.

Exista multiplicatori in Hugo Goal?

Nu, Hugo Goal nu are multiplicatori. Cu toate acestea, caracteristica speciala „Action Replay” ofera o sansa suplimentara de a obtine o combinatie castigatoare.