Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: It's Time - Cazino365
Pacanele demo It’s Time
5.0

Pacanele demo It’s Time

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Relax GamingSport2 octombrie 201996.74%NURe-spinNU2.500 x

Intra in cusca, castiga centura si fii campion MMA la pacanele demo It’s Time de la Relax Gaming! Poti castiga pana la 2.500 X miza totala per runda! Toata actiunea are loc pe o grila cu 4 randuri X 6 role si 40 de linii de plata intr-o atmosfera incendiara, unde legendara voce a Octagon-ului Bruce Buffer se aude pe fundal. Exista diferite caracteristici bonus de top, inclusiv Re-Spin si o multime de Wild-uri. Rata de castig (RTP) este de 96.74%, iar volatilitatea este medie spre ridicata. Esti pregatit de lupta?

Simboluri

Pe matrice vei intalni simboluri carti de joc A, K, Q, J si 10, cu bandaje pe ele. Apoi, exista 4 luptatori MMA – Billy „The Patriot” Ray Hogg, Tyrone „Mr. Tea” Jones, Fernando „Handsome” Gonzalez și Hugo „Viking” Slotsson. Nu lipseste Bruce Buffer (prezentatorul celebru), in timp ce Centura MMA este simbol Wild.

Reguli de joc si gameplay

It s Time se joaca pe o matrice obisnuita, unde liniile de plata sunt fixe, deci nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta. Miza per rotire incepe de la 0.40 RON si ajunge la 400 RON – click pe butoanele + si – din partea stanga jos a ecranului. Langa butonul de Spin exista si cel de Autoplay, unde poti seta intre 10 si 1.000 de invartiri, cu limite pierdere/castig. De asemenea, tot aici poti reda jocul si in Mod Turbo, daca preferi ca tamburii sa se invarta mai rapid. Inainte sa inceapa lupta, vezi ce iti poate oferi slotul si ce poti castiga, facand click pe tabelul de plata, buton aflat in partea stanga jos a ecranului.

Caracteristici bonus

Functia Hot Spot

Se activeaza in mod aleatoriu la inceputul unei rotiri din jocul de baza – apare un arc electric in zona de mijloc a rolelor. Daca 4 simboluri cu luptatori aterizeaza in zona Hot Spot, ei se vor bloca si se vor transforma in Wild. Vei primi o rotire gratuita, iar toate simbolurile declansatoare sunt Wild. Jocul nu are rotiri gratuite, dar este bogat in functii speciale pline de actiune si atmosfera ca la octagon!

Fighter Bonus

Atunci cand pe rolele 1 si 6 sunt doua simboluri diferite cu luptatori complet stivuite, se va declansa caracteristica. Apoi, vei primi 5 re-rotiri, iar toate simbolurile luptatori raman pe role pana la sfarsit. In timpul caracteristicii, poti beneficia e diverse simboluri de actiune, care cresc potentialul de castig:

·        Upgrade – creste multiplicatorul cu 1;

·        Diagonala  – se transforma pe el si 4 pozitii aflate in diagonala intr-un luptator;

·        Stanga – se transforma pe el si 1 sau 2 simboluri aflate in stanga sa in acelasi luptator;

·        Dreapta – se transforma pe el si 1 sau 2 simboluri aflate in dreapta sa in acelasi luptător.

Bonusul Bruce Buffer

Atunci cand Bruce Buffer cat complet stivuit pe rolele 1 si 6, vei primi 3 re-rotiri. Orice simbol Bruce Buffer care pica pe role va fi blocat, iar numarul de rotiri se reseteaza la 3. Inn timpul caracteristicii, poti obtine aceleasi caracteristici de la Fighter Bonus, pentru a te ajuta sa obtii un posibil „tablou” cu simboluri Bruce Buffer.

Pacanele demo It's Time

Cum castigi la pacanele It s Time?

Se castiga atunci cand 3, 4, 5 sau 6 simboluri de acelasi fel aterizeaza pe role consecutive, incepand cu rola cea mai din stanga, pe o linie de plata activa – evident, cu 6 X simbol vei incasa recompense mai mari, in special pentru Wild- 6 bucati ofera de 25 de ori miza totala. Cartile de joc au cea mai mica valoare, in timp ce Bruce Buffer este cel mai valoros simbol dintre cele obisnuite. Exista multe bonsuri, ce iti poate aduce premii de pana la 2.500 X miza totala pe rotire.

Cat plateste maxim fiecare simbol?

·        6 X Bruce Buffer = 12.5 x miza

·        6 X Billy „The Patriot” Ray Hogg = 10 x miza

·        6 X  Tyrone „Mr. Tea” Jones = 7.5 x miza

·        6 X Fernando „Handsome” Gonzalez = 6 x miza

·        6 X Hugo „Viking” Slotsson = 5 x miza

·        6 X A, K = 3 x miza

·        6 X Q, J = 2.5 x miza

·        6 X 10 = 2 x miza

Pacanele demo It's Time

Pacanele It s Time pe mobil

Ca si alte jocuri ca la aparate Relax Gaming, It s Time pe mobil ruleaza perfect. Este disponibil pentru a fi incercat fie pe versiunea clasica desktop (PC, laptop), fie pe dispozitivele mobile, precum smartphone-uri si tablete. Functioneaza excelent pe iOS si Android, acesta fiind potrivit pentru a juca de acasa sau chiar din mers. Asigura-te ca ai o conexiune buna la internet si incepe lupta din ring!

Verdict

Daca esti fan pacanele sport, atunci It s Time este pe tine. Este un slot dinamic, plic de actiune, interactiv si care starneste curiozitate. Aici, se afla caracterstici bonus de top, cum ar fi Respin sau Wild-uri, functii ce iti pot aduce pana la 2.500 X miza totala per runda. Jocul arata excelent din punct de vedere grafic, iar coloana sonora te duce direct in ring, alaturi de legenda Bruce Buffer.

Ce este It’s Time de la Relax Gaming?

It’s Time este un joc de slot online dezvoltat de Relax Gaming, care aduce atmosfera unei competiții de MMA în lumea jocurilor de noroc. Jucătorii au șansa de a câștiga premii de până la 2.500 de ori valoarea mizei lor pe rotire.

Care este valoarea maximă a simbolurilor din joc?

Bruce Buffer este cel mai valoros simbol obișnuit, oferind 12.5 ori valoarea mizei pentru o combinație de 6 simboluri. Valoarea celorlalte simboluri variază în funcție de luptători și de simbolurile cartilor de joc.

Este It’s Time disponibil pe dispozitive mobile?

Da, It’s Time este disponibil și pe dispozitive mobile, inclusiv pe iOS și Android. Poți juca acest joc pe smartphone sau tabletă pentru o experiență de joc la îndemână.