Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele sport Let’s Get Ready to Rumble - Cazino365
Pacanele sport Let’s Get Ready to Rumble
5.0

Pacanele sport Let’s Get Ready to Rumble

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Relax Gaming Sportseptembrie 201996,14%NUNUNU2.400X

Pacanele sport Let’s Get Ready to Rumble

E zi de meci mare la box! Michael Buffer prezinta principalul eveniment al serii pe o matrice cu 4 randuri X 6 role la pacanele online Let’s Get Ready to Rumble, un slot Relax Gaming, cu 466 linii de plata, Wild-uri si multe functii bonus! Actiunea are loc pe un Ring de Box, inconjurat de fanii in extaz, care asteapta Gongul de start! Fii campion pentru o zi si te poti alege cu centura in valoare de 2.400x miza totala!

Simboluri

Ne place faptul ca pe matrice exista doar simboluri din box – cele de valoare ridicata sunt Michael Buffer, doi Boxeri, Arbitru, Centura, Manusi, Gong, Microfon si Bandaje. Exista si un Wild, care apare sub forma unui Sac de Box – le inlocuieste pe toate celelate, pentru a forma mai multe combinatii castigatoare. Citeste in continuare recenzia noastra pentru a vedea ce valoare are fiecare simbol!

Reguli de joc si gameplay

Slotul Let’s Get Ready to Rumble se joaca pe o matrice clasica, cu 6 role si 4 randuri, cu 466 linii de plata – ele pot suferi modificari in “speciala”, dar despre asta poti citi in paragraful de mai jos. Miza per rotire incepe de la 0.40 RON si ajunge la 400 RON – click pe butoanele + si – din partea stanga jos a ecranului. Langa butonul de Spin exista si cel de Autoplay, unde poti seta intre 10 si 1.000 de invartiri. Sa inceapa meciul, dar inainte de astazi vezi ce poti castiga, facand click pe tabelul de plata, buton aflat in partea stanga jos a ecranului.

Caracteristici bonus

Orice rotire poate declansa functia Rumble Spin! Aceasta poate acorda una dintre urmatoarele caracteristici:

  • Cross Wilds –  pe role pot ateriza intre 3 si 5 simboluri Wild in pozitii aleatorii
  • Uppercut Wild – rola 6 se va transforma in Wild complet
  • Wild Hook – pe tamburul 2 sau 3 se va multa o rola Wild stivuita
  • Title Fight – se adauga doua randuri la grila de joc, iar liniile de plata cresc de la 466 la 1.436

Sticky Spin

Dupa o rotire castigatoare, functia se poate activa. Apoi, simbolurile care au format victoria se vor bloca pe grila, iar celelalte role se vor invarti. Daca pe matrice aterizeaza acest simbol, functia continua, ca in final sa se calculeze premiul total.

Wild Stacks

In jocul de baza, in mod aleatoriu, pe role pot ateriza intre 2 si 5 role Wild stivuite. Astfel, cu 4 role Wild se pot forma castiguri subtantiale, mai ales cu un simbol de valoare mare in fata lor.

Ce speciala are slotul Let’s Get Ready to Rumble
Pacanele sport Let’s Get Ready to Rumble – Functia Rumble Spin

Cum castigi la pacanele online Let’s Get Ready to Rumble ?

3, 4, 5 sau 6 simboluri potrivite conectate de la stanga la dreapta, pe role consecutive, incepand de la prima coloana, formeaza o combinatie castigatoare – exista 466 linii de plata in jocul de baza, dar in “speciala” numarul lor creste la 1.436. Astfel, valoarea simbolurilor nu este foarte mare, dar se formeaza plati destul de des – cu cat miza este mai mare, cu atat vei obtine si recompense mai consistente. Totusi, volatilitatea scazuta si RTP-ul peste media de piata, de 96.14% fac ca intre premii sa existe un echilibru – Nu uita sa practici mereu un joc responsabil!

Plati simboluri la pacanele Let’s Get Ready to Rumble

  • 6  X Michael Buffer = 4 x miza
  • 6 X Boxer cu manusi rosii = 1.4 x miza
  • 6 X Boxer cu manusi albastre = 1.4 x miza
  • 6 X Arbitru = 1.4 x miza
  • 6 X Centura = 0.8 x miza
  • 6 X Manusa = 0.8 x miza
  • 6 X Gong = 0.8 x miza
  • 6 X Microfon = 0.8 x miza
  • 6 X Bandaje = 0.5 x miza
Cum plateste slotul online Let’s Get Ready to Rumble
Pacanele sport Let’s Get Ready to Rumble – Tabelul de simboluri

Jocuri ca la aparate: Let’s Get Ready to Rumble pe mobil

Ca si alte pacanele Relax Gaming, slotul Let’s Get Ready to Rumble pe mobil ruleaza perfect.  Este disponibil pentru a fi jucat fie pe versiunea clasica desktop, fie pe dispozitivele mobile, precum pe un smartphone si tablete. Functioneaza perfect pe sistemele de operare iOS si Android, acesta fiind potrivit pentru a juca de acasa sau chiar din mers, mai ales ca vine cu un gameplay simplu. Incearca-l  si dintr-o aplicatie de mobil pentru o experienta la cel mai inalt nivel!

Verdict

Ideea este minunata, cu Michael Buffer in prim plan, insa grafica este putin sub asteptarile noastre. In ceea ce priveste functiile bonus, ele se declanseaza constant, destul de des am putea spune, insa ca plata nu impresioneaza – o runda cu rotiri gratuite si un multiplicator x2/x3 ar fi facut jocul mult mai atractiv. Merita incercat, atat timp cat nu ai asteptari foarte mari sau daca iti place in mod deosebit boxul! Joaca pacanele gratis Lets Get Ready to Rumble pe site-ul nostru si vezi daca merita!